![]() |
|
![]() |
|
Am crezut ca-i Rober De Niro in tinerete , dar am vazut ca e vorba de un personaj din Frances Ha . E bun filmul asta de ceva ??? Il am si eu pe hard dupa ce citisem niste cronici laudative pe indiewire , dar nu am chef sa-l vad .
![]() |
Frances e varianta feminina...blonda a lui Woody hAllen. E un film usurel, indie. Seamana foarte mult cu Girls, desi nu cred ca te-ai uita(t) la asa ceva. :D Spiritul Lenei Dunham sigur se afla in incapere cand se filma (cica Frances a fost realizat inaintea serialului si n-au comunicat; o fi un soi de telepatie mai ciudata, unele scene sunt aproape identice cu cele din serial).
Nu-i musai de vazut, nu mi se pare justificata atentia care i se acorda (wtf?!). Poate-mi explica si mie cineva de ce au tinut sa filmeze alb-negru. E mai cool asa? :-? |
Am vazut cateva episoade pe la HBO .Mai vazusem si Tiny Furniture.Ma pot uita la chestiile astea , dar cu moderatie.
|
|
![]() |
Mda, so cinesseur il numea revelatia anului. Si pentru mine a fost mediocru, mai degraba a let down.
![]() |
Rohmer a pus romu' in cromatica. Ce simetrie, domnule!
Sa le vedem si fetele, chiar daca unghiul nu prea-l avantajeaza pe Adrien al nostru si nici replica pe colectionara. :P ![]() |
Sa trecem la nenea asta care-ti place tie mult. Lucruri mai serioase, barbati la fel de nesiguri pe ei...
Une femme douce ![]() ![]() |
|
![]() |
|
documentar ''Capturing the Friedmans''
![]() |
![]() |
![]() |
Man of Steel
![]() |
|
The Wolverine