![]() |
Originally Posted by Lyn_a:
Pune mana mataluta pe un dictionar German-Romana si vezi ce iese. Oamenii astia dau exemple reale de filme care au titluri traduse de-am boulea. Ma surprinde ca totusi stii ca ü fara diacritice se scrie ue.:-/ |
Originally Posted by Mikala:
Chiar ca pare manelist :)) |
This is it - Asta`i tot.
|
O Brother Where Art Thou-Marea Hoinareala
Heartbreakers-Cum Sa Cuceresti Barbatii How High-Fumuri La Harvard |
Originally Posted by redmen:
Hai ca-i buna :)) |
Originally Posted by Ilila:
chiar as vre sa stiu cum lai traduce tu ??? |
CRY WOLF tradus in romana PAZEA, LUPU'!
|
=)) Am nevoie urgent de un Omeran, ca ma doare stomacul:))
|
Tais-toi! tradus imbecil:Ciocu' mic!:))
Ala cu Jean Reno si Gerard Depardieu. |
ciocu' mic mi se pare excelent, nu numai ca e tradus corect, dar mai e si adaptat la marele fix, imprumutand din argoul protagonistilor
|
Mie mi se pare imbecila expresia in sine...:D
|
o fi, dar se potriveste
inca un titlu amintit aici, dar care ar fi putut avea o traducere cel putin fericita este Fighting. Doar că "Hai, ne batem?" ar fi sunat mult mai bine decât "Hai! Ne batem!", mi-ar fi adus aminte de încăierarile cu "ce vrei'm?" din gimnaziu şi exact asta e şi ideea (cred, că m-am ferit să văd filmul :D) |
Originally Posted by StefanDo:
|
Terminator Salvation (2009)
Terminator - Salvarea Vine terminatorul sau salvarea? ni-no ni-no:)) |
Originally Posted by cremaxx:
Cum a fost si: Terminator - Judgment day. get it ? :) |
Originally Posted by Gospin:
M-i s-a parut haioasa traducerea,tie nu? Uite altul: Knowing / Numere fatale Filmul e bun da' frate nu se traduce "Numere Fatale" ci "Stiind"..mereu astia dau nume wrong filmelor (zise ANNAQ ) Salvarea numerelor sau a titlurilor...?:)) |
Mai, nu stiu daca ai observat dar in majoritatea cazurilor numele nu este tradus exact cum ar trebui din punct de vedere gramatical!
Sau , daca vorbim de nume proprii, ele raman asa! |
Cremaxx:
Filmul e o mizerie infecta;) |
Originally Posted by Disciple:
Care dintre ele?:D |
disciple, s-a produs o neintelegere, cremaxx a crezut ca te referi la film in general, nu la un anumit film. te rog explica-i cum sta treaba si hai sa revenim la TITLURI de filme
|
All times are GMT +2. The time now is 21:11. |