![]() |
'legaturile...' lui giurgiu nu aveau cum sa 'conteze' pt k au fost prezentate in sectiunea - necompetitiva - 'panorama'; ar fi putut culege doar 2 premii: al publicului si/sau 'teddy' (pt film gay & lesbian). n-a fost sa fie...
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
pe buna dreptate..... :D |
s-ar zice k jubilezi k un film romanesc, de debut, al unui tinar regizor roman, n-a luat nici un premiu la un mare festival de film, in sectiunea necompetitiva in care a fost prezentat, in ciuda bunei primiri din partea publicului & a cronicarilor...?
how sad. :shock: |
how sad it is to promote a movie that is not even worth looking at from beginning to the end... that's sad.... not judging the movie itself, but the context and the people behind it.
filmul e slab. ca giurgiu stie sa faca P.R, ca stie unde sa se duca, sa se arate, si sa vorbeasca, asta e alta treaba. dar filmul tot slab ramane. tha's it. face it. |
bai pulik, ce sa spun, acu stii tu ce-i aia 'film bun', nu? cite filme ai vazut la viata ta? te dai mare pe forum, si tu si frati-tu, de parc-ati fi cinestiece mari scule pe bascule...
u take it from ME, nae boy: yr taste s.u.c.k.s.! mine rulz. end of story. now back to kindergarten - k tot iti place germana :sick: |
uiuiuiuiuiui... draga alsulici, ce te superi asa? vai, ai vazut filme.... wow. altii le-au facut, ya know. and when the f.uck did i pretend to be a big hit on the forum.... ca doar numai la 'asociatii...diverse' ma tavalesc, and ocasionally some festivals. i'm not seeing myself as a critic, i don't pretend to be one, and i don't wanna be one.... iti las tie toata gloria forumului asta, ashilici, penca stiu ca-ti place de fi aplaudat.... i don't need that. really. so, hail all to the big alshi, cause he's da 'man'! |
auzi papusha, cum spuneam si cu alt prilej: decit sa faci filme de kkt, mai bine sa nu faci nimic / da sa fii in stare sa recunosti kktul when u smell it ;)
and second - mie NU imi place sa fiu aplaudat, in case u didn't notice it! fac tot ce pot sa fiu antipatic, contra curentului & stuff: cind constat k sint prea 'mainstream', kestia asta ma pune pe ginduri & atunci fac ceva to disclaim that - got it? |
.... in other words, no personality, no continuity, no respect for yourself. right? a whore, for the fun of it.... nice. adica, if everybody'd love Altman, Tarkovsky or whoever you like now, you'd love all the mainsteam-crap we see today, right? smart move boy... |
mai nae, ce ai de nu te potolesti? iesi la o plimbare pe Podul Karol, arunca niste firimituri ratzelor/gastelor/gugustiucilor de langa pod, sa le intaresti impotriva gripei aviare. ai tot incercat sa bruiezi relatarile lui als de la Berlinala. n-ai reusit, iar als a fost mai harnic ca oricand. merci, als-ule!
pacat ca Berlinala a avut un final si niste concluzii de rahat... |
|
domnule cred k simteati nevoia sa mai adaugati ceva...
nu era nevoie. |
ca ai raspuns ma bucura domnule, ca herbert nu trebuie sa va mai ia apararea, si puteti sa-mi raspundeti si mie la ultimul mesaj.... vad ca-l evitati..... sau va place?
|
yes i am a whore. satisfied?
|
All times are GMT +2. The time now is 16:22. |