![]() |
Cred ca ai dreptate.
La TVR 1 nu e niciun film, difuzeaza o umplutura: documentar despre iubiri dincolo de ecran or smth. Deci ora ceremoniei se apropie. |
A fost The Hours inainte. :) Pe site-ul lor afiseaza ca e la 2 50 oricum.
Rectific, rochiile sunt majoritatea negre si lila/mov. poze aici - http://community.livejournal.com/ohn.../43069647.html si aici http://community.livejournal.com/ohn.../43073106.html :) |
Da, a fost The Hours. Dar tocmai asta vroiam sa spun, dupa The Hours n-a inceput altceva din lipsa de timp.
|
Hehe macar l-am revazut pe Depp. Ugh, Romanian comentators, I hope they won't screw this up.
|
LOL...Avatar in trei di....ori e three D, ori e trei de :D. Show the red carpet FFS!!
EDIT: La prima vedere, par sa fi castigat la predictii. Ce ziceti, postere cu Alice in Wonderland :D:D:D? Neah, kidding, dar sincer as fi vrut sa nu am dreptate in unele cazuri :(. Apropos tank240388, nu ai putea spune ca ai castigat detasat la Oscaruri, fiindca m-ai intrecut doar cu 2 predictii. Nu e chiar atata, asa ca nu te mai lauda ;). The Academy Members should take notes not to repeat the same mistakes. Cateva premii au fost patetice de-a dreptul. |
OH just fucking great. Am nimerit doar 6 / 14 :(
|
hmm, ce sa zic despre mine? =))
doar 5 / 14! |
7/14 - presupun ca e destul de binisor la cat de putine filme am vazut din participante. Culmea e ca n-am nimerit exact acolo unde le-am vazut pe toate :))
|
Eu le-am nimerit doar pe cele trei ultraprevizibile: supporting actor, animatie si original score.
|
Originally Posted by tank240388:
13 corecte 12 gresite |
8/14 :)
|
Hehe I was right, I won :D...
Am nimerit toate categoriile actorilor: Waltz, Mo'Nique, Bullock, Bridges, Downey Jr, Streep + inca 3. Am facut rapid un clasament, just for fun... 1)buticut 9/14 2)dumi777 8/14 3)Longshot 8/12 4)gigabyte 7/14 5)Gloria 7/14 6)Liviu- 7/14 7)pipes 7/14 8)Chambord 6/14 9)Gospin 6/14 10)Judex 6/14 11)Kramer 6/14 12)MinRep 6/14 13)tank240388 6/14 14)Windom 5/14 15)StefanDo 4/14 16)corinka 3/14 17)Im.Kino 3/14 18)Federico 0/4 |
Ca sa fie si Judex fericit, pun si lista completa a castigatorilor:
Quote:
Quote:
|
buticutz :P ia kaimaku din nou
stie ceva fata asta despre cum merg trebile in industrie B-) Faptul ca Nick Hornby nu a primit nominalizare pt scenariu e ... putin spus ridicol. In rest, ma bucur ca a luat "Big Love" pt Chloe, un serial foarte bun, am vazut primul sezon pe HBO Iar Avatar VA LUA si Oscarul pt Best Pic. E strict genul de film pe care sobolanii aia l-ar premia |
după ediţia asta sunt încântat că am nimerit atât de puţine... :)
|
am dat cu intarziere pe acest foarte bun preview al Globurilor, dar e cu atat mai revelator de citit acum, dupa ce ele s-au terminat, pt a vedea ce asteptam, ce speram, ce era firesc ... si ce a mai ramas din gloria de mult apusa a acestor premii :(
http://agenda.liternet.ro/articol/10...-Aur-2010.html |
Originally Posted by buticut:
ma rog, 8/12 e mai smecher decat 9/14, da' sa zicem ca e ca tine :D |
Oricum le-ai fi ratat :P:P.Daca ti-a fost lene, ce sa-ti fac ?
|
si 8 din 12 nu-i mai bun ca 9 din 14 :)
|
percentage-wise este
|
All times are GMT +2. The time now is 12:51. |