![]() |
@Anaemona - Mulţumesc! Pozele au fost făcute în drumul spre/ la Mânăstirea Sfântul Andrei - leagănul creştinismului în patria noastră -acolo unde, ieri, eu şi prietenii mei ar fi trebuit să culegem soc. Mă rog ei au culesc, io nu prea am avut chef, drept care am profitat de ocazie şi-am făcut ceva poze.
No, uite mai jos încă câteva poze: ![]() ![]() Peştera - cea care nu mai este demult un loc de reculegere şi meditaţie. :D ![]() ![]() ![]() ![]() Acum ceva ani altarul ăsta nu exista. NU m-ar mira dacă data viitoare o să găsesc şi un LCD pe perete! :( ![]() ![]() Ceea ce este cel mai trist este faptul că absolut nimeni - şi acum mă refer la mireni - nu era în biserică, cât despre cler, doi dintre ei (singurii în toată biserica) citeau la microfon slujba de seară, sau cum s-o fi numind. :-? ![]() Mi-a fost jenă să fac mai multe poze-n biserică, unde bănuiam că nici nu prea aveam voie. :"> ![]() ![]() ![]() ![]() Casa Domnului şi-a rândunelelor. ![]() Aşa arată partea de deasupra uşii de la intrarea-n biserică. ![]() |
Şi încă câteva. Scuze dar astea erau pe altă pagină TinyPic. :P
@Windom, cel care sper că e familiar cu expresia "a trage clopotele cuiva"! :"> :P :P :-* ![]() @RomâniaMare ![]() Mozaicul de afară este absolut superb, pe când pictura interiorului cam lasă de dorit. :"> ![]() Rica rândunica. ![]() Şi o vedere din lateral dreapta. ![]() Toate pozele din peşteră au fost făcute cu aparatul pe trepied, nefericirea e că nu prea am avut timp şi linişte să mă desfăşor. ![]() |
Pentru Windom:
![]() |
Sox, you sneaky bastard, imi pare cunoscut peisajul.:P Data viitoare da si tu un semn.;)
|
Drago, mersi pentru pozele de la minastire :-* spre rusinea mea nici nu auzisem de minastirea asta si a trebuit sa caut pe harta sa vad pe unde vine. Spre rusinea mea si mai mare nu cunosc deloc frumusetile tarii :((
Win, SoX unde e poza aia? :P |
Acum vad cita spiritualitate pe aici:-S . Merci Drago, daca pentru mine-s clopotele alea, much obliged.:-*
@Anemona, that's the wolf's lair so to speak...B-) |
lair, but where? :)
|
1 Attachment(s)
|
Am ghicit:
![]() :P |
Mersi Win, m-am prins ;)
|
Am descoperit un vecin care are citiva maci roz, asa ca i-i daruiesc lui Drago :-*
![]() ![]() Si pentru cei care asteapta sa se coaca ciresele, not there yet :)) ![]() |
Mulţumesc! :"> :-* Ia şi de la mine.
![]() ![]() Un cais e aproape copt, dar ca să ajung la el tb. să trec printre roşii, aşa că am renunţat. :P ![]() Şi "căpăşunii" vorba unui bebel. ![]() ![]() Şi un trandafir roşu, unde ştiu că-ţi place culoarea asta la flori. ;) ![]() |
Pentru Dragomara :D:">
![]() |
Drago, mersi pentru trandafirii rosii :-* :-* da imi plac foarte mult, da-mi plac si aia galbeni :"> iar pajistea de maci rosii, salbatici, ramine cel mai pretios cadou vizual primit >:D<
SoX, celelalte fete nu primesc margaritare? :D Sa tot fie vreo 100 de ani de cind am primit un buchet de margaritare de la un necunoscut, pe strada. Nu mai tin minte daca era 1 martie sau 8 martie, dar un baiat foarte dragut impartea buchetele din astea la toate femeile care treceau pe-acolo. :-O Nu, nu cred ca facea reclama la ceva sau era pus de vreo firma sa le imparta, era pur si simplu un gest personal. |
@SoX - Mulţumesc!:-*
@Anaemona - "mărgăritare" ... hmm... tu tb. să fii de-a mea... adică din Regat!! :P :P :"> :-* |
@SoX - Zambile de ianuarie, încă le mai simt mirosul! :">
![]() |
Originally Posted by Dragomara:
Am legaturi in Regat, dar de unde sint stie redman. :) |
@Anaemona - Lavanda s-a reîntos :"> :P :P :-*
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@ anaemona, dar o astfel de papadie ai primit? :D
![]() |
Drago >:D< :-* :-* pozele cu lavanda sint absolut superbe si nu trebuiesc pierdute. Inca mai visez ca o sa ajung intr-o buna zi acolo :">
Originally Posted by SoX:
Papadii n-am primit, gindacei imi mai faceau cadou baietii cind eram la gradinita si-n clasele primare :)) . Stiu ca asta nu-i gindacel :P Nu-mi dau seama daca trebuie sa-ti multumesc :P dar pentru poza si pentru ca te-ai gindit iti multumesc oricum :-* |
All times are GMT +2. The time now is 12:24. |