![]() |
Mie imi place neconditionat. Si daca ar face un film prost, tot mi-ar placea. Pot asculta o gluma buna sau un banc bun de mai multe ori, nu ma satur niciodata. Oricum, categoria de filme de tipul Vicky Sristina Barcelona nu are nimic a face cu filmele introspective si isterice de tipul Stardust Memories. O oarecare variatie exista, si nu pe aceeasi tema.
|
Nu cred ca vor ajunge devreme la nivelul de clasice daca se exploateaza inca reteta. Ma refer la filmele de comedie din ultimii 30 de ani marca Hollywood. Atat de putine idei repetate la nesfarsit... Bride Wars, The Proposal, 27 dresses. Imi promit sa nu ma mai uit la chick flicks ca sa nu ma mai abat de la topic. :D
|
Originally Posted by illotempore2002:
la categoria antipatic...de ce? nu stiu. stiu ca ma uit la 2-3 minute de film si ma intreb: just...what is this? uhh ! si schimb canalul |
North by NorthWest. M-a plictisit rau de tot.
|
detest filmele pervers bolnave traumato-psiho-sexuale ale lui Almoldovar; sunt in stare sa le detectez dupa auz, si atunci fug sau inchid televizorul. sau schimb canalul inainte sa ma uit pe ecran. :-&
de regula poti recunoaste sonorul unui film facut de acest tip dupa urmatoarele semnalmente: - cuvinte tipate, cel mai ades de catre o lolita/travestita furioasa sau de un cetatzean de tip banderas (more or less) isteric, in spaniola, cu unele vulgaritati, si de regula referitoare la diverse obsesii mai mult sau mai putin sexuale. |
Nici eu nu suport tzatzele isterice ale lui Almodovar. Multe dintre filmele sale sint greu de inghitit, intr-adevar, exceptie La Mala Education si inca vreo doua...
|
piesa neterminata pt pianina mecanica....cu mari eforturi am ajuns pe la minutul 30. niciodata mai departe....
|
Originally Posted by OanaAlexia:
Nu e cazul să fi așa drastică. Ce-i drept se fac foarte puține bune, dat tot mai există câteva 1-2 pe an. Uite un link http://www.pastemagazine.com/blogs/l...is-decade.html cu câteva foarte bune. Mai adaugă și (500) Days of Summer și sunt 18 chick flicks bune numai deceniul ăsta. Se poate să nu-ți placă toate, dar eu zic că majoritatea n-au cum să nu-ți placă (probabil ai și văzut multe dintre ele) |
Ce desuet si penibil e Les prapluies de Cherbourg .... =))
Cum canta el muncitorul in service-ul de masini in timp ce repara o bujie si cum se sterge el de ulei =)) =)) =)) INCREDIBIL DE PENIBIL! |
Iar ai patit ceva. Pun pariu ca nu-ti place nici muzica. :D
|
Ce sa-mi placa??????????????
=)) =)) =)) |
Limba franceza cantata. :P
|
chansonetele au un farmec inconfundabil pt mine. versurile, exprimarea, tonurile muzicale, sentimentele induse, au o cu totul alta culoare fata de cele de inspiratie anglo saxona care in foarte multe cazuri nu trec de " l love you baby, you left me baby!"
|
All times are GMT +2. The time now is 14:03. |