![]() |
Mersi, Kramer.
Apropo, pentru cine nu știe, diseară pe HBO e iar seară de lung și scurtmetraje românești. De la 8 parcă, dar vă rog verificați. Judex, postează o hartă. Dacă nu, spune să pună altcineva. |
Asta faceam, pregateam harta. ;)
![]() PS Da, e chiar "Caravana Cinematografica" diseara de la 8, apoi "Colivia", "Lord", "Derby", "Politist, adjectiv" si "The Shukar Collective Project". |
am vaga impresie ca e vorba de nr de litri de bere/cap de locuitor consumati anual:-?
|
vaga impresie se verifica imediat pe wikipedia, ca sa nu mai asteptam confimari :)
|
|
Vedeti ce harti usoare va dau eu? Hai, Keep, curaj! ;)
|
pun eu in locul lui, deocamdata
![]() |
Are lagatura cu politica?
|
E vorba de climă, populaţie sau independenţă. Nu sunt sigur care...
|
hint: eu m-am bucurat cand romania a devenit verde (s-a intamplat relativ recent) :D
|
mai da un indiciu...
|
ok, zonele portocalii vor deveni verzi in cativa ani
si suedia a devenit verde pe 1 iulie |
daca erai atent vedeai ca eu am pus mesajul la 10:15 tu l-ai editat la 10:16 de aceea l-am si sters cand am vazut ca ai editat cu suedia!
|
ok
totusi mi se pare ciudat ca te bagi intr-un joc care se cheama ghiceste titlul hartii cand tu NU vezi harta. Orice indicii ai primi sunt doar detalii care suplimenteaza informatia data de imagine |
ok ai dreptate nu ma voi baga, ma plictiseam la munca, bafta
|
|
dap
hai sa-i dam o ora lui keep sa puna o harta (m-am bagat peste randul lui). daca nu reactioneaza, poate gasesti tu una tare |
nu, nu, n-am rabdare sa caut si nici nu stiu unde.
mai bine puneti voi:) |
Eu nu mă grăbesc. Să pună keep sau altcineva.
|
bun, urmatoarea
![]() |
All times are GMT +2. The time now is 06:59. |