![]() |
Transfer zipuieste automat tot ce trimiti, asa cum stie el.
In acest caz: volumele mele rar, rezipuite de Transfer. |
care zip ca nu e nici un zip. toate-s rar.
dar nu conteaza, important e ca sunt. |
pitbull, copia ta de la "drum ..." tot brusc se termină?
|
Originally Posted by paul_aramis:
|
la mine are 1:29:40
|
pai daca ne uitam mai bine filmul are numai 5 parti in loc de 6 asa cum au in mod obisnuit dvd-urile lui Pit. deci sa asteptam cu rabdare sa puna si arhiva 9 pe care a uitat-o.
merci anticipat! am la ce ma uita in sear asta! :) |
Multe multumiri . Din filmul „ Drum in penumbra ” , lipsesc insa ultimele 5 minute (are 90 minute din 95 cat are in mod normal) . Nu uita , te rog si de filmul „ Orele unsprezece ” , abia astept sa-l vad .
|
din păcate, şi Oraşul are probleme de sonor. cu ceva muncă însă cred că se poate rezolva.
|
N-am uitat nici un volum la "Drum...", dar pare sä fie ceva în neregulä cu DVD-ul. L-am luat acum la verificat, dar... reactioneazä anormal! Voi vedea eu ce si cum. In cel mai räu caz, iau de la Cati Bergmann caseta-mamä VHS si refac captura.
Din päcate, am constatat cä "Orele 11" nu existä... :( (Crezusem cä da; cu sigurantä, un automatism de gândire.) L-am cäutat amândoi prin dulap, nimic - nici mäcar pe VHS. Cati presupune cä Lucicä, nemultumit de film, nici mäcar nu s-a ostenit sä si-l tragä pe video. |
Pai , cate fisiere VTS are DVD ul tau ? Dupa dezarhivare , la mine au iesit numai 3 . VTS_01_1 , VTS_01_2 ambele de 0,99 GB + VTS_01_3 de 981 MB . Ultimul VOB e cu problema , sigur ar trebui sa existe si VTS_4 .
|
Video_ts.bup
Video_ts.ifo Video_ts.vob Vts_01_0.bup Vts_01_0.ifo Vts_01_1.vob Vts_01_2.vob Vts_01_3.vob ...deci, Mu-e. Se pare cäci cineva before me încurcatärä les borcannes, si tot noua capturä nous sortira de l'impasse... |
Originally Posted by Pitbull:
ma scuzati ca pun intrebari debile, dar chiar nu le am cu de-astea. :"> |
Extensiile .vob inseamna filmul.
|
Video_ts.ifo iti citeste tot filmul
ala cu 01 iti citeste doar vobul 01. i think, i hope, i dare to dream. |
Originally Posted by klein:
cu ce deschizi mata .ifo file? |
|
ia mută mata filele .vob din folderul respectiv şi vezi acuma ce mai vezi. fişierul .ifo e de fapt un info care conţine informaţii asupra fişierelor care trebuisc deschise pentru a vedea filnul. |
|
|
merci |
All times are GMT +2. The time now is 22:27. |