![]() |
Originally Posted by illotempore2002:
|
Originally Posted by silver_boy:
Nighty cred ca e in tzara lui ROZ |
problema logica: sunt prietenii dusmanilor mei dusmanii mei?
ma bucura sa vad ca cineva a remarcat prezenta mea slaba din ultimele zile. nu-mi fac iluzii ca-ti pasa.banuiesc ca eram mai mult prilejul unei ironii. daca o doreai fina eu cred ca se mai poate lucra la rafinarea ei (vezi intreaga literatura franceza de secol XVIII care a facut din ironie o arta). totusi, ca sa nu va ingrijorati, iaca ce fac: ma ocup de filmul vietii mele. als s-ar putea sa aiba o cameo appearance (as himself or in disguise) in el. la fel si alti 2-3 useri/tze care au trecut de casting. ocupatia principala imi lasa mai putin timp pentru joaca virtuala. plus ca ce ma intereseaza pe mine (film clasic) nu prea va (mai) intereseaza pe voi. asa ca ... alivoar cherie :-* ps: oricum, multumiri sincere pentru ca m-ai indemnat, fara sa-ti dai seama, sa-l revizitez pe Godard - pe care-l neglijasem nepermis de mult. si, la despartire, da-mi voie sa-ti zic: Godard e un clasic. ingropati-l cu grabire. concentrati-va pe Michael Jackson. |
nu, nu a fost intentia mea sa fie o ironie fina dar multumesc de sugestii & feedback
am remarcat doar ca ati facut o mica magarie la un topic anume ;) si nu v-a facut deloc cinste. nu am sa divulg public ca v-as face de ras. Iar afirmatia legata de Michael Jachkson e total deplasata (ca nu am fost niciodata fan al acelui psihopat). Dar e bine si sa spui lucruri deplasate, te face mai putin plictisitor. |
Originally Posted by jactati:
So true :D |
Bogie, parca mai avusesem discutia asta odata :))
Iconoclasmul nu exclude clasicismul mai baieti, ce naiba e in capul vostru? Iconoclasmul a aparut cand, in secolul 8-9 in Bizant? hm? :-? |
illo, nu esti cam bitchy cu un om care ti-a dat (quote: "in tzipla") si banuiesc, gratis, un exemplar original din Histoires de Cinema ?! Stiu ca nu ma priveste, dar intreb. Poti sa nu raspunzi.
|
dar tu nu esti cam pripit nestiind de ce procedez asa? hm? ma astept sa iti ridici problemele astea singur, fara sa iti indic eu!!!
Nu mi-a dat gratis, i-am platit pretul de pe Amazon, 700 mii parca, nu sunt genul profitor. El a fost dragut si a insistat sa nu-i platesc, oricum, ceea ce e lucru rar azi! |
da.am banuit k ma bag unde nu trebuie.scuzati.
|
Pai te rog sa fii mai atent alta data, ma astept la mai mult de la tine, nu stiu de ce....
|
Chambord, in calitate de magar trebuie sa recunosc ca, de comun acord cu illo, istoriile godardiene au fost schimbate marfa contra bani (imi pare rau ca fac aceste precizari dar nu vreau sa para ingrata fata). cinste ei. de banii aia poate fi bitchy. faza cu michael jackson nu era cu adresa exacta dar, atmosfera fiind electrizata, mi se pare normal ca unii sa fie paratrazniti. cam atat. no regrets.
l.e. intre timp s-a explicat singura. eu am probleme cu netul asa ca sunt defazat. |
Nu asta era ideea, ca pot fi bitchy de banii aia, jeezus, de unde le scoateti? :-/
|
Mi-am cerut scuze. Nu cred ca era nevoie de atentionari in plus. Poti sa fii atat de buna si sa nu mai astepti NIMIC de la mine. Asta ca sa nu fii dezamagita. |
Punctez si atentionez de cate ori am eu chef, exista o limita? daca te bagi unde nu-ti fierbe oala fara sa stii despre ce e vorba, suporti consecintele!
nah ca te-am mai atentionat o data :P |
Originally Posted by halebardul:
|
Originally Posted by Pauline Kael:
|
oh, da, e la un festival al clonelor... fără inspiraţie în alegerea nick-ului. :)) |
eu nu m-am suparat pe/cu nimeni (ceea ce presupun ca nu e o surpriza :P ). Scriu si aici si acolo pe subiectele interesante si care nu sunt comune (ca mi-e lene sa reiau acolo discutii incepute aici). |
Originally Posted by Pauline Kael:
asa e Pauline, mersi -; ( sagace come d'habitude ) |
unde e Buticut?
:(( unde e Klein? :(( |
All times are GMT +2. The time now is 08:07. |