Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Acum pe ecrane (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=228)
-   -   "Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=92168)

Pitbull 23 Jun 2008 00:24

Originally Posted by Planmaker:

Stefan nu cred ca se referea la buticut, ci la sorinel2. Buticut e prea coerenta si literata ca sa fie Dragomara. Si chiar daca insista prea mult in a-i demonstra lui Pitbull ca greseste, totusi are destula logica in afirmatii.

Da, Sorinel2, clar. Buticut a atacat ferm, dar färä lovituri sub centurä.

illotempore2002 23 Jun 2008 12:33

Sorinel si Buticut sunt personajele centrale din filmul pe care l-ati anuntat in acest topic? sau poate personaje secundare?

:)

Pitbull 23 Jun 2008 14:35

Da.

illotempore2002 23 Jun 2008 16:05

perfect.

buticut 24 Jun 2008 14:46

Yep, totul se invarte in jurul meu ;)

Pitbull 24 Jun 2008 15:00

E pur si muove. :happy:

illotempore2002 24 Jun 2008 16:27

cica unii si-au bagat copilul la spalat in masina de spalat
si cam asta a zis si el, e puor si muove (sau cum s-o scrie)
:)

Planmaker 24 Jun 2008 20:55

I think this is the begining of a beautiful friendship :happy:

Pauline Kael 08 Jul 2008 12:17

Il ador pe Tim Roth,(Tim Burton)dar numai in filmele pe care si le alege,pentru ca celea sunt reusite.Ador stilul asta ,inspiratia lui din desenele lui Edward Gorey si regizorii expresionisti germani..
Astept urmatorul film cu nerabdare.
Un singur lucru nu mi-a placut la Sweeney: finalul ,de ce pustiul....?asa si pe dincolo.Cheep.
In rest un musical perfect dark,regretul ca nu a regizat si schimbat "Lemony's Snikets.."

redmen 08 Jul 2008 13:28

Tim Roth ? Cineva a incurcat topicurile :)

Pauline Kael 08 Jul 2008 13:30

Originally Posted by redmen:

Tim Roth ? Cineva a incurcat topicurile :)

Multumesc pt indulgenta,sunt fan Tim Burton.(Mai devreme am scris despre "Funny games".....)
Partea buna e ca ati facut sa ma inrosesc,asa ca emotiile sunt...constructive.
Tim Burton e un autist genial,el m-ar fi iertat.N-are treaba cu formalismele sociale:)

StefanDo 08 Jul 2008 13:37

punem pariu ca are IP de constanta? :D
sau o fi fugit Dragomara de la mare

draga pauline, nu incerca sa scrii intr-o zi cat tiza ta in decenii de cariera. Mai respira si, mai ales, mai gandeste-te... :)

Pauline Kael 08 Jul 2008 14:15

Originally Posted by StefanDo:

draga pauline, nu incerca sa scrii intr-o zi cat tiza ta in decenii de cariera. Mai respira si, mai ales, mai gandeste-te... :)

Scuze,stiu ca nu sunt profesonista,daca am deranjat,n-a fost intentia mea.Incercam sa aflu despre filme bune,sa vad ce-a mai aparut..
Tiza mea nu stiu daca a scris mult sau nici macar bine,era o persoana neconventionala,nu foarte pregatita in domeniu,de aceea mi-am ales nickul asta.
Nu sunt clona.
Despre partea cu ganditul...degeaba,atunci cand nu ai experienta in domeniu e cam greu,oricate sfortari as face. :(( :lol:
Intrebare: e un forum doar pentru cei din bransa sau si pentru spectatorii obisnuiti?

redmen 08 Jul 2008 23:56

Originally Posted by StefanDo:

could be ... could be :)

StefanDo 09 Jul 2008 09:35

sau nu :)
dragomara tocmai mi-a trimis un mail furibund, care incepe cu "Dacã prin absurd adresa asta de mail e OK aflã de la mine cã eºti BOU." Este singura fraza din care am inteles ceva, dar intuiesc ca intre pauline si dragomara nu este totusi nicio legatura :)

redmen 09 Jul 2008 10:26

Da .. Pauline cunoaste mai multe detalii despre filme/actori decat stia Dragomara cu cele peste 1000 de filme ale ei vizionate.

Pitbull 09 Jul 2008 10:29

Si mie mi-a trimis unul, intitulat "Si eu, care credeam ca..."
As usually, nu l-am deschis.
Ca de obicei, n-o sä creadä.
(Ce sä-i faci, pe lumea asta chiar existä oameni nedominati de curiozitäti märunte...)
Revenind, eu sunt convins cä Pauline e legitimä; eventualele asemänäri sunt exterioare, pe când deosebirile sunt de fond, si majore (tin de gusturi, de coerenta discursului, de esenta atitudinii...)

Pauline, nu te soca. Aici, la noi, profesionistii si simplii spectatori fac casä bunä, päscând aläturea în voe / ca pe corabia lui Tata Noe - si chiar dacä uneori se lasä cu scântei, de fapt suntem niste dulcici si scumpici.

* * *

L.E. - Ultima mosträ: "Hai ca iar am ras"... Fata asta chiar n-are altä treabä - se uitä la ce vorbim noi aici, si ne trimite e-mail-uri... :( L-am raportat ca spam, poate nu vor mai ajunge...

StefanDo 09 Jul 2008 16:15

Gresit. Mailul se intitula "Hai ca am iar am ras" :)

Pauline Kael 09 Jul 2008 16:16

M-am fastacit,sper doar sa nu dezamagesc.Filmele...nu sunt doar visare cu ochii deschisi au devenit un mod de viata si exemplu in sine..
[size=7](Sfat obraznic: daca ati fi gentlemani (pentru impresie artistica macar) si i-ati mai da o sansa Dragomarei?Toata lumea ar fi multumita.Sigur nu trebuia sa ma bag,dar...been there,done that,the black sheep.Toti meritam...a sasea,saptea ,a o suta sansa.Viata e ca un film: e scurta si cand scrie the end tot n-am inteles adevaratul sens al ei).[/size]
Revenind la Sweeney Todd,ma intreb daca marca Tim Burton nu isi cere dreptul.
Daca ar fi fost acelasi film semnat de un regizor necunoscut?

tailgunner 09 Jul 2008 16:40

pauline pe toata linia :lol: mai trage-ti suflul, pauline, binisor... :happy:

All times are GMT +2. The time now is 21:06.