Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Iubire, ură, supărare, regrete, etc (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=97100)

copila_satanista 27 Nov 2010 10:06

mai bine sa le spuna greu decat sa le urle dar sa nu le simta ;)

dragonfly_drk 27 Nov 2010 10:09

ei, ei nu le spun si de simt si de nu... :))

exceptand momentele cand vor sa bage o fata in pat. Dar, culmea, nici atunci nu spun "te iubesc.". Spun doar: "esti atat de frumoasa...", etc. :-&

ghost90 27 Nov 2010 15:15

Originally Posted by dragonfly_drk:

exceptand momentele cand vor sa bage o fata in pat. Dar, culmea, nici atunci nu spun "te iubesc.". Spun doar: "esti atat de frumoasa...", etc. :-&

deci daca ar spune "te iubesc" te-ar face sa te simti mai bine?

dragonfly_drk 27 Nov 2010 15:47

daca ar fi un sincer "te iubesc", da. Pentru ca in momentul respectiv ar demonstra ca sunt capabili sa faca orice pentru prietena iubita. Am avut un prieten la un moment dat. Era exact ca in videoclipul formatiei Taxi. Se chinuia de numa saracu. Nu i-a iesit.

Am ajuns la concluzia trista ca exista doua tipuri de barbati pe lumea asta: cei care nu au nimic de zis dar vorbesc foarte mult si implicit spun foarte des "te iubesc" insa fara a stii macar ce implica acest sentiment si barbatii care simt cu pasiune, care sunt destepti si atunci cand iubesc dragostea lor se revarsa peste tot, insa nu prea ii auzi sa spuna "te iubesc". In asa fel, incat la un moment dat te intrebi, "oare el chiar ma iubeste?". Desigur ca te iubeste, insa femeie fiind e normal sa te ingrijorezi.

Ce vreau sa spun e ca nu e bine nicium. In primul caz ajungi sa te simti sufocata de aberatiile si cretinismele celui cu care esti iar in cel de-al doilea caz, chiar daca ai parte de tot ceea ce iti doresti, la un moment dat incepi sa te indoi de dragostea pe care cel de langa tine o simte fata de tine.

Oare chiar nu exista barbati echilibrati?

danonino 27 Nov 2010 16:28

Ratiunea si femeia, antagonice ca intotdeauna.

dragonfly_drk 27 Nov 2010 20:14

ioi, danonino, chiar ma miram ca nu te bagi...
chiar eram curioasa ce vei scrie acum. Si daca tot ai facut o afirmatie, de ce nu incerci si tu putin sa o dezvolti... ca deh, ratiunea si femeia... mno, suntem mai grele de cap... =))

matmircea 27 Nov 2010 20:27

le este mai usor sa demonstreze..depinde de caz eu am spus te iubesc cu greu dupa 2 ani si am stat cu tipa 4 ani si nu o auzit prea des pe urma..deci sunt doar vorbe....faptele conteaza
parerea mea:D

dragonfly_drk 27 Nov 2010 20:42

da, dar eu cred ca cel mai bine e sa gasesti un echilibru intre vorbe si fapte.

matmircea 27 Nov 2010 20:44

vorbele trec..faptele raman;)

dragonfly_drk 27 Nov 2010 20:56

uneori si vorbele raman. si lasa urme adanci. mai adanci decat orice fapta.

matmircea 27 Nov 2010 21:00

uneori ma mir cum de ma trezesc comentand aiurea...

dragonfly_drk 27 Nov 2010 21:13

cu ce ai comentat aiurea? nu ai comentat aiurea deloc... ;)

matmircea 27 Nov 2010 21:14

you never know ;)

ghost90 28 Nov 2010 00:41

Originally Posted by ghost90:

deci daca ar spune "te iubesc" te-ar face sa te simti mai bine?

eu ma refeream strict la afirmatia ta...daca unu' vrea neaparat sa "faca dragoste" cu tine nu ar fi ipocrizie sa spuna "te iubesc"?

dragonfly_drk 28 Nov 2010 12:28

ba, ar fi cea mai ipocrita replica pe care as auzi-o... si tocmai pentur asta i-as da un picior in cur de ar zbura pe luna... :))

danonino 28 Nov 2010 21:01

@ libelula
Uite si exemplul meu

Am ajuns la concluzia trista ca exista doua tipuri de barbati pe lumea asta: cei care nu au nimic de zis dar vorbesc foarte mult si implicit spun foarte des "te iubesc" insa fara a stii macar ce implica acest sentiment si barbatii care simt cu pasiune, care sunt destepti si atunci cand iubesc dragostea lor se revarsa peste tot, insa nu prea ii auzi sa spuna "te iubesc". In asa fel, incat la un moment dat te intrebi, "oare el chiar ma iubeste?". Desigur ca te iubeste, insa femeie fiind e normal sa te ingrijorezi.

Femeile sunt vaduvite de logica.

Asta trebuie scrijelita in piatra, mostenire pentru generatiile viitoare.
"Un bărbat inteligent nu contrazice niciodată o femeie ci aşteaptă până când ea însăşi o face."
(Humphrey Bogart)

dragonfly_drk 28 Nov 2010 22:36

Danonino, daca o femeie se ingrijoreaza, asta nu inseamna ca nu are ratiune. Asta e instinctul matern, mult mai pronuntat la femeie decat la barbat.

danonino 29 Nov 2010 07:16

Danonino, daca o femeie se ingrijoreaza, asta nu inseamna ca nu are ratiune. Asta e instinctul matern, mult mai pronuntat la femeie decat la barbat.

Daca te-as face proasta, mi-ar sari tot forumul in cap, in frunte cu labradorul comunist, iar moderatorii comunitatii pudibonde m-ar bana, indiferent de veridicitatea afirmatiei mele. Si cel mai important lucru, m-am trezit, sunt bine-dispus, ar fi penibil sa imi stric ziua din cauza ta.

Pe boul ala care te f^^e, tu il iubesti ca pe copilul tau?

Pitbull 29 Nov 2010 07:22

Dati-i ästuia un avertisment, o bannare, ceva...

Windom 29 Nov 2010 08:10

@ danonino, ati reusit printr-o minune sa va intelegeti cit de cit civilizat in postarile de mai sus, acum dai cu bota-n balta. "Bou" e mai grav decit un sanatos "fute" in contextul de mai sus. Tine-l pe dr. House in friu, am vazut ca daca vrei poti. Moderatorii nu pot bana, dar pot avertiza. Asadar, ai un avertisment.

All times are GMT +2. The time now is 17:10.