![]() |
Azi dimineţă am avut parte de snooze biologic :)) . Neavând alarma setată (nu vroia să se incarce bateria telefonului), de la 7:30 pan' pe la vreo 8:20 am stat ca pe ace. Dormeam câteva minute, mă uitam la ceas .
|
illo esti de film nu alta =))
topicul asta ma face sa zambesc pt ca it's the place where IT ALL started :)) You know ... |
You'll never guess what B-)
@Chamb - tu cum te trezesti, domne? |
din nou, fusei in picioare la 7 : 50, avand in vedere ca nu plec nicaieri pana la 1 :(
no clock, no alarm, no noise ~X( |
Ghiciti ce??????
|
Te-ai trezit la timp finally, fara bf linga tine?
|
M-am trezit la timp, finally (cu bf langa mine, ca i-am jurat ca ma scol daca se intoarce :D ) <:-P
|
netaza :) a fost greu?
|
Nu a fost greu :)
|
Si uite asa ti-ai gasit motivatia pentru a te trezi de dimineata.
To have or not to have a boyfriend near you? Macar ai aflat raspunsul. :P |
Felicitări, Illo! B-)
|
eu ma trezesc cu un minut inainte de a suna telefonul :) sa mor daca imi dau seama cum fac. Probabil dorm cu frica, pentru ca uneori alarma se "intepeneste" si nu suna... :D
|
ceas biologic ;) asa am fost eu tot liceul
|
Deseori mi se intampla ca atunci cand dorm, sa-mi inchid alarma mobilului ce se chinuie sa ma trezeasca, intr-un mod involuntar si inconstient. Am crezut ca nu functioneaza alarma mobilului cu toate ca am verificat lucrul asta si mobilul era in regula. Faza e ca si atunci cand ma suna cineva in timp ce dorm, le dau ocupat si cu toate astea nu-mi aduc aminte :-/
|
sunt multe faze cand te trezesti pentru o sec - doua si faci ceva de care nu-ti mai aduci aminte , spre ex sa vorbeasca cineva cu tine si sa-i raspunzi constient dar a doua zi sa n-ai habar de asta
|
Cand eram la facultate ma trezeam doar pe melodia asta, pe la 11, 12 :)
http://www.youtube.com/watch?v=ZpUYjpKg9KY&feature=fvst Si ma trezeam exact pe la versul "Break you fucking face tonight!" |
Hihi, am fost la ei la concertasta-vara....
|
Aoleu, cinemaniacule, ne-au napadit limbizkerii! :-&
|
Mi-a reusit si azi chiar daca m-am culcat la 2 noaptea.. Toata lumea e fericita!
|
Culmea, mie imi functioneaza si acum alarma telefonului. :p Ba chiar m-am trezit la 3 ca sa ma uit la oscar si deja sunt treaz de 6 ore jumatate. Yuppy. :-)
|
All times are GMT +2. The time now is 18:36. |