Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   S-o bannăm pe Dragomara (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95411)

Dragomara 21 Apr 2009 22:48

bă, frate, dar chiar e tragic, mă rog dacă ai cel puţin un neuron să observi asta

io cred că azi nu-l am. adică refuz să cred că asta e CineMagia. sau asta o fi DOAR cea a lui Ştefan, sau Pitbull. a mea în niciun caz nu e.
tata-mare Daniel, dumneata ce spui?! ai vreo satisfacţie că-ţi iei banii păstorind asemenea***?! hmm.... io n-aş avea. no, hai cu mine-n Tibet. mai scriu 50 de ani pe blog şi după plecăm. :))

halebardul 21 Apr 2009 22:48

Originally Posted by redmen:

Originally Posted by Dragomara:

te rog scuză-mi incultura, da'ce-i aia "muiane"?! şi ce-i aia "frigido"?!

Pai adica nu ai filozofat la asta cand te puneau aia capra prin codru ? Sau atunci iti incarcai bateriile in natura ? Frigido.

nu avea timp, ca o vrajeau aia cu cantece de tabara tibetane:

Imi place Dragomarrha,
Felul ei de-a vorrhbi,
Imi place Dragomarrha,
Felul ei de-a gandi...

Imi place Dragomarrha
La marrhe si la munte,
Imi place Dragomarrha
In cele mai mici amanunte...

Imi place Dragomarrha
Dimineata la sapte,
Imi place Dragomarrha
In cel mai negrrhu miez de noapte...

(solo chitara rece, pauza pt eliberarea cailor respiratorii)

Imi place Dragomarrha
La bec de lanterrhna,
Imi place Dragomarrha
In limba materrhna...

Imi place Dragomarrha
Si-atunci cand rrhidica capacul,
Imi place Dragomarrha,
Imi place pe drrhacu !

Twinsen 21 Apr 2009 22:49

Multe frustrari pentru un forum asa mic....

Continuati, nu ma bagati in seama...

illotempore2002 21 Apr 2009 22:50

Dragomara e un WC, nu?

ca daca are capac.

eu asta inteleg ca a vrut sa spuna autorul prin opera lui.

voi ce credeti?

Suspect de bizar 21 Apr 2009 22:50

io cred că azi nu-l am. adică refuz să cred că asta e CineMagia. sau asta o fi DOAR cea a lui Ştefan, sau Pitbull. a mea în niciun caz nu e.
tata-mare Daniel, dumneata ce spui?! ai vreo satisfacţie că-ţi iei banii păstorind asemenea***?! hmm.... io n-aş avea. no, hai cu mine-n Tibet. mai scriu 50 de ani pe blog şi după plecăm. :))

CineMagia nu-i a ta.Tu eşti o nimfomană care o face la munte din greseală căzută pe forum.Să sperăm că mâine va dispărea greşeala.

halebardul 21 Apr 2009 22:51

adică refuz să cred că asta e CineMagia. sau asta o fi DOAR cea a lui Ştefan, sau Pitbull. a mea în niciun caz nu e.

CLAR!

redmen 21 Apr 2009 22:53

adică refuz să cred că asta e CineMagia. sau asta o fi DOAR cea a lui Ştefan, sau Pitbull. a mea în niciun caz nu e.

Pai cand a fost cinemagia ceva cu care sa ai vreo legatura ? Tu du`te inapoi pe forumul lu` Pruteanu .. acuma ca EL numai este sunt convins ca o sa te distrezi singura pe acolo.Frigido.

illotempore2002 21 Apr 2009 22:53

dar ati observat cum il linguseste pe Daniel? vrea sa-l atraga in mrejele ei (imaginate)

illotempore2002 21 Apr 2009 22:53

Pai cand a fost cinemagia ceva cu care sa ai vreo legatura ? Tu du`te inapoi pe forumul lu` Pruteanu .. acuma ca EL numai este sunt convins ca o sa te distrezi singura pe acolo.Frigido.

acu o sa zica ca nu stii sa scrii si eu ca am facut cacofonie =))

redmen 21 Apr 2009 22:55

De ce raspunzi asa greu ? Te dusasi in beci sa mai iei o litruta de vinisor ? Frigido.

illotempore2002 21 Apr 2009 22:56

nu, e aici, citeste chiar acest topic

Dragomara 21 Apr 2009 22:57

mai mult decât tragic.

Originally Posted by Suspect de bizar:

CineMagia nu-i a ta.Tu eşti o nimfomană care o face la munte din greseală căzută pe forum.Să sperăm că mâine va dispărea greşeala.

mâine o să mi se reconfirme că proştii sunt peste tot, de fapt IPurile sunt singurele care mă interesează aci. io una mi-aş fi dat demult demisa dacă ar fi tb să-mi câştig pâinea moderând asemenea nulităţi. şi acum mă compar doar.
oricum asta, NUMAI asta e valoarea acestui forum/ site. oare când se va trezi careva din cei care investesc în acest site? punct. păcat.

halebardul 21 Apr 2009 22:58

Scorul este 10-3.
Ce cruzime! Ce festin! :D

Dragomara 21 Apr 2009 22:59

no, read my blog.(:| (:| (:|

redmen 21 Apr 2009 23:00

E frumos sa traiesti in lumea ta ideala ? Frigido.

illotempore2002 21 Apr 2009 23:01

Dragomara, nu mai lingusi si nu ii mai sugestiona pe moderatori cum ca sunt nu stiu cum .... sa stii ca sunt si ei baieti destepti si se prind de stratagema asta ieftina. vezi, asta e problema ta, complexata fiind de prostia ta, nu te mai raportezi la realitate, nu mai stii care-s aia prosti si care-s aia destepti.

esti o manipulatoare slaba! si noi ne prindem ce incerci sa faci!

redmen 21 Apr 2009 23:01

Acuma pe bune ... cine e vinovat ? Taica`to ala cu educatia buna sau unchiul tau ? Care te`a pipait cand erai mai mica si ai ajuns asa speriata de lume ? Daca tot suntem la momentul confesiunilor.Frigido.

illotempore2002 21 Apr 2009 23:02

E frumos sa traiesti in lumea ta ideala ? Frigido.

stai linistit, curand va incepe sa ii fie rau (cam in jumate de ora)

am experienta cu oameni ca ea

halebardul 21 Apr 2009 23:10

de fapt IPurile sunt singurele care mă interesează aci.

vrea IP-uri, dom'le! @-)

hai sa-nnebunesti!

keepwalking 21 Apr 2009 23:11

intreg acest topic este penibil.
cred ca ar trebui sa incetati.
e copilaresc.

All times are GMT +2. The time now is 05:19.