![]() |
Mesaje de Dincolo:P
|
![]() |
un serial interesant mi se pare The War at Home, dar nu cred ca e genul de film pe care-l ceri.
|
Recomand Chuck, cu siguranta se incadreaza in serialele "obligatoriu de vazut"
|
The Wire ...cine nu a vazut The Wire nu a vazut nimic!:) ..intradevar serialul incepe un picut mai greu, trebuie sa ai rabdare vreo 3-4 episoade, dar cand te prinde cu greu il mai lasi:P .
Iti mai pot recomanda Californication,HIMYM,Misfits,Entourage ...nah depinde si ce te atrage. |
Flashpoint:-bd
|
Shameless (varianta U.S.) si Terriers sunt cele mai bune seriale pe care le-am vazut in ultimul timp...
|
Breakout Kings
Jake 2.0 John Doe |
twin peaks,house M.D,grey's anatomy
|
eu recomand celor care nu au vazut inca : clanul soprano
|
Eu ma uit la Misfits si Southland acum si ambele sunt bune.
|
Recomand cu incredere Shameless-ul americanilor care a debutat la inceputul anului. In seara asta incepe pe HBO Episodes / Episoade cu Matt LeBlanc, tot un serial care a inceput in 2011 http://www.imdb.com/title/tt1582350/. Am auzit ca e bun, fapt ce ma face sa stau in fata tv-ului de la 20:00 :D . Mai urmareste careva serialul in seara asta ? :-?
|
Mie mi.a placut foart mult Point Pleasent.Si Gossip Girl e bun dar e diferit ca gen..
|
Caut si eu un serial genul drama/thriller, fara SF, lucruri supranaturale sau comedii.
Am vazut/Urmaresc : Prison Break; Breakout Kings, Sopranos, Borgias, The Tudors, Rome, Sons of Anarchy, The Good Wife, The Wire, The Shield, House, Dexter, Camelot, Robin Hood, White Collar, Breaking Bad, Person of Interest. Astept recomandari ! Mersi. |
Originally Posted by NightChild:
Iti recomand Luther cu Stringer Bell in rolul principal.:D Daca ti-a placut The Shield atunci iti mai recomand si Southland care e mai realist. Ia-ti si Oz daca nu l-ai vazut inca. |
Originally Posted by Kriss_Kringle:
Oz l-am inceput acum cateva zile, am vazut doar cateva episoade dar incepe sa imi placa. Southland nu am vazut inca, dar am auzit vorbindu-se de bine despre el. Mersi mult. |
Originally Posted by NightChild:
Cu placere.Am uitat sa mentionez si Boardwalk empire.Asta si cu Luther sa le mai vezi,chiar merita. |
|
Numai ce am terminat (s-a terminat) primul sezon din Boss, cu Kelsey Grammer intr-un proverbial tour de force care evolueaza captivant pe parcursul celor opt episoade. Am citit cateva comparatii intre serialul asta si The Wire, in general in idea ca ravneste dar nu reuseste, numai ca nevazand The Wire, nu pot comenta.
Nu cred ca telul in Boss este sa recreeze in cel mai realist mod cu putinta scena politica din Chicago, ci alege o cale mai teatrala si necompromitatoare, care poate parea usor anevioasa in primele patru-cinci episoade, dar care se aprinde spectaculos pe final. Il recomand calduros. |
Chuck
Dexter Two And a Half Men The Mentalist True Blood Spartacus-Blood And Sand Spartacus-Gods of The Arena Dollhouse Fringe Supernatural Game of Thrones Californication Breaking Bad Burn Notice Six Feet Under Entourage Hung Human Target Mad Men Scrubs ...etc. Daca mai ai nevoie spui ;) |
All times are GMT +2. The time now is 18:56. |