Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Propuneri pt moderatori & forum (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95604)

Pitbull 02 Sep 2009 17:45

Aaaa!!!
Don't worry, va fi curând! - O sectiune de TV, inclusiv topic/topicuri despre seriale.
(De-o lunä o tot punem la cale, da' ne-am luat cu altele.)

Mikala 18 Sep 2009 17:36

Pai asa e . Eu ce sa mai zic , fiecare se i-a de fiecare aiurea . Pe mine ma uimeste prostia , poate ca nu sunt eu stralucita , dar cand ii vad pe altii nu-mi vine sa cred , imi vine sa ma inchin cu mana stanga .

vave 18 Sep 2009 17:53

Originally Posted by Mikala:

fiecare se i-a de fiecare aiurea.

Doar mă amuză, atâta tot. :D

Mikala 18 Sep 2009 21:22

Si eu ma amuz :) ma amuzi tu , de fapt .

vave 18 Sep 2009 21:29

E bine din când în când să mai aduci câte un zâmbet pe chipul cuiva. Mă bucur că ţi-am fost de folos. ;)

Mikala 18 Sep 2009 21:32

Desigur ..

Dragomara 20 Sep 2009 21:22

şters!

Pitbull 20 Sep 2009 21:44

O sustin mai ales pe ultima! :))
Gata, am semnat! Se pot face si donatii?

Federico 10 Dec 2009 22:56

Propun crearea unei arii in care sa se discute teorie si filosofie de film.Pentru mine e cel mai interesant/important subiect posibil.

Gospin 27 Dec 2009 21:54

Mistah, ideea ta este buna. Pe alte forumuri se practica lucrul asta, chiar foarte des.
Ei au interzis sa se mai puna avatare in care "chestiile" sa spunem asa, se misca!
Dar pe mirodoni azi l-am observatintr-un post, la el ramane asa? si la altii care numai posteaza, wtf?

cremaxx 29 Dec 2009 15:15

Astea's mofturi.Nu trebuie sa facem site-ul sa mearga mai greu,sau sa-l incarce astia cu reclame.

O poza (tablou) e de ajuns si mai de bun simt,fata de tot felul de desene animate ,care mai de care si pe care o sa le schimbati pe fiecare saptamana....>:)

Gospin 29 Dec 2009 17:18

cremaxxx, asta e singurul site pe care ai postat vreodata?
ce naiba de esti asa dintr-o bucata?
Nu stiu daca pot pune poza, ca va aratam cum sta treaba :)

cremaxx 01 Jan 2010 19:48

Nu cred ca ceea ce am scris mai sus influenteaza cu ceva ceea ce vrei tu.Sunt necesari mai multi useri care vor asta si cateva voturi pe la un pool.

Dar...Ce ar fi ca tu sa schimbi imaginea pe fiecare minut? O sa vedem un gif extraordinar.:D

Gospin 02 Jan 2010 12:57

Pai nu asta e ideea, sa schimb imaginea din minut in minut, pur si simplu sa fie mai ... interactiv.

cremaxx 03 Jan 2010 17:36

Tind sa cred in felul urmator: Acest site nu are un moderator expert in PHP sau in mai multe lucruri care tine de intretinerea acestui site si asa mai departe. Acum cateva saptamani au fost probleme si cu poza care o aveam la avatare si pe care incercasem sa o schimb.
A trebuit sa astept 3 zile pana a venit ziua de Luni in care Gloria a solicitat celor care se ocupa de site sa faca ceva in legatura cu avatar-ul care nu mai functiona cum trebuie.
Iti dai seama ce ar insemna sa faca cineva schimbari pe aici si sa nu le tina sub observatie?

Din partea mea ar fi bine sa ne lase sa si uploadam filmulete mici acolo la avatar...dar e ceva care nu e atat de usor.:)

Gospin 03 Jan 2010 21:21

Da, se poate spune si asa. Mi s-a intamplat si mie cu niste jocuri care nu prea au dat roade, dar acum vad ca s-a mai destins atmosfera la "Jocu' interminabil" :)

Cinemania 28 Feb 2010 11:27

Gloria, Stefan,

de azi nu voi mai modera la cafenea.

Puneti pe altcineva.

Gospin 28 Feb 2010 12:43

Originally Posted by Cinemania:

de azi nu voi mai modera la cafenea.

ioi, da' de ce ? :(

paul_aramis 28 Feb 2010 13:03

din cauză de ... dragomara:D

Liviu- 28 Feb 2010 13:21

Nu cred ca e vorba numai de asta. Stim cu totii ca nu trebuie sa dam importanta spuselor ei...

All times are GMT +2. The time now is 12:10.