![]() |
kestia asta, scrisa cu galben, cum k tre sa fim toleranti cu toate timpeniile & aberatiile pt k e dreptu omului sa-si spuna o parere (proasta), este d departe cea mai tembela kestie dp forum... :lol:
am mai spus-o - si insist: kiar nu i s poate cere individei sa-si skimbe culoarea?? k naravul, s vd treaba k n-are cum... |
stirnit d un top 10 al fratilor coen (din ult nr al republik), va propun k fiekre sa vina cu cite un top personal...
al meu arata asha: 1 'no country...' 2 'fargo' 3 'miller's crossing' 4 'blood simple' 5 'the big lebowski' 6 'the man who wasn't there' 7 'o brother where art thou?' 8 'barton fink' 9 'raising arizona' 10 'hudsucker proxy' * o mentiune speciala si pt cele 2 scurte ale lor: 'world cinema' (din omnibusul 'chacun son cinema' compilat d gilles jacob, 2007) & skeciul cu steve buscemi din 'paris je t'aime' (2006) |
al meu:
1. fargo 2. no country for old men 3. big lebowski 4. the man who wasn't there 5. hudsucker proxy 6. barton fink 7. miller's crossing 8. o brother, where art thou? 9. blood simple 10. ladykillers si raising arizona - care m-au lasat rece. |
in ce ma priveste, lucrurile stau asa:
1. no country 2. fargo 3. barton fink 4. the man who wasn't there 5. miller's crossing 6. blood simple 7. o brother... (totusi, e un film foarte bun!) 8. raising arizona/hudsucker proxy/ladykillers (nu am vazut big lebovski :oops: ) :x - ete ca si scrierile forumistice au fost invadate de reclame magice! |
Originally Posted by Dragomara:
So, let me help you out of your dream. :happy: Nu vom läsa omul în pace. :sleep: Nntz! :hmm: Let the best one win! :D
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=3325 |
Topic din 2004??? :huh:
Eu m-am înregistrat aici pe 31 decembrie 2004. :? Nu-i valabil. :x L.E. Ba nu, hai sä nu fiu räu... 8) OK, e valabil - dar cu o conditie: sä poarte indicativul B.P. :hmm: Acum suntem în epoca D.P., :happy: dupä care va urma A.P. :sleep: Adicä ce, numai Cristi Puiu are dreptul? :love: :love: ALS-ule, zi cä da. ;) |
oh doamne, p topicu ala sint si postarile bietului nemescu...
hai sa-l lasam asha! continuati aici pt pitbull eu am folosit, cum stii, abrevierea anglo-saxona: BCP = as in 'before cristi puiu' ;) |
Evident, iar eu folosesc abrevierile anglo-saxone B.P., D.P., A.P. (Before Pitbull, During Pitbull, After Pitbull).
|
mai lasi cva loc si pt IBP? (= In-Between Pitbull) :lol:
|
In principiu (dacä vreodatä voi absenta tempoar): B.P., D.P.1, I.B.P., D.P.2, A.P.
|
Pitbull mi-a fost ruºine sã citesc tot ceea ce-ai scris. RUªINE. M-am oprit dupã cea de-a doua frazã, ºi m-am întrebat ca omul simplu, cel de pe stradã, cum de mama dracului tu, sau Cazimir, sau Alex care nu sunteþi nici critici literari, nici oameni de litere, nici mãcar lingviºti (LOL) aveþi dreptul sã spuneþi despre Cristian Tudor Popescu cã este un semiscriitor (LOL!), iar el care nu are nimic de-a face cu filmul (nu cã majoritatea de pe acest forum AM avea), el nu are dreptul sã comenteze negativ un film, ºi tocmai de-aia este executat pentru opinia lui, cum?!
Drept urmare nu-mi rãmâne decât sã vã urez "bine aþi revenit la grãdiniþã! regret cã banii de bere se vor duce pe pamperºi, dar aºtia suntem!" |
Originally Posted by Pitbull:
Verticalitatea voastrã de secerã ºtirbã chiar m-a dat gata! Din punctul meu de vedere, pãrerile voastre, oricât aþi fi voi de experþi (inutil sã mai zis, DELOC) ei bine pãrerile voaste sunt anulate prin însuºi faptul cã NU le spuneþi în primul rând celui interesat. Restul chiar e tãcere, a se citi pierdere de timp. Pitbull - într-adevãr aberaþi, sunteþi de nerecunoscut sub stratul de roºii ºi gãlbenuº de ou expirat. |
iesi, fa, afara! :x
tzoapa tot tzoapa... |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
In caz ca ai uitat: "MA RETRAG eu - DEFINITIV SI, i swear, IREVOCABIL! - DP FORUMUL CINEMAGIA" |
Errare humanum est.
I-am scris un e-mail CTP-ului, tachinându-l amical despre prostioarele pe care le-a scris, si dându-i linkul de-aici, în caz cä era curios sä vadä cum îl încondeiem. Deci, zbârci: nu ne ascundem. (Apropo, a fost dintotdeauna genul de om cäruia îi place sä fie contrazis, si se avântä cu curaj în controverse. Nu se supärä ca väcaru' pe sat când cineva îi zice cä n-are dreptate. Ba chiar, uneori, INSISTA sä-l criticäm cât mai virulent si violent, spre a-si verifica propriile argumente - ca în cazul volumului de debut, "Planetarium". Altä datä, a oferit 300 de lei recompensä cui îi descoperea o gugumänie cât toate zilele din respectivul volum.) Da' uite, am altä propunere: din totdeauna m-a incitat orasul Cernavodä, prin prezenta podului, prin felul cum se asterne pe cele douä versante, mai recent si prin prezenta canalului... Dar niciodatä n-am avut ocazia sä-l vizitez. Ce-ar fi sä vin eu acolo pentru o zi, într-o sâmbätä, mai spre varä asa? Si cât ne promenäm si-mi prezinti orasul, eu îti povestesc, printre altele, si despre CTP si anii când ne cenäcläiam ambii doi la Solaris si Prospectart. Si pân-atunci, punem subiectul în cui, ca sä nu vorbim în necunostintä de cauzä. OK? |
|
[quote="Pitbull"]
Ce te face sa crezi ca TU esti cel care are dreptate? Faptul ca tu si alti 2-3 useri de p-aci ati gasit sensuri in nimic (iar ceilalti sustin ca le-a placut pt ca da bine) iar Academia a mai dat o duma nu inseamna ca sunteti detinatorii adevarului absolut. |
domnu' Pitbull de o viata se invirte in jurul filmelor, als la fel, iulia blaga, im nistor, samd. daca faptul ca ei papa filme pe piine zilnic nu inseamna mare lucru, atunci asa e, nu mai exista etalon, nu mai exista valoare... exista doar nimicul ala pe care il vezi in ncfom (si replicile portocalii ale domnitei din cernavoda) ;)
|
Multumesc, Gionloace. Totusi, for the sake of truth: Irina Margareta Nistor nu recunoaste nici ea "N.C.F.O.M." (ne-am contrazis acerb zilele trecute). In schimb, Magda Mihäilescu îl sustine din plin, si e revoltatä de "Oscarul degeaba" al Cetepeului: azi-dimineatä, amândoi ne puseseräm cu tunurile pe Tudor Caranfil, care la rându-i nu-l agreeazä, declarându-l "cel mai slab Coen".
Ideea e cä, cel putin între aceste patru personaje (I.M.M. & T.C. versus M.M. & M.C.) controversele constau din argumente substantiale si detaliate; nici unul dintre noi nu expedia filmul �* la articolul Cetepeului, si nici nu-l osanaliza capodoperistic. |
All times are GMT +2. The time now is 06:30. |