Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Oscar (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=255)
-   -   Oscar si HBO! Nu vrei mai mult! (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96823)

PoliFanAthic 08 Mar 2010 06:05

Foarte rezonabil, The Hurt Locker e un film bun, printre cele mai bune care au fost nominalizate.

Nu preferatul meu, dar respir usurat ca nu a avut loc o orgie avatariana. :D

Liviu- 08 Mar 2010 06:05

15/24. Nici rau, nici bine.

Eu sunt multumit cu THL. Ne vedem la anul :))

Lili1982 08 Mar 2010 06:14

Pana si Inglorious Basterds e peste THL... dar cum Tarantino a ofensat Academia...
Am patit-o la fel si anul trecut cu Slumdog... Era de asteptat !
Ne vedem la anu ;).

SoX 08 Mar 2010 06:22

The Hurt Locker !!! <:-P

tank240388 08 Mar 2010 06:23

academia a decis in mod brutal ca avatar e de c......acao
ce ma bucur !
bine the hurt locker. desi mai mult as fi vrut sa fie inglourious basterds.
pacat de up in the air. au fost furati la scenariu adaptat, ca si quentin de altfel la sc.original. aici a fost o dovada de rautate si prostie. era, de departe, cel mai bun scenariu al anului.

am 15 corecte. cam putin. :( fata de anul trecut cand am avut 22

Windom 08 Mar 2010 06:57

Una dintre putinele situatii in care imi pare bine ca m-am inselat...Eat your guts out, Cameron, you cocksucker!!! Cu albastrelele tale cu tot.=))
In alta ordine de idei - surpriza/dezamagire la Best Foreign Language Film. Satisfactie la Best Adapted Screenplay pentru ca Academia a avut atita decenta incit sa ignore o ineptie mai mare decit negresa aia ce statea pe doua scaune...
O si mai mare satisfactie pentru Jeff. Chapeau! In rest, its all politics folks...

buticut 08 Mar 2010 07:27

Totusi,momentul serii ramane Avatarul lui Ben Stiller!

Windom 08 Mar 2010 07:35

Si poanta cu Waltz si cu evreii mi s-a parut tare.

keepwalking 08 Mar 2010 07:39

Originally Posted by Windom:

O si mai mare satisfactie pentru Jeff. Chapeau! In rest, its all politics folks...

Da, si eu ma bucur pentru Jeff Bridges.
The Hurt Locker e o mare vrajeala.

Judex 08 Mar 2010 07:49

Daca n-am spus, repet: penibil! :D
Dar deh - de-ale Academiei.

BLACK-SPIDER 08 Mar 2010 08:19

11/24, am fost aproape de jumate. Am mizat pe Avatar dar ma bucur ca a castigat THL.
Imi pare rau pentru Tarantino si IB, meritau mai mult :(
Cristoph Waltz era varianta sigura 100%, pentru rol secundar.
Bravo Jeff Bridges, premiu meritat din plin , la fel si Sandra Bullock :D
Si ma mai bucur pentru Star Trek, ca a castigat la machiaj B-)

Avatar - ce bine-mi pare ca ai luat teapa!!!=))

Gospin 08 Mar 2010 08:30

Ma bucur ca nu a castigat Avatar tot, cum spuneau unii...
Nu ma bucur ca THL a fost peste IB :(

Judex 08 Mar 2010 08:34

Eu nu inteleg inversunarea asta impotriva lui Avatar si nici bucuria generala provocata de cretinismele academiei. E cel mai bine realizat film, ceea ce inseamna automat productie, adica best picture. La regie, daca tu, academicianul curului, ai boala pe Cameron, macar ii dai lui Tarantino sau lui Reitman, nu aleia. La scenariu original, la fel - Tarantino clar! Iar la montaj, da-o-n gatu' ma-sii, ca-i ridicol.
Recapituland, THL nu merita cel putin 4 dintre Oscaruri: productie, regie, scenariu original, montaj. X(

corinka 08 Mar 2010 08:35

Originally Posted by Lili1982:

dar cum Tarantino a ofensat Academia...

Cand si cum?

Chambord 08 Mar 2010 08:36

Daca n-a fost sa fie vreo surpriza, macar din cele 2 a castigat filmul mai bun. O sa vad in cursul zilei si momentele importante ale galei.

In privinta predictiilor, cu 16 / 24 nu stau foarte rau. I fucked up pretty bad la short-uri: n-am nimerit nici unul. Am intuit bine ca la film strain nu va lua nici unul din cei 2 favoriti, cum s-a intamplat si anul trecut (de altfel palmaresul all-time al Oscarurilor la film strain e mega jenant). Din pacate n-am ales dark horse-ul corect. Ce-am mai bushit ? Best picture-ul (and i'm glad), scenariu adaptat (mda, nu intelegeam de ce filmul asta are un titlu atat de lung si prost. Acum m-am prins: cuvantul "novel" face minuni la categoria scenariu adaptat :| ). La imagine, Avatar in locul lui Weisse Band =)) tare, OK Computer !

marius_em 08 Mar 2010 08:36

Inglourious Basterds nu a luat nimic decat rol secundar. Nici scenariu original. THL e si mai plictisitor la a doua vizionare (cea de la PRO TV de aseara). Sunt curios ce audienta a avut, ca la incasari m-am lamurit. Chestia asta, artsy-partsy indie and stuff, era atributul premiilor europene, nu e frumos deloc ce fac americanii, ne fura identitatea.
Well, this sucks.

Windom 08 Mar 2010 08:37

Cred ca reciproca e mult mai valabila.:D

L.E. Referitor la ofensarea Academiei de catre T.

corinka 08 Mar 2010 08:45

In afara de scenarii, am intuit corect categoriile principale (BP, regie + toate premiile de interpretare, animatie si chiar best doc). Dar, per total, am nimerit doar 13 din 24. As fi nimerit 14, daca am fi putut edita (am intuit corect si best song, dar dupa ce postasem deja prima varianta de predictii).

Chambord 08 Mar 2010 09:22

Are cineva un link BUN cu highlight-uri de aseara (speech-uri, best moments, etc) ?

Judex 08 Mar 2010 09:28

Vezi pe-aici:
http://oscar.go.com/

All times are GMT +2. The time now is 03:33.