Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cinematografia romaneasca (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=229)
-   -   Lucian Bratu (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=94917)

Pitbull 25 Jun 2009 08:14

Transfer zipuieste automat tot ce trimiti, asa cum stie el.
In acest caz: volumele mele rar, rezipuite de Transfer.

halebardul 25 Jun 2009 08:51

care zip ca nu e nici un zip. toate-s rar.

dar nu conteaza, important e ca sunt.

paul_aramis 25 Jun 2009 10:42

pitbull, copia ta de la "drum ..." tot brusc se termină?

klein 25 Jun 2009 11:33

Originally Posted by paul_aramis:

pitbull, copia ta de la "drum ..." tot brusc se termină?

la mine da. La scena cu tramvaiul. asa se termina fimul? :-/ in plus nu are decat 40 de minute. e normal?

paul_aramis 25 Jun 2009 11:40

la mine are 1:29:40

gogu007 25 Jun 2009 11:49

pai daca ne uitam mai bine filmul are numai 5 parti in loc de 6 asa cum au in mod obisnuit dvd-urile lui Pit. deci sa asteptam cu rabdare sa puna si arhiva 9 pe care a uitat-o.

merci anticipat! am la ce ma uita in sear asta!
:)

Stalker2009 25 Jun 2009 13:15

Multe multumiri . Din filmul „ Drum in penumbra ” , lipsesc insa ultimele 5 minute (are 90 minute din 95 cat are in mod normal) . Nu uita , te rog si de filmul „ Orele unsprezece ” , abia astept sa-l vad .

paul_aramis 25 Jun 2009 13:18

din păcate, şi Oraşul are probleme de sonor. cu ceva muncă însă cred că se poate rezolva.

Pitbull 25 Jun 2009 13:28

N-am uitat nici un volum la "Drum...", dar pare sä fie ceva în neregulä cu DVD-ul. L-am luat acum la verificat, dar... reactioneazä anormal! Voi vedea eu ce si cum. In cel mai räu caz, iau de la Cati Bergmann caseta-mamä VHS si refac captura.
Din päcate, am constatat cä "Orele 11" nu existä... :( (Crezusem cä da; cu sigurantä, un automatism de gândire.) L-am cäutat amândoi prin dulap, nimic - nici mäcar pe VHS. Cati presupune cä Lucicä, nemultumit de film, nici mäcar nu s-a ostenit sä si-l tragä pe video.

Stalker2009 25 Jun 2009 14:12

Pai , cate fisiere VTS are DVD ul tau ? Dupa dezarhivare , la mine au iesit numai 3 . VTS_01_1 , VTS_01_2 ambele de 0,99 GB + VTS_01_3 de 981 MB . Ultimul VOB e cu problema , sigur ar trebui sa existe si VTS_4 .

Pitbull 25 Jun 2009 15:15

Video_ts.bup
Video_ts.ifo
Video_ts.vob
Vts_01_0.bup
Vts_01_0.ifo
Vts_01_1.vob
Vts_01_2.vob
Vts_01_3.vob

...deci, Mu-e.
Se pare cäci cineva before me încurcatärä les borcannes, si tot noua capturä nous sortira de l'impasse...

klein 25 Jun 2009 15:30

Originally Posted by Pitbull:

Video_ts.bup
Video_ts.ifo
Video_ts.vob
Vts_01_0.bup
Vts_01_0.ifo
Vts_01_1.vob
Vts_01_2.vob
Vts_01_3.vob

...deci, Mu-e.
Se pare cäci cineva before me încurcatärä les borcannes, si tot noua capturä nous sortira de l'impasse...

confirm. asa e si la mine. Dar de ce filmul pare sa aiba numai 40 de minute? eu deschid fisierul Vts_01_0.ifo care citeste tot filmul. Sau poate ar trebui sa fac altfel. :-?
ma scuzati ca pun intrebari debile, dar chiar nu le am cu de-astea. :">

Judex 25 Jun 2009 15:49

Extensiile .vob inseamna filmul.

halebardul 25 Jun 2009 16:02

Video_ts.ifo iti citeste tot filmul
ala cu 01 iti citeste doar vobul 01.

i think, i hope, i dare to dream.

paul_aramis 25 Jun 2009 16:06

Originally Posted by klein:

confirm. asa e si la mine. Dar de ce filmul pare sa aiba numai 40 de minute? eu deschid fisierul Vts_01_0.ifo care citeste tot filmul. Sau poate ar trebui sa fac altfel. :-?

cu ce deschizi mata .ifo file?

klein 25 Jun 2009 16:08

cu Media Player Classic :">

paul_aramis 25 Jun 2009 16:15

ia mută mata filele .vob din folderul respectiv şi vezi acuma ce mai vezi.
fişierul .ifo e de fapt un info care conţine informaţii asupra fişierelor care trebuisc deschise pentru a vedea filnul.

klein 25 Jun 2009 16:24

ia mută mata filele .vob din folderul respectiv şi vezi acuma ce mai vezi.
fişierul .ifo e de fapt un info care conţine informaţii asupra fişierelor care trebuisc deschise pentru a vedea filnul.

oricum ideea era ca pe oriunde as lua-o (prin fiecare .vob in parte, sau prin .ifo) filmul nu depaseste 50 de minute. Asta e problema mea. daca deschid .ifo ca sa vad fisierele fara intrerupere, filmul are 42 de minute. iar daca deschid cele 3 fisiere .vob unul cate unul ajung pe la vreo 50 (14 primul si al doilea si 29 de minute al treilea)

paul_aramis 25 Jun 2009 16:42

oricum ideea era ca pe oriunde as lua-o (prin fiecare .vob in parte, sau prin .ifo) filmul nu depaseste 50 de minute. Asta e problema mea. daca deschid .ifo ca sa vad fisierele fara intrerupere, filmul are 42 de minute. iar daca deschid cele 3 fisiere .vob unul cate unul ajung pe la vreo 50 (14 primul si al doilea si 29 de minute al treilea)

asta înseamnă că nu ai codecurile necesare şi nu foloseşti un program adecvat. instalează un VLC şi vezi cum merge.

klein 25 Jun 2009 16:46

asta înseamnă că nu ai codecurile necesare şi nu foloseşti un program adecvat. instalează un VLC şi vezi cum merge.

1H29 :D
merci

All times are GMT +2. The time now is 22:27.