Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   De ce intrati pe site-ul Cinemagia? Dar pe forum? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95705)

illotempore2002 11 Aug 2009 11:57

Atunci lasa-ne! Ura si la gara!
Pa pa Neuptolem, pa pa!
:-h

Pitbull 11 Aug 2009 12:01

Vave, nu-l lua în seamä pe Neupto - e bäiat bun, dar tocmai trece printr-un depressive spell.

Neuptolem 11 Aug 2009 12:31

Pitbull, toti oamenii nedependenti de forumuri sufera de depressive spell?
Cand o sa vad filmakeri mioritici dezvoltand threaduri cu experienta lor vasta, ma intorc si eu.
Nu am timp de forumuri. Sunt scenarist.

Pitbull 11 Aug 2009 12:44

Da, si eu sunt comisar la Garda Financiarä.

Floydman 11 Aug 2009 15:16

de ce intru?

"D-aia, ba, Nila!..."

Amantul_Taciturn 12 Aug 2009 17:42

Aşa...de curiozitate.

halebardul 13 Sep 2009 22:43

Originally Posted by keepwalking:

halebardule,
iertata-mi fie comparatia, dar vii, te caci, apoi te stergi, iar te caci, iar te stergi.
ia niste furazolidon. :)

pai asa-mi vine, de fiecare data cand intru, ce sa fac?

Pitbull 13 Sep 2009 22:48

Ca la grädinitä:
Originally Posted by halebardul:

ce sa fac?

Originally Posted by keepwalking:

ia niste furazolidon. :)

halebardul 13 Sep 2009 23:05

n-are efect la Căcarea Troiei.

Judex 14 Sep 2009 11:48

Pe Cinematzograv adminul nepereche se intrece pe sine in privinta civilizatiei de cacastoare: cand trage apa o trage cu tot cu buda! Tocmai a sters un mesaj si cu el intregul topic. :D

halebardul 14 Sep 2009 12:05

- A transmis, direct de la fata locului, reporterul de serviciu W.C. Picker.

Pitbull 14 Sep 2009 12:16

Eheee, iubire, mare iubire...! :x Cine s-a dedulcit la CineMagia, în veci nu se mai dezvatä - on revient toujours, au premier amour! - chiar dacä orgoliile, negativismele si ipocrizia ne mai îndeamnä, uneori, sä servim bullshit-uri gen: "Nuuu, nu vä iubesc, am venit sä v-o trag...!" (Dar si trasul cu cruzime, sado-maso-uro-scato, e o formä de iubire, dupä cum a demonstrat Divinul Marchiz...!)
:) Welcome back, puii tatii, CineMagia vä iartä si vä primeste înapoi cu bratele deschise. Si altä datä sä nu mai faceti prostioare, cä ati väzut cum v-a dat Dumnezeu nana la poponet, da? Da.)

illotempore2002 14 Sep 2009 12:29

Pitbull, nu e bine ce faci :))

Pitbull 14 Sep 2009 12:31

Da' ce fac...? O:-)

halebardul 14 Sep 2009 12:31

foarte eronat

daca merg regulat la baie nu inseamna ca-mi mut si canapeaua, televizorul si biblioteca acolo.

(vezi, inclusiv comparatia cu bordelul este eronata)

iar cand plescaie cineva numele forumului nostru, asteptati-va la replici.

illotempore2002 14 Sep 2009 12:34

Io nu prea sunt la curent, dar avand in vedere ca sunt cateva guri spurcate ce nu mai sunt aici si probabil ca sunt acolo (slava domnului, da, ma referela pk, als si altii), sunt sigura ca si voi balacariti numele acestui forum. Nu inteleg de ce te oparesti cand si daca injuriile sunt reciproce (presupunand ca sunt, habar n-am). E nevoie de maturitate - ne asumam lucrurile astea sau nu.

keepwalking 14 Sep 2009 12:55

Din cate am vazut eu, sunt lupte intestine (!)"dincolo".
Halebardul a dezertat, anuntand ca-si face alt forum.
ALS i-a replicat calm: "Ok, ne vom descurca, merci" :)
Cu alte cuvinte, maurul si-a facut datoria, maurul poate sa plece.
Halebardule, sa nu uiti sa stingi lumina cand pleci de acolo!

illotempore2002 14 Sep 2009 13:01

Eh, sunteti prea rautaciosi si voi....
Daca-si face alt forum unde nu o sa fie pulina-gospodina si als si daca ma primeste o sa-mi fac si io cont pe noul forum....mie-mi place de halebardu si mi-a placut mereu.

StefanDo 14 Sep 2009 13:02

halebardule, nu inteleg de ce mai pierzi vremea pe cinemagia daca tot ai un nou loc de joaca

pe bune, e evident ca te simti mai bine acolo si nu cred ca esti atat de simtitor incat sa simti nevoia sa raspunzi la fiecare mentionare a celuilalt forum pe aici. Ca sa nu mai spun ca fiecare postare a ta e o intepatura la adresa noastra, ceea ce mi se pare foarte lipsit de fair-play.

keep, sigur ai chestii mai bune de facut decat sa comentezi de la "fata locului", chiar nu ne intereseaza ;)

keepwalking 14 Sep 2009 13:11

@stefan

da, ai dreptate.
dar nu ma pot abtine sa nu remarc un raspuns umil, un fel de justificare, o scuza, nu stiu ce e, emisa de halebard in fata lui jekyll (alter-ego-ul virulent al lui Leo:), vizavi de comentariile sale pe cinemagia.
in fine, nu o mai reproduc aici, dar m-a distrat atitudinea de sluj luata in fata lui jekyll.
eu chiar am crezut in scuzele halebardului, dar se pare ca, vorba aia, "n-ai cu cine"....
am prostul obicei sa cred in integritatea unor oameni, lucru nu tocmai apreciat de acestia.
in fine...

All times are GMT +2. The time now is 06:52.