![]() |
mmmm... :x asta e bine... la kilograme ma refer... ca macar ai scapat de ele... dar, OMG... ai facut greva foamei, sau ce?... =))
|
Cam asa ceva! =)) M-am obisnuit sa manac consistent (si sanatos) cam la fiecare masa, insa acum nu am timp decat pentru o gustare .Ah, iar daca mai adaug si orele de somn nedormite...:))
|
suntem in acceasi oala, doar ce eu de cateva luni abia daca mai mananc o data pe zi... =))
|
|
he, he... misto combinatia de culori... si mp4-le... =))
|
rapture, i-am zis lui ovidiu ce desenezi tu in timpul liber si a zis k maine vii cu parintii la scoala (yeah, again !)
tinerii din ziua de azi nu mai au nici umpic de rushine [-( |
=)).
De fapt chiar vreau sa ma duc vineri la el sa-i cer o parere si cred ca-mi va spune sa continui (pana ce voi excela), e omul cel mai potrivit de la care sa ceri sfaturi cand vine vorba de nuduri :P. |
|
bravos... e chiar interesant. a iesit bine pana la urma.
|
un ulei pe panza, cand?
|
@libe: mersi.
@danonino: Cand voi avea mai multa experienta. Eu inca nu stiu sa pictez (in adevaratul sens al cuvantului) ;). Eu, pictand, mai mult desenez. |
o spinărușă sanugină
![]() un curișor cerneală ![]() |
frumos. prima e superba... :X
|
No,prima a luat mai mult timp, a doua e decît o schiță de cîteva minute.
|
ei, inseamna ca asta e motivul pentru care a iesit asa de bine prima.;)
|
Sunt frumoase. In prima ti-a astat cineva la pozat? :-D
|
Rapture, pentru ambele a pozat cineva.
Mulțumesc,fetele,pentru aprecieri.E plăcut , deși nu e mare lucru. |
Ah, ce mi-as dori sa am pe cineva la pozat! Din pacate, modelele se gasesc extrem de greu (si n-am anrenamentul necesar).
Nu cred ca nu e mare lucru, corpul uman mi se pare destul de greu de facut (si totodata frumos). Uite, daca te intereseaza, un articol despre nud, realizat cu ajutorul unor artisti plastici din Bacau: http://www.poezie.ro/index.php/artic...stici_bacauani |
@ rapturica, libelula, gropitse
rogu-va exprima-ti in ale voastre cuvinte (la cel mai serios mod posibil) desenele de... aici.. sau aici.. ori aici.. :D |
Primele 2 au un mesaj puternic erotic, asta-i clar. Imi plac contrastele (rece-cald/inchis-deschis) si imi place faptul ca se armonizeaza liniile intre ele. Multe nu as avea ce sa spun (mai am multe de invatat). Sunt estetice, interpretabile....
Intr-un fel imi aduc aminte de Picasso :-?. P.S. : tocmai mi-am reamintit faptul ca, vineri, va fi vernisajul unei expozitii erotice aflata pe simezele unei galerii din Bacau. Yay! :D |
All times are GMT +2. The time now is 16:56. |