![]() |
Cel mai tare maraton de filme al meu ar fi de Halloween!Stau toata noapeta si ma uit la filme horror>:)
|
radu1711
cel mai mare maraton al meu era de 6 filmevazute unul dupa altul intr-o zi, nu va recomand, ii obositor:(
|
Domnule, insensibilii ăia de la Cinemateca Română ne dădeau afară după fiecare film, deși sala era întotdeauna aproape goală! Rușine să le fie! Păi pe vremuri, CTP și alți cinefili plăteau numai biletul de matineu și stăteau acolo până seara.
|
Maratoanele de la Movieplex
comedie : The Hangover, The Rebound, The Proposal, Love Happens, The Ugly Truth horror : District 9, Final Destination 3D, Whiteout, Pandorum, Saw 6, Halloween 2 |
Eu nu prea am avut parte de maratoane foarte lungi. Daca imi amintesc acum cativa ani, aveam vreo 13 ani, am comis nebunia de a ma uita la toate seriile Harry Potter consecutiv. Pe atunci erau 4 daca nu ma insel. In rest, imi place sa ma bucur de 1-2 filme pe zi.
|
Originally Posted by enjoy.life:
|
Referitor ca cel mai tare maraton de filme,aici cred ca urc pe podium:
Anul trecut,într-o duminică m-am uitat la un serial TV rusesc- Brigada,15 episoade la rînd fără oprire.Fără pauză.Nici nu am mîncat,nici nu am fost la WC. :)) 15 episoade* 45 min/episod = 10,5 h. |
Originally Posted by RomaniaMare:
TARE DE TOT !!! Congratulations ! Bine, n-am inteles chestia cu WC-ul ,oi fi facut yoga de ai reusit asa ceva... ma faci curios , e asa bun Brigada asta? |
Originally Posted by defav:
E un serial ce prezintă realitățile unei Rusii în tranziție,aflată într-o criză economică și existențială și domniată de grupările mafiote. Filmul prezintă povestea de viață a 4 prieteni,care de voie,de nevoie,sunt atrași în lumea criminală și în jocurile politice de înalt nivel. A dobîndit popularitate datorită realismului expus în film. Prezintă ceva similitudini cu „The Godfather”.Ți-l recomand,o să-ți placă. |
10 episoade de Prison Break fara pauza de masa si apa ... :D
|
Originally Posted by RomaniaMare:
Daca e sa ne luam la intrecere eu am vazut un anime cam 20 de ore la rand cu un prieten, cu vreo doua pauze de masa de cam jumatate de ora. Dupa au urmat cam 5 ore de somn si inca vreo cateva ore de anime. Ca maraton de filme nu prea imi pot aduce aminte ce filme exact vedeam, dar ar fi de 5-6 filme, in cea mai mare parte de minim doua ore. |
maraton,,,oooooo,,nu stiu cate episoade din primul sezon lost,,,si cand inchideam ochii vedeam monitorul :))
au mai fost si altele,,,de exemplu vreo 5 filme intr-o seara dar IF ONLY vazut de doua ori,,,si revazut apoi inca de vreo 10 ori,,,un film superb adevarul stiti care este?,,nu ma lasati in fata calculatorului cu semintele la indemana,,,,,asta ar insemna maraton de fime:)) |
maraton ... probabil primele trei sezoane din LOST intr-o saptamana!!
|
Originally Posted by Liviu-:
Sunt înnebunit după serialul acesta! |
pacat ca se termina :( .... da nici o lungeala fortata nu mergea
|
Pai lungeala fortata s-a produs deja pe la sezonul 2. S-a rupt macaroana?:D
|
pai am facut multe :)
ieri a fost o zi de vazut filme: de la ora 10:00 dimineata pana la 2 noaptea (cred ca am avut 5 opriri maxim de 10 min) |
Al meu este: Pirates of the Caribbean (toate părţile) , Van Helsing , Underworld (toate părţile)
|
Originally Posted by defav:
http://www.youtube.com/watch?v=Uu-aP...eature=related |
The Godfather Trilogy 523 de minute adica 8,71 ore fara pauza vara trecuta :)
|
All times are GMT +2. The time now is 17:23. |