Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Tenis (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96156)

Ipu 24 Jun 2010 18:44

Nu că sunt român, dar când vezi un meci în care o jucătoare (Raluca) lovește în liniște iar adversara urlă ca o apucată sau ca una care e bătută, cum să nu ții cu prima?

Judex 24 Jun 2010 18:46

Hai ca Sharapova geme fain. :x

danonino 25 Jun 2010 07:50

Originally Posted by rrs85:

"Meciul istoric cîştigat de John Isner! Mahut-Isner 68-70 în decisiv!"
Puii mei, astia au participat la maraton?!:D

Am vazut ceva din meci.
Ce determinare! Ce vointa!
Dupa 7 ore de jucat in continuu, aveau aceeasi convingere si vointa ca la inceput. Rezistenta lor fizica data prin simplul fapt ca inca mai erau capabili de a servi "asi", de a mai alerga pana la fileu. Magnific! :)

gigabyte 26 Jun 2010 14:47

GEST INCALIFICABIL! Hanescu socheaza la Wimbledon: a injurat spectatorii, a scuipat inspre tribuna si a abandonat!

http://www.sport.ro/tenis/gest-incre...pectatori.html

victor 26 Jun 2010 14:59

eu nu am gasit nicaieri sa spuna de ce a abandonat. cu scuipatu ce sa zic, l-am vazut pe secundul de la olandezi ala dragut care nu imi aduc aminte cum il cheama cum a scuipat cand au dat olandezii primul gol cu chile. suntem romani nu ?

ricutza 26 Jun 2010 18:31

Originally Posted by victor:

eu nu am gasit nicaieri sa spuna de ce a abandonat. cu scuipatu ce sa zic, l-am vazut pe secundul de la olandezi ala dragut care nu imi aduc aminte cum il cheama cum a scuipat cand au dat olandezii primul gol cu chile. suntem romani nu ?

tenisul nu e fotbal insa.
imi pare rau de hanescu ca a hotarat sa dea cu bata in balta tocmai cand facuse o figura asa de frumoasa...si chit ca tenisul e un sport individual, sunt convinsa ca nici fetele nu se simtprea bine in urma gestului lui.

bremen1980 26 Jun 2010 18:48

Este o mare conspiratie impotriva lui Hanescu .Adevarul este ca a existat un al doilea scuipator

http://www.youtube.com/watch?v=Gcaq4ElAJrE

omudindulap 26 Jun 2010 22:01

Ce s-a intamplat: mama lui Hanescu este bolnava, iar niste nemti pare-se ca i-ar fi ''urat"' ceva de genul ''sper sa moara ma-ta". Nu spun ca gestul lui Hanescu este unul demn de ''sportul alb'', dar totusi e om si a cedat nervos, se intampla.
Este foarte usor sa comentezi de pe margine. Unde erau puritanii..

Judex 27 Jun 2010 01:17

II cunosc pe austriecii nordici (nemtii adica) de merg la meciuri de tenis. Cei mai multi sunt suporteri de fotbal foarte bine informati, asa ca omuldindulap are baza in ceea ce zice.
Victor este un om prea binecrescut ca sa faca asa un gest doar pentru ca pierde un meci.

Floydman 02 Jul 2010 10:52

Tecau in finala de dublu masculin la Wimbledon. O performanta deosebita, deja, pt tenisul romanesc de subzistenta. Succes in finala!

danonino 02 Jul 2010 11:20

Federer joaca din ce in ce mai slab.

Sa zica saru'mana ca nu a fost eliminat in primul meci de la Wimbledon.

Sper sa se retraga. E cel mai bun tenismen din istorie, sa se retraga acum cat mai ocupa un loc important.

Windom 02 Jul 2010 11:45

Originally Posted by danonino:

E cel mai bun tenismen din istorie

Pete Sampras anyone?

danonino 02 Jul 2010 13:42

Originally Posted by Windom:

Pete Sampras anyone?

al doilea.

Avea 29 de ani cand a luat bataie de la Federer.

Floydman 05 Jul 2010 14:34

Originally Posted by Windom:

Pete Sampras anyone?

Lipsa cea mai insemnata a carierei lui Sampras ar fi ca n-a castigat openul parizian. Ca joc imi placea mai mult decat Federer. Un tenis curat, serviciu-vole fara parlamentari prea multe. Din pacate pt suporterii lui Pete, palmaresul lui Federer este superior.

omudindulap 05 Jul 2010 16:42

E greu de spus care dintre cei doi a fost mai bun pentru ca nu au jucat in aceeasi perioada, nu au jucat decat un meci unul impotriva celuilalt (cred), cand Sampras era la sfarsit de cariera, iar Federer abia inmugurise. Iar criteriul acesta al numarului trofeelor nu mi se pare unul care sa incline definitiv balanta, intrucat Federer nu a avut decat un singur adversar care sa-i puna probleme (Nadal).
Pe de alta parte, putem pune problema altfel: Federer sau Nadal? Nu care joaca cel mai frumos, care este cel mai elegant, care este mai talentat, ci care este mai bun. Ce criteriu folosim ? Numarul de trofee sau confruntarile directe?

danonino 05 Jul 2010 21:44

Originally Posted by omudindulap:

E greu de spus care dintre cei doi a fost mai bun pentru ca nu au jucat in aceeasi perioada, nu au jucat decat un meci unul impotriva celuilalt (cred), cand Sampras era la sfarsit de cariera, iar Federer abia inmugurise. Iar criteriul acesta al numarului trofeelor nu mi se pare unul care sa incline definitiv balanta, intrucat Federer nu a avut decat un singur adversar care sa-i puna probleme (Nadal).
Pe de alta parte, putem pune problema altfel: Federer sau Nadal? Nu care joaca cel mai frumos, care este cel mai elegant, care este mai talentat, ci care este mai bun. Ce criteriu folosim ? Numarul de trofee sau confruntarile directe?

luam in considerare si terenul? Pe zgura conduce linistitor Nadal. In schimb nu stiu daca are vreun avans si pe celelalte suprafete in fata lui Federer.

Ipu 05 Jul 2010 21:53

Vezi sintetizat și ușor de înțeles aici

sau cu multe cifre aici.

Judex 14 Sep 2010 03:14

Se mai uita careva la Nole cu scotatorul de chiloti din cur?

FreakDoll 14 Sep 2010 04:08

:))) Da . Pfoai, rău îi mai intrau ăluia pantalonii.

Judex 14 Sep 2010 04:14

A ajuns si sportul asta nobil ca ciclismul. Jegul de Nadal parca-si activa bombonelele cand isi baga membrele prin sfincter.

All times are GMT +2. The time now is 22:50.