Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   misoginism - batalie in pareri (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96870)

marius_em 22 Mar 2010 16:08

Windom, o femeie frumoasa are tot dreptul sa-si foloseasca acest avantaj. E ca si cu actritele. Cate urate au succes, si cate fotomodele? Nu condamn femeile care cauta barbati cu bani. Si mie, sincer, mi-ar placea o femeie cu bani, sa ma intretina. :)
Dar ridicolul si absurdul sunt atinse cand barbatul cu bani devine un tel de viata si de moarte, cand banii nu mai sunt o bila alba, ci singurul aspect cautat.
Asta cred ca e o diferenta de mentalitate clara intre barbati si femei: pentru femei conteaza ce meserie are barbatul, daca are bani, etc. pentru barbat insa catusi de putin. Asta poate pentru ca la femei e si sentimentul matern in stare latenta, si acesta se activeaza preventiv cautand siguranta pentru copilul lor. Barbatii in schimb, cred ca sunt mai aventurieri.

copila_satanista 22 Mar 2010 16:09

Originally Posted by SoX:

Originally Posted by copila_satanista:

iote si un misogin ;) adik ce? o femeie (eventual si frumoasa) nu poate sa aiba BMW ??

Proptita in mijlocul intersectiei cu un card de masini claxonand in spatele ei ;)

al doilea ;)

SoX 22 Mar 2010 16:11

Originally Posted by SoX:

iote si un misogin ;) adik ce? o femeie (eventual si frumoasa) nu poate sa aiba BMW ??

Proptita in mijlocul intersectiei cu un card de masini claxonand in spatele ei ;)

al doilea ;)

:D

Asta e realitatea pe care mi-a fost data s-o vad ieri. :)

Cat despre:

Originally Posted by marius_em:

Asta poate pentru ca la femei e si sentimentul matern in stare latenta, si acesta se activeaza preventiv cautand siguranta pentru copilul lor. Barbatii in schimb, cred ca sunt mai aventurieri.

Cate femei se gandesc la copii atunci cand intalnesc un barbat? :)

copila_satanista 22 Mar 2010 16:14

dar nu merge generalizata :) pentru ca era vorba de principii p-aci si u in loc sa sari sa spui ca sunt si femei care pot sa aiba BMW din proprii bani, propria munca etc ai sarit fix in oala lui windom cu stropi nu alta

sunt intr-adevar totusi niste studii care arata ca genetica noastra ne indeamna sa fim materialiste din cauza ca ne gandim la cum sa ne crestem copiii cat mai bine, iar barbatii au dentinta de a da pe alaturi, dar asta nu inseamna ca mentalitatea noastra nu are nici un cuvant de spus pe langa genetica. eu prefer sa ma dau cu capul de pereti decat sa fiu materialista :|

marius_em 22 Mar 2010 16:15

Quote:

Cate femei se gandesc la copii atunci cand intalnesc un barbat?

Toate. Chiar daca doar in subconstient.

illotempore2002 22 Mar 2010 16:15

@Sox

Toate se gandesc la copii cand intalnesc un barbat, doar ca inconstient, instnctiv :)

marius_em 22 Mar 2010 16:16

Ha, ha. Beat you to it, illo.

SoX 22 Mar 2010 16:17

copila_satanista, avand in vedere numarul vast de astfel de exemple, e un subiect generalizat.

illotempore2002 22 Mar 2010 16:17

Nu m-ai batut, draga Marius, intrucat si deoarece ai folsit gresit termenul - subconstient. E vorba de inconstient :D

Si da, daca e nevoie o sa-ti explic si tie diferenta, la urma urmei am facut-o de atatea sute de ori, ce mai conteaza o data...:-*

Windom 22 Mar 2010 16:19

Originally Posted by illotempore2002:

Originally Posted by Windom:

Nu pentru mine, aici era vorba de femei...

Vrei sa spui ca astea sunt valorile femeilor? Imi pare rau ca ai avut nesansa sa cunosti umai astfel de modele feminine.

Si care ar fi aceste "valori"? Nu de alta, dar sa nu mor prost... M-am asezat bine in scaun, in cazul in care pronunti cuvintul "inteligenta" (am pregatit si un tip din ala care se rostogoleste pe jos;) )

copila_satanista 22 Mar 2010 16:20

problema cu faptul ca se intampla des este o treaba nu zic ca nu... femeile si barbatii tind la urma urmei catre niste defecte respectiv calitati care pot fi cat de cat generalizate, dar misoginul e ala care are tendinta de a totaliza, punand o amprenta negativa pe femei oricare si oricum ar fi ele :P

marius_em 22 Mar 2010 16:20

Nu m-ai batut, draga Marius, intrucat si deoarece ai folsit gresit termenul - subconstient. E vorba de inconstient :D

Si da, daca e nevoie o sa-ti explic si tie diferenta, la urma urmei am facut-o de atatea sute de ori, ce mai conteaza o data...:-*

Tomeito / Tomato.

illotempore2002 22 Mar 2010 16:22

Da, cum ai ghicit? Inteligenta si aspectul fizic :) (nici o femeie nu vrea sa faca niste copii retarzi, de acord?)
Daca nu ma crezi, iti pot spune ca prietenul meu actual nu are bani DELOC, in schimb e foarte inteligent si talentat si care arata beton. Asta nu inseamna ca nu sunt materialista, sunt foarte, foarte materilista. In sensul in care valoarea mea persoala suprema este sa ajung sa castig eu multi bani si asta e mobilul meu principal in viata. Nu ma intereseaza ca EL nu are bani si nici macar nu stie cum arata banii, si as face oricand copii cu el (dupa ce voi ajunge sa castig bani muti, acum lucrez la asta) :)

Sper ca exemplul meu care este viu si real sa te convinga )

illotempore2002 22 Mar 2010 16:24

Originally Posted by marius_em:

Tomeito / Tomato.

Deloc deloc. Ba chiar sunt opuse sub si inconstientul. B-) Iti explic dacafaci testul pe care ti l-am trimis pe Facebook :P

copila_satanista 22 Mar 2010 16:25

windom mai casca tu mintea si ochii ...

illotempore2002 22 Mar 2010 16:26

Tu esti rau voitor, Windom. Acuma ce vrei, sa-ti dau exmple din viata mea cand am fost cu barbati urati ca dracu, dar smart?
Tu cauti sa-ti autoimplinesti profetiile si iti biasezi rationamentele, uita-te si tu putin la tine. Ca in fond tu ajungi sa te uiti la tot ce e mai rau in lume si-n femei si evdent ca intotdeauna vei gasi ce e mai nasol in jurul tau, doar ca sa-ti implinesti si validezi teoriile. Te prinzi singur in propiile capcane.

Ziceti-i si voi ceilalti ca asa e.

Windom 22 Mar 2010 16:29

Fuck it. Ma lupt cu morile de vint aici. Women...

copila_satanista 22 Mar 2010 16:30

nu neaparat o sa le caute pe cele care se potrivesc concluziilor lui ci atat o sa vada in orice persoana i-ar sta in fatza pentru ca atat si-a propus sa vada
si ca orice om care prefera sa ramana la ideile lui din incapatanare zice un fuck it si-si vede de gandit

illotempore2002 22 Mar 2010 16:31

Nu numai femeile, dar nici macar barbatii nu te sustin aici. Ar trebui sa iti reconsideri viziunea, si sa scapi de amaraciunea aia p care o porti in opinia despre femei. As tinde sa cred ca asta e mecanismul tau de protectie fata de esecurile cu femeile, dar nu cred ca va fi bine primita o opinie analitica in cazul tau :D

SoX 22 Mar 2010 16:37

@Sox

Toate se gandesc la copii cand intalnesc un barbat, doar ca inconstient, instnctiv :)

De parca m-as fi asteptat sa mi se raspunda cu "nimeni". Insa ma amuza cuvintele: toate si inconstient

Era o intrebare din punct de vedere al gandirii rationale si nu al procesului instinctiv. :P

All times are GMT +2. The time now is 06:00.