![]() |
Keepwalking
Vede numai negru in jur cand vine vorba de cinematografia romaneasca. toti scenaristii de la noi sunt niste tampiti numai el e ala bun. de ce? pai probabil a dezvoltat un complex al nedreptatii :D poate ca i-a dat unui coleg sa copieze la scoala si invatzatoarea i-a dat lui 2 si colegului 9. poate ca a fost acuzat pe nedrept de un furt minor, in scoala generala. el crede ca lumea in general judeca stramb - de aia toti scenaristii/regizorii romani au atata succes. nu suporta festivalul de film de la Cannes - si basinile celor de acolo, ajunsi probabil la asemenea succese prin prisma unor evaluari injuste (precum a fost el stramb judecat cand era mic) >:) @all - consideratzi ca exagerez prin a scoate in evidenta defectele, in acest topic? daca vi se pare ca sar calul, just tell me, si ne mai temperam. oricum vad ca cel putin doua cucoane aici au luat-o personal. barbatii reactioneaza mult mai bine, e clar. pana si nebunu de als a reactionat neasteptat de bine. |
şters!
|
Daca te referi cumva la mine, sa stii ca nu am luat-o personal, ar fi o prostie, efectiv ti-ai spus parerea, iar eu ti-am spus cum e realitatea. Mi se pare normal ca, dupa ce un user il "caracterizeaza" pe altul, celalalt sa ii raspunda ce a nimerit si ce nu. E drept, nu putem verifica daca si spune adevarul, asta ar fi singurul inconvenient. Dar, chiar daca ar minti, conteaza? :)
|
Originally Posted by corinka:
ca ai uitat tu este problema ta. insa daca-ti lipseste o informatie importanta, tot rationamentul tau de mai devreme cade, baby: ai spus ca eu cred ca tu esti avocat, ti-am aratat ca stiu ca nu esti avocat. offfff. trebuie sa stiu cu ce se ocupa toti means retzin foarte usor cu ce se ocupa oamenii din industria asta pt ca mi-a cerut-o si inca mi-o cere job-ul .... @dragomara esti si oarba. PK a dezvaluit despre mine cu muuuuuuuuuuuult inainte sa dau si eu in ea. am lasat-o sa latre atata tot. cu practica ei presupun ca esti de acord. asadar, pe cine mai descriem? p.s. mai hai sa lasam invectivele la o parte. incercati sa dati explicatii comportamentelor forumistilor - cum am facut eu si cum a facut corink....ala e modelul |
şters!
|
Originally Posted by illotempore2002:
cred ca ai dreptate cu acel "complex al nedreptatii"... nu vad chiar totul in negru in cinematografia romaneasca...imi plac integral porumboiu, in mare masura mungiu...in rest, intr-adevar, nu pot spune ca sunt captivat de cineva... de asemenea, nu-mi plac fitzele unor cinefili. uite, de pilda, am remarcat ca pitbull nu a comentat in nici un fel cannes-ul, iar asta mi-a placut. si sunt convins ca ar fi avut ce spune. in rest, imi plac oamenii cu umor inteligent, modesti, culti, dar care nu fac caz de aceasta capacitate. sunt multe de spus, dar, deocamdata, atat... |
Originally Posted by corinka:
a se vedea poza din avatar :D |
Poza din avatar e anosta. Inainte avea una in care arata mai bine decat in asta.
|
Originally Posted by Cinemania:
in poza din avatar sunt foarte plictisita la o nunta - m-a pozat pozacul fara sa stiu. deci nu faceam pe interesanta, eram total absenta draga Cinemania! doar ti se pare. X( @corink - asta este plata pt faptul ca te-am facut plicticoasa? >:) |
atunci mi se pare...da impulsiva mai esti :P |
ei, glumeam. nu m-am suparat, ar fi culmea.
ba ca sa o zic drept, un mare expert in Godard (nu scrie pe acest forum) mi-a zis ca in acea poza seman cu o femeie godard-iana :D |
Nu este nicio plata. Este consecinta faptului ca te avantaja mai mult prima poza. Mai mult decat asta. Ma rog, poate nu toti subscriu la parerea mea, dar asta cred eu.
|
şters!
|
bine. sunt un zero.
:) |
=)) Si cine este acest mare expert in Godard? =)) Nu am vazut multe filme de Godard, dar, din ce am vazut eu, nu semeni nici cu Anna Karina, nici de Brigitte Bardot, nici de Giorgia Moll. Daca intr-adevar a zis asa, o fi fost o tactica sa te atraga in patul lui. Noapte buna! |
mai, parerea lui. nu vreau sa justific parerile altora. dar te intzeleg - am acest dar minunat de a-i face pe unii sa se frustreze.
|
unde mi-e orzul, ce-ati facut cu el?
|
şters!
|
@hale
ha? de ce, ai gasca? si-ti lipseste orzul? @Pitbull - zi si tu ceva despre cineva, oricine. |
eu ma duc sa ma culc, asa ca puteti vorbi despre mine.
va fi o placere sa citesc dimineata ce ati descoperit prin prisma psihologiei pe care o stapaniti. ca sa va dau un avant: halebardul - pulsiuni necontrolate pe un fond aparent rational. suna bine, nu? ia sa vedem. |
All times are GMT +2. The time now is 08:59. |