![]() |
uau, femeia asta are raspunsuri la toate...
te-ai gindit vreodata sa-ti aduni perlele intr-un volum, sa-i fericesti si p altii cu intelepciunea ta buna la toate? vbesc serios: dk vrei, iti pun pila la humanitas - pt colectia 'gurei' tale aurelia marinescu! :P orice proiect e bun, numa sa n lasi in pace... |
tu vbesti d 'sufocat' fa, kre-ai ocupat tot forumu?!?
da stiu k ai tupeu... hai, mai bine fa un joggind scurt p ulitele cernavodai, intre un reactor & altu - sint convins k ai nevoie :P |
Originally Posted by Dragomara:
Ce te iei de pantalonii omului ? :lol: |
Originally Posted by Dragomara:
Right, de parca voi femeile veti recunoaste vreodata ca vreti unu dotat cu un baston de 20 de com. :P . Dupa spusele tale aia de la Chippendales predau filosofia la showurile lor de se duc femeile buluc! :happy: @selamaur - ai auzit, daca vrei un barbat inalt , brunet si musculos iti face lipeala dragomara |
Well, dragostea nu se afla in neocortex . Cat despre ceea ce vrei tu , sunt luat deja! :lol:
|
Eu stiu ca voi femeile nu l-ati da pe Patapievici pe Mutu niciodata. :P
Ma lasi? Niciodata astia cu "bun simt si creier" nu vor avea succes la femei! Daca vezi vreun slabanog cu ochelari care recita din Eminescu e cel mai probabil singur. Ala nici nu are tupeu sa abordeze vreo fata dapai sa se integreze in vreun grup de oameni altii decat cei de literatura sau alte domenii in care e strict interesat! Spune-mi si mie un mare cuceritor de femei cu "bun simt si creier"!Ca eu iti dau exemplu de vreo duzina de fotbalisti de pe la noi! |
Mi-ai dat numai vedete exemplu . Puteai spune si Florin Calinescu ca nu ma surprindea. Casanova si-a dedicat viata pentru a seduce femei . Era profesia lui sa zic asa, se invartea in cercuri mar, era mason. . Iar ceilalti 2 nici intr-un caz nu sunt baieti cuminti si cu creier. Au sharm da, dar nu poti sa ii numesti altceva. Cine apare in filme au si bani si faima , sunt prin definitie seducatori! Poti sa dai exemplu de orice actor si sa zici ca intra in categorie "cuminte si cu creier" insa de fapt nu intra nici unul! Delon a fost parashutist si a sedus o producatoare de film , nu mai stiu exact si aia l-a propulsat! E un sex simbol, deci intra in categoria mea nu a ta! Anthony Quinn , fost boxer , nu a fost "cuminte si cu creier".
Abia Woody Allen intra in categoria ta , a baietilor care le este frica de umbra lor si care s-au remarcat prin munca si nu talent! |
All times are GMT +2. The time now is 18:20. |