![]() |
cel mai tare serial ever ramane twin peaks ! daca va uitati numai cate super actrite care au ajuns vedete la H au debutat acolo .... si x-files ramane un serial bun desi eu personal nu prea m-am omorat prea tare dupa el.
am gresit topicul cumva sau era vorba de serialele de pe acasa ?! |
Am auzit k la HBO vine un nou serial excentric : Carnivale - shtie cineva despre ce este vorba ?
Apropo de seriale adevarate - band Of Brothers - am facut rost de toata seria shi le voi revedea ... + toate episoadele la Celebrity Death MAtch! :lol: :lol: |
prea multe mesaje pe topic-ul asta! nu stiu, deci, de cate ori a fost amintit 'dosarele x'. extraordinar, genial, ABSOLUTELY FAZAFACHIN brilliant. m-am uitat la n sewriale cand eram mic la tv si 'x files' mi s-a parut cel mai ABSOLUTELY MAZAFACHIN brilliant, man!!!!
imi vine sa-mi smulg parul din cap ca nuy mai dau ultimele doua sezoane. sarbu, esti un om mort!! p.s.: desigur, 'seinfeld' e teribil. merita vazut episod de episod, kiar daca iniatial daduse romanilor crize de indigestie. sper ca acuma nimeni nu mai inddrazneste sa sustina 'fam. bundy ' in fata lui! |
Seinfeld a fost declarat cel mai bun serial de comedie al tuturor timpurilor iar Married With Children a fost declarat cel mai comic serial dupa Seinfeld!
|
Originally Posted by Gaandalf:
wow! carnivale e serial?? habar n-aveam.... Am vazut reclama, pare "delicios", acum chiar ca abia-l astept.... Am facut niste sapaturi..... here it goes: "Carniv�*le follows the travels of a roving carnival during the 1930's Dust Bowl. This group of odd characters pick up a mysterious young man who becomes the focus in a battle between good and evil." Dintre actori, nu mi-a sarit in ochi decit Clea DuVall ("Identity", "13 conversations about one thing") si Nick Stahl (Terminator 3). Insa serialul frige de cit e de nou. Primul episod a fost difuzat la HBO-ul american in septembrie 2003. Prima serie a avut mare succes, asa ca s-a dat verde pentru filmarea seriei a doua. |
Originally Posted by christi:
in sfarshit am vazut trailerul complet la HBO shi foarte putzine imagini concrete da' mi-a placut ce am vazut shi de abea ashtept sa vina odata ... mai lipseshte ghidul HBO - k akolo sigur mentzioneaza pe ce data il baga shi la noi ... |
Cel mai reusit serial de comedie este Seinfeld dar cel mai tare si mai tare care pe mine pur si simplu ma fascinat a fost X Files
|
Originally Posted by Gaandalf:
|
Quote:
De catre cine a fost declarat? Mie mi se pare o mare tampenie. |
nu mai stiu cine intreba de serialul cu calul si cu piciorul rupt... il chema Karino pe cal IIRC... seinfeld a fost fine, si mash... Dar de Capcana Timpului (Quantum Leap) ce ziceti? Mie mi-a placut.
|
Quantum Leap a fost super-OK.Primele 3 datzi cand l-am vazut :wink: .Iar MASH e cel-mai-cel SERIAL DE COMEDIE al tuturor timpurilor.Parerea mea.
|
Originally Posted by raptor:
may, daca de câte ori s-a difuzat acest serial..?? de 43 de ori? |
Bundy au fost buni-de ce?pentru ca se bazeaza pe un umor atat de gratuit si de grobian incat shocheaza.iar publicul adora sa fie shocat.Iar dak poate si rade in acelasi timp-e,asta e un fel de cireshyka de pe tort.
|
Quote:
|
bai ,k tot veni vorba de 'quantum leap', nu ma pot abtine sa nu ma bag in discutie (din nou). parca era vorba sa faca o serie noua, nu? tot cu scott bacula si cu dean stockwell.
se discuta la greu pe imdb, pe pagina serialului, dar sipe site-ul oficial, pe care il gasiti tot acolo. voi ce stiti? mie serialul mi s-a parut excelent, desi cam deprimant (cel mai deprimant) la ultimul episod. al doilea in topul meu dupa 'x files'. |
Super ideea cu filmul Quantum Leap! A fost unul dintre serialele SF preferate ale mele! (pe langa seriile Star Trek!)
Iar la partea de comedie ramane inegalabilul, unic SEINFELD! |
Serial nou ... sau mai bine zis Show Nou :
Def Comedy Jam shi inca un DVD 2 Raw 4 Tv - aicea ii includem pe mai marii comediei negre : Steve harvey, Chris Tucker, Martin Lawrance, BERNIE MAC, Cedric, Jamie Foxx + .... Oare asha ceva o sa apara shi la noi pe piatza ? Sunt chiar curios ... sau stam shi downloadam akuma ... 8 DVD-uuri kate sunt in total ? Acest mesaj este ptr cei care gusta comicul negru ... |
Asta e un topic interesant :D 8)
Asa ca m-am gandit sa-l bring it back to life! The best & the best pentru mine este acum Seinfeld-ul.... Mai e un serial, "That 70's show" care e pe National care si ala e foarte misto insa eu nu prea il prind ca ajung prea tarziu acasa! |
Originally Posted by BeNnY:
Da, e in fiecare zi la 18.00. Idioata ora, niciodata nu il prind. Cind il dadeau la 10 ma uitam si imi placea. |
"Sex and the City" n-a pomenit nimeni ?
Nu-mi vine sa cred ... :D Poldark ? Mai tine minte cineva? |
All times are GMT +2. The time now is 03:12. |