![]() |
Originally Posted by Pauline Kael:
Pauline mi se pare ca von Trier s-a coborat mult fata de filmele cu care ne-a obisnuit_-vezi dancer in the dark,riget, dogville,coco zice ca europa e foarte bun. p.s Cori e suparata ca pleaca ALS si il vrea inapoi:( |
N-am vazut inca filmul,dar nu cred ca e dezamagitor,poate terifiant.
Cori sa-si miste fundul blond incoace,nu pleaca nimeni.:( Nu-l lasam pe ALS sa plece. |
aha, sunt curios ce parere o sa ai dupa ce il vezi
din pacate avem doar un calc si 2 conturi :D ,o sa intre putin mai tarziu |
altu' - 'le silence de lorna'. ideea e ca nu e nimic prorpiu-zis in neregula cu el. e realismul explorat si de robert bresson (printre altii), pesimism existential care explodeaza pe ecran, prin locatii sordide, intuitie umana perfecta in dezvoltarea personajelor, prin reactiile lor, prin nasterea unui rau absurd dar atotprezent, dar care izvoraste din personajele noastre 'bune'. ok, fratii dardenne nu 'zdrobesc corola de minuni a sufletului uman' si niciodata nu se asteapta sa faca lumina in labirintul intortocheat al psihologiilor umane autodistructive si complicate dar...
fratii dardenne, din cate am tot observat, fac acelasi film iar si iar si iar. si asta este problema lor. multi ar putea argumenta pe baza tezei lui jean renoir... 'orice regizor face un singur film, apoi il sparge in bucati si incearca sa il refaca', but i disagree. eu mereu am admirat acei regizori care pot jongla cu genurile, cu registrele stilistice, pastrand mereu niste teme la care se tot intorc. hitchcock a reusit, pe tema 'acuzatului pe nedrept' sa faca o serie de thriller-e comerciale reusite ('spellbound', 'north by north west') dar si un film ce pare pe alocuri un manifest neorealist ('the wrong man'). woody allen mereu discuta absurdul relatiilor dintre oameni in registre diferite (una era intepatorul 'manhattan', altul era subtil-maturizatul 'hannah and her sisters', altul e hedonisticul detasat 'vicky cristina barcelona'). dar fratii dardenne stiu una si buna - dumnezeu nu exista sau ne face vizite de curtoazie foarte rare. oamenii sunt niste enigme capabile de acte josnice. trebuie mereu sa filmeze la fel si nu care cumva sa foloseasca muzica. doar asta inseamna 'realism' bresson-ian. rezultatul ? tin minte inca si acum efectul pe care l-a avut 'l'enfant' asupra mea (o lovitura adanca in stomac, urmata de depresii temporare), mi-a placut 'rosetta', am strambat din nas la acest 'silence de lorna'. nu nu ! dardenne-ii sunt minunati doar pt gorzo, care se pare sa fie in stare sa inghita orice 'opera de arta', pt ca plictiseala nu mai exista. |
am văzut 35 de minute (în două reprize) din Speed Racer al fraţilor Wachowski. m-a convins că trebuie inventat un rating nou "nerecomandat persoanelor peste 5 ani" ca să ştie omu să nu-şi mai piardă timpul (să-l ia de pe net, să aranjeze titrarea şi să încerce să-l vadă, nu mai zic de mers la cinema la aşa ceva). nu ştiu cît de bătut în cap tre să fii ca să te entuziasmezi la aşa ceva. nici măcar de amuzament nu merge. e de un infantilism crunt. extra stupid.
după un debut excelent cu Bound, fraţii au făcut şi Matrix - un film interesant şi important (la vremea respectivă l-am văzut de 5-6 ori). apoi sequeluri la acesta - inutile. acum după Speed Racer singura soluţie e să-şi facă harakiri. |
Mammia Mia - ma asteptam la un film bun din trailer, mai ales cu asa o distributie, insa la jumatatea filmului am renuntat sa ma mai uit la el
Rachel Getting Married - un fel de Tanar si Nelinistit, varianta artistica |
....
Filme de 2 lei :
Aliens in the attic ( ma asteptam la altceva :P ) Knowing ( joc actoricesc de rahat , final excremental ) |
Originally Posted by elysha:
Nu am reusit sa vad decat 20 de minute... |
Chéri... dezamagitor ! Culmea, am fost si la cinema... pe la jumatatea filmului am vazut cum plecau oamenii din sala... Nu stiu cum am rezistat pana la final ! Ce sa zic... am asteptat o redresare... un miracol... o zvacnire ! :(
|
Drag me to hell .. pentru ca ma asteptam sa fie ceva mai horror.
|
au fost multe filme care m-au dezamagit desi ma asteptam sa fie foarte bune la cata publicitate reclame ....... pe scurt la cati bani au bagat in PR................... as posta si de ce m-au dezamagit dar imi e ca daca incep s-ar putea sa iau bann ca scriu prea mult :D ..........aceste filme sunt........
1The Curious Case of Benjamin Button 2 The proposal 3 Spread 4 Harry Potter....................... sunt Foarte mare fan harry potter , am citit cartile de foarte multe ori dar David yates ar trebui concediat ...... parerea mea.... 5Ghosts of Girlfriends Past 6 New in town 7 cheri ...... daca imi mai amintesc mai postez.... dar anul asta (pana acum) ori am vazut blockbustere care iti iau ochii. si ramai cu "in filmul ala o masina s-a rasturnat si a luat foc" ..... sau filme de calitate(foarte putine )....parerea mea :) |
the unborn, cand am vazut trailerul am ramas super socat si abia asteptam filmul. si bomba....dupa ce l-am vazut am venit acasa fara sa comentez nimic cu prietenii despre film....:))
|
A da , nici mie nu mi-a placut The Unborn . Sper sa nu faca asa nici la The Orphan.
Si Autumn care din poster parea interesant.. |
public enemies!!!!!!
|
Ice Age 3D - frumusel dar slabut....................cred ca din cauza celorlalte doua...............cel mai tare ramane Ice Age 1
.................................................. .................................................. .................................................. ..................... www.exposhop.ro - expozitia timpului liber |
Final Destination 3D...Ma asteptam sa fie mai scary si mai bloody.
|
Ce bine ca nu l-am vazut.
Pe primul il vazusem si mi s-a parut crap. |
Nu e crap.Dar nici wow nu e.Oricum e misto ca e in 3D.Sare sangele pe tine.Sau alte organe.>:)
|
Bine zici. Voiam sä-i fac o cronichetä, da' am uitat.
|
Normal.A fost al doilea cel mai prost dintre ele.
|
All times are GMT +2. The time now is 15:40. |