Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Cel mai tare maraton de filme al vostru (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96185)

vlad4s 02 Apr 2010 13:18

Cel mai tare maraton de filme al meu ar fi de Halloween!Stau toata noapeta si ma uit la filme horror>:)

Radu1711 03 Apr 2010 12:14

radu1711

cel mai mare maraton al meu era de 6 filmevazute unul dupa altul intr-o zi, nu va recomand, ii obositor:(

Ipu 11 Apr 2010 17:27

Domnule, insensibilii ăia de la Cinemateca Română ne dădeau afară după fiecare film, deși sala era întotdeauna aproape goală! Rușine să le fie! Păi pe vremuri, CTP și alți cinefili plăteau numai biletul de matineu și stăteau acolo până seara.

enjoy.life 11 Apr 2010 17:44

Maratoanele de la Movieplex

comedie : The Hangover, The Rebound, The Proposal, Love Happens, The Ugly Truth
horror : District 9, Final Destination 3D, Whiteout, Pandorum, Saw 6, Halloween 2

costyn162 11 Apr 2010 19:29

Eu nu prea am avut parte de maratoane foarte lungi. Daca imi amintesc acum cativa ani, aveam vreo 13 ani, am comis nebunia de a ma uita la toate seriile Harry Potter consecutiv. Pe atunci erau 4 daca nu ma insel. In rest, imi place sa ma bucur de 1-2 filme pe zi.

robbiex2 16 Apr 2010 23:01

Originally Posted by enjoy.life:

Maratoanele de la Movieplex

comedie : The Hangover, The Rebound, The Proposal, Love Happens, The Ugly Truth
horror : District 9, Final Destination 3D, Whiteout, Pandorum, Saw 6, Halloween 2

idem :)) partea cu horror, ca la comedie am plecat dupa hangover.o experienta misto, la primele filme era sala full dar mai spre dimineata pisicutele trageau de motenei sa plece acasa ca s-au plictisit :)) a fost ok, recunosc ca am atipit la Whiteout :">

RomaniaMare 17 Apr 2010 17:55

Referitor ca cel mai tare maraton de filme,aici cred ca urc pe podium:
Anul trecut,într-o duminică m-am uitat la un serial TV rusesc- Brigada,15 episoade la rînd fără oprire.Fără pauză.Nici nu am mîncat,nici nu am fost la WC. :))
15 episoade* 45 min/episod = 10,5 h.

defav 19 Apr 2010 12:37

Originally Posted by RomaniaMare:

Referitor ca cel mai tare maton de filme,aici cred ca urc pe podium:
Anul trecut,într-o duminică m-am uitat la un serial TV rusesc- Brigada,15 episoade la rînd fără oprire.Fără pauză.Nici nu am mîncat,nici nu am fost la WC. :))

TARE DE TOT !!! Congratulations ! Bine, n-am inteles chestia cu WC-ul ,oi fi facut yoga de ai reusit asa ceva... ma faci curios , e asa bun Brigada asta?

RomaniaMare 19 Apr 2010 21:28

Originally Posted by defav:

TARE DE TOT !!! Congratulations ! Bine, n-am inteles chestia cu WC-ul ,oi fi facut yoga de ai reusit asa ceva... ma faci curios , e asa bun Brigada asta?

Mă,cum să-ți spun...cînd s-a lansat filmul,în Rusia și fosta URSS a fost o isterie națională....
E un serial ce prezintă realitățile unei Rusii în tranziție,aflată într-o criză economică și existențială și domniată de grupările mafiote.
Filmul prezintă povestea de viață a 4 prieteni,care de voie,de nevoie,sunt atrași în lumea criminală și în jocurile politice de înalt nivel.
A dobîndit popularitate datorită realismului expus în film.
Prezintă ceva similitudini cu „The Godfather”.Ți-l recomand,o să-ți placă.

NaTyLuTz 21 Apr 2010 20:24

10 episoade de Prison Break fara pauza de masa si apa ... :D

Liviu- 21 Apr 2010 20:34

Daca e sa ne luam la intrecere eu am vazut un anime cam 20 de ore la rand cu un prieten, cu vreo doua pauze de masa de cam jumatate de ora. Dupa au urmat cam 5 ore de somn si inca vreo cateva ore de anime.

Ca maraton de filme nu prea imi pot aduce aminte ce filme exact vedeam, dar ar fi de 5-6 filme, in cea mai mare parte de minim doua ore.

shade4free 21 Apr 2010 21:38

maraton,,,oooooo,,nu stiu cate episoade din primul sezon lost,,,si cand inchideam ochii vedeam monitorul :))
au mai fost si altele,,,de exemplu vreo 5 filme intr-o seara dar IF ONLY vazut de doua ori,,,si revazut apoi inca de vreo 10 ori,,,un film superb
adevarul stiti care este?,,nu ma lasati in fata calculatorului cu semintele la indemana,,,,,asta ar insemna maraton de fime:))

GianLuca 22 Apr 2010 00:01

maraton ... probabil primele trei sezoane din LOST intr-o saptamana!!

RomaniaMare 22 Apr 2010 02:45

Originally Posted by Liviu-:

Daca e sa ne luam la intrecere eu am vazut un anime cam 20 de ore la rand cu un prieten, cu vreo doua pauze de masa de cam jumatate de ora. Dupa au urmat cam 5 ore de somn si inca vreo cateva ore de anime.

Ca maraton de filme nu prea imi pot aduce aminte ce filme exact vedeam, dar ar fi de 5-6 filme, in cea mai mare parte de minim doua ore.

Dacă putem şi pauzele la socoteală,anul trecut m-am uitat la primele 3 sezoane din Lost în 4 zile!
Sunt înnebunit după serialul acesta!

copila_satanista 22 Apr 2010 09:03

pacat ca se termina :( .... da nici o lungeala fortata nu mergea

Windom 22 Apr 2010 09:24

Pai lungeala fortata s-a produs deja pe la sezonul 2. S-a rupt macaroana?:D

rushy 22 Apr 2010 10:44

pai am facut multe :)
ieri a fost o zi de vazut filme: de la ora 10:00 dimineata pana la 2 noaptea (cred ca am avut 5 opriri maxim de 10 min)

Gerrard831 22 Apr 2010 20:35

Al meu este: Pirates of the Caribbean (toate părţile) , Van Helsing , Underworld (toate părţile)

RomaniaMare 24 Apr 2010 23:13

Originally Posted by defav:

Referitor la Brigada,ți-am anexat un link unde poți să te uiți cu subtratrare în engleză:
http://www.youtube.com/watch?v=Uu-aP...eature=related

horney1 09 May 2010 13:28

The Godfather Trilogy 523 de minute adica 8,71 ore fara pauza vara trecuta :)

All times are GMT +2. The time now is 17:23.