![]() |
Revista noua aparuta .. CINE CLASIC ... contine un dvd Charlie Chaplin cu urmatoarele filme :
The Floorwalker (1916) The Rink (1916) One A.M. (1916) The Pawnshop (1916) Filmele au durata intre 20 si 30 de minute. O idee buna cu revista asta .. dar totusi pretul de 20RON o face cam inutila sincer sa fiu.Vor sa se imbogateasca peste noapte sau ce ? :) |
daca vor continua cu cate un film clasic de calitate la pretul de 20 de ron, e acceptabil...
|
Sa te`auda al de sus :)
|
redman, revista astanare un link ceva cain mures inca nam vazuto
|
Pe revista nu am vazut nici un link.
|
Maine,18.03.2008 la Evenimentul Zilei apare un film foarte bun cu 2 actori care incep sa imi placa din ce in ce mai mult.
The Painted Veil (2006) cu Edward Norton si Naomi Watts.Dupa o nuvela de Somerset Maugham.Don`t miss it ! |
sper sa nu se termine iar toate cd-urile pana ajung eu :hmm:
|
Pune orologiul sa te trezeasca :)
|
pai ma trezesc la 6.30, dar pe la 8 plec de acasa, pana ajung la metrou se cam dau ziarele :(
chiar nu e o problema trezitul |
redman amprins dvd cu chaplin, da cred co sa mai fie, pe el scrie vol unu
|
Pun si astia de la EvZ numa' dvd-uri cu filme ce le-am vazut (si nu o data!). Nici pana la ora asta n-am avut timp sa urmaresc Lost in Translation cat despre The Trial (1993), regret ca am dat banii pe el, nu e nici pe sfertul cartii ca suspans ori atmosfera dar bine ca scenariul rescpecta cartea cu o strictete pedagogica, nu-i de-ajuns.
|
marti 25 martie dragostea ucide de fratii coen
|
De fapt este Dragostea costa .. in original Intolerable Cruelty cu Catherine Zeta Jones si George Clooney.Marti la Romania Libera.
|
sc de greseala :oops:
|
n-are cineva videoproiector?
vreau sa-mi iau si nushtiu dak filmele de la evenientul zilei o sa sevada clar sau nu |
Pai probabil o sa se vada ca orice dvd normal nu ? Eu cred ca proiectorul e problema .. asa ca ai grija ce iti cumperi.
|
ms de sfat.am o cunoshtintza care sia luat si ii merge bn si ii si ieftin
|
Joi 27 martie 2008 Editie speciala Jurnalul Naþional : Liceenii - si sa nu`mi ziceti ca nu v`a placut seria Liceenii :)
|
ei bine, NU! :lol:
(da probabil k eram ieshit din target... :? ) |
luni 31 martie la vie en rose cu gandul cu marion cottilard
|
All times are GMT +2. The time now is 20:16. |