![]() |
Dependenta de: cafea, ciocolata, carti & biblioteci & librarii, oamenii pe care ii iubesc, filme (evident :)) ), plimbari lungi si internet...hm, cam multe dependente:-?
|
Cola(nu pepsi,nu alte maciuci...)-ajunsesem vara asta la o sticla de 2 litri pe zi timp de o luna cat am stat in Franta,MP3 playerul pe care-l port ca pe inima din piept.Face timpul sa treaca mai repede si inevitabil sunt dependent de muzica.Devorator ce sa mai...:))
Cam atat deocamdata. Femeile nu mai sunt dependenta sunt deja parte din viata:)) |
Nu face bine Coca Cola :)
|
Dar ce face bine?
|
Fructele fac bine :)
Somnul Sportul ca sa nu te ingrasi |
dependenta nu face bine
|
Depinde de ce esti dependent .:)
|
mananca un 2-3 kile de mere pe zi...sau banane din partea mea...vezi ce patesti
|
Stiu un caz . Mi-a spus mama de o fata care manca multe mere pe zi si intr-o zi , a facut POC
|
mancarea e o dependenta X(
ce are daca mananci 2 kile de mere pe zi? nu se intampla nimic sunt foate bune si e foarte sanatos. care i faza? |
Ca marul produce acid si se intampla ceva in stomac si faci poc?
Nu e bine sa mananci mere multe pe zi |
faci poc :| ok.
Fructe moderat acide: mere, piersici, banane, capsuri, fragi, zmeura, struguri, smochine, mango, portocale, papaya, pepene, mandarine mai acida e carnea si totusi se mananca la fiecare masa..mai degraba de la aia faci poc :| |
Si eu care ma gandesc ca sunt carnivora :))
Oricum mananc moderat. |
2 pachete de tigari pe zi (kent 8), ness (brasero), cafea(expresso), bautura (de placere), mercedesuri (cea mai mare dependenta a mea). De filme nu mai am timp si nu prea mai ma intereseaza asa demult, dar mai apare cate unu' care imi zgandere microbu', such as Gomorra.
|
şters!
|
de unu'
:D |
Mie nu-mi plac Mercedesurile :)
As prefera un Audi sau Mazda RX8 , sau chiar Mazda 3 sau 6. |
Originally Posted by Dragomara:
|
şters!
|
Originally Posted by Dragomara: