Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Filme la TV (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=269)
-   -   un serial bun? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96701)

bernadett 18 Feb 2011 18:26

Mesaje de Dincolo:P

catalinpetrescu 26 Feb 2011 02:52

mihai_iordache 19 Apr 2011 19:51

un serial interesant mi se pare The War at Home, dar nu cred ca e genul de film pe care-l ceri.

costyn162 13 Jun 2011 10:50

Recomand Chuck, cu siguranta se incadreaza in serialele "obligatoriu de vazut"

HankMoody 01 Sep 2011 13:25

The Wire ...cine nu a vazut The Wire nu a vazut nimic!:) ..intradevar serialul incepe un picut mai greu, trebuie sa ai rabdare vreo 3-4 episoade, dar cand te prinde cu greu il mai lasi:P .

Iti mai pot recomanda Californication,HIMYM,Misfits,Entourage ...nah depinde si ce te atrage.

mihai011 03 Sep 2011 13:51

Flashpoint:-bd

WildR0se 03 Sep 2011 14:42

Shameless (varianta U.S.) si Terriers sunt cele mai bune seriale pe care le-am vazut in ultimul timp...

NightChild 03 Sep 2011 19:15

Breakout Kings
Jake 2.0
John Doe

aura_iolanda 14 Sep 2011 22:29

twin peaks,house M.D,grey's anatomy

iiii 15 Sep 2011 09:20

eu recomand celor care nu au vazut inca : clanul soprano

Kriss_Kringle 15 Sep 2011 16:10

Eu ma uit la Misfits si Southland acum si ambele sunt bune.

marius93 17 Sep 2011 14:23

Recomand cu incredere Shameless-ul americanilor care a debutat la inceputul anului. In seara asta incepe pe HBO Episodes / Episoade cu Matt LeBlanc, tot un serial care a inceput in 2011 http://www.imdb.com/title/tt1582350/. Am auzit ca e bun, fapt ce ma face sa stau in fata tv-ului de la 20:00 :D . Mai urmareste careva serialul in seara asta ? :-?

AimeeLov 26 Oct 2011 23:22

Mie mi.a placut foart mult Point Pleasent.Si Gossip Girl e bun dar e diferit ca gen..

NightChild 01 Nov 2011 18:38

Caut si eu un serial genul drama/thriller, fara SF, lucruri supranaturale sau comedii.

Am vazut/Urmaresc : Prison Break; Breakout Kings, Sopranos, Borgias, The Tudors, Rome, Sons of Anarchy, The Good Wife, The Wire, The Shield, House, Dexter, Camelot, Robin Hood, White Collar, Breaking Bad, Person of Interest.

Astept recomandari !
Mersi.

Kriss_Kringle 01 Nov 2011 23:14

Originally Posted by NightChild:

Caut si eu un serial genul drama/thriller, fara SF, lucruri supranaturale sau comedii.

Am vazut/Urmaresc : Prison Break; Breakout Kings, Sopranos, Borgias, The Tudors, Rome, Sons of Anarchy, The Good Wife, The Wire, The Shield, House, Dexter, Camelot, Robin Hood, White Collar, Breaking Bad, Person of Interest.

Astept recomandari !
Mersi.

Iti recomand Luther cu Stringer Bell in rolul principal.:D
Daca ti-a placut The Shield atunci iti mai recomand si Southland care e mai realist.
Ia-ti si Oz daca nu l-ai vazut inca.

NightChild 02 Nov 2011 00:54

Originally Posted by Kriss_Kringle:

Astept recomandari !
Mersi.

Daca ti-a placut The Shield atunci iti mai recomand si Southland care e mai realist.

Oz l-am inceput acum cateva zile, am vazut doar cateva episoade dar incepe sa imi placa. Southland nu am vazut inca, dar am auzit vorbindu-se de bine despre el. Mersi mult.

Kriss_Kringle 02 Nov 2011 02:06

Originally Posted by Kriss_Kringle:

Astept recomandari !
Mersi.

Oz l-am inceput acum cateva zile, am vazut doar cateva episoade dar incepe sa imi placa. Southland nu am vazut inca, dar am auzit vorbindu-se de bine despre el. Mersi mult.

Cu placere.Am uitat sa mentionez si Boardwalk empire.Asta si cu Luther sa le mai vezi,chiar merita.

omudindulap 02 Nov 2011 10:57

http://www.youtube.com/watch?v=3kXFTW3rqgM

PoliFanAthic 10 Dec 2011 22:53

Numai ce am terminat (s-a terminat) primul sezon din Boss, cu Kelsey Grammer intr-un proverbial tour de force care evolueaza captivant pe parcursul celor opt episoade. Am citit cateva comparatii intre serialul asta si The Wire, in general in idea ca ravneste dar nu reuseste, numai ca nevazand The Wire, nu pot comenta.

Nu cred ca telul in Boss este sa recreeze in cel mai realist mod cu putinta scena politica din Chicago, ci alege o cale mai teatrala si necompromitatoare, care poate parea usor anevioasa in primele patru-cinci episoade, dar care se aprinde spectaculos pe final. Il recomand calduros.

Qube86 12 Dec 2011 22:12

Chuck
Dexter
Two And a Half Men
The Mentalist
True Blood
Spartacus-Blood And Sand
Spartacus-Gods of The Arena
Dollhouse
Fringe
Supernatural
Game of Thrones
Californication
Breaking Bad
Burn Notice
Six Feet Under
Entourage
Hung
Human Target
Mad Men
Scrubs ...etc.
Daca mai ai nevoie spui ;)

All times are GMT +2. The time now is 18:56.