Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Codul lui da Vinci (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=87783)

Pitbull 05 May 2006 01:59

Päi, hai sä mergem! Abia astept! Cronicä pe teavä!
Apropo, asta-i o provocare pentru mine (si cred c-am sä mä pot achita onorabil): oricât de prost e textul, voi privi filmul strict obiectiv, si voi releva orice calitäti si defecte are, separat de sursä.

peter jackson 05 May 2006 18:27

Codul lui Da Vinci este o carte anticrestina. nu exista nici o dovada concludenta care sa ateste afirmatiile socante ale lui Dan Brown. exista anumite lucruri pe care nu le poti ataca in carti. Credinta religioasa e unul din acestea . filmul ar trebui boicotat.

Cinemania 05 May 2006 20:56

Originally Posted by peter jackson:

Codul lui Da Vinci este o carte anticrestina. nu exista nici o dovada concludenta care sa ateste afirmatiile socante ale lui Dan Brown. exista anumite lucruri pe care nu le poti ataca in carti. Credinta religioasa e unul din acestea . filmul ar trebui boicotat.

mai da ce-ai patit? pt asa ceva (daca ai avea dreptate) nu se boicoteaza un film

Pitbull 05 May 2006 21:09

Nu-i "anticrestinä", Petricä, e doar idioatä. Da' uite, aici e vorba de FILM. Despre textul lui Dänicä Brownicä Färä Fricä Si-n Cap Nimicä, avem topic în Cafenea > voil�*:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=6688

napoleon_dynamite 12 May 2006 22:29

Mi-au placut la nebunie Ingeri si Demoni si Codul Lui Da Vinci (le-am citit pe ambele intr-o saptamana) si de-abia ashtept sa vad filmul...sa speram k nu vom fi dezamagiti:D

Pitbull 12 May 2006 22:37

Nici nu stiu ce sä sper...
Sä nu mä dezamägeascä? Ar fi interesant - altul dintre rarissimele cazuri când filmul e mai bun decât cartea.
Sä mä dezamägeascä? Ar fi si mai interesant - voi desfiinta si filmul, cum am fäcut arsice si cartea.

peter jackson 12 May 2006 22:46

daca un film ar ataca tara voastra nuv-ati simti jigniti.atunci de ce nu va simtiti jigniti cand Dan Brown ataca credinta majoritatii romanilor si europenilor

Pitbull 12 May 2006 22:55

Nu atacä nimic, e prea bou. Numai taurii atacä. Asta n-are coa-ie.

peter jackson 12 May 2006 23:03

Foarte multi naivi pot crede aberatiile lui brown deci el trebuie combatut

Pitbull 12 May 2006 23:08

Päi hai sä-l cumbatem. La "Vocea patriotului nationale".

herbert 12 May 2006 23:10

daca un film ar ataca tara voastra nuv-ati simti jigniti.atunci de ce nu va simtiti jigniti cand Dan Brown ataca credinta majoritatii romanilor si europenilor

de ce te ataci singur, mai petrica?
e atat de fragila "credinta" ta si a "majoritatii romanilor si europenilor" ca se ruineaza la o simpla and nevinovata aluzie?
ce-aveti voi de ascuns? :D
de ce va temeti asa? :D
asa sa ne ajute Dan Brown si Evanghelia lui Iuda! :P

peter jackson 12 May 2006 23:14

Daca nu esti adeptul nici unei religii singura solutie logica e sinuciderea pentru ca viata isi pierde sensul.

Pitbull 12 May 2006 23:15

Hooo, Herbie, nu te îniepta!
Petricä-i doar un biet fundamentalist ignorant-istericoios. Stiu cä tu tânjesti sä generalizezi, da' nu tine, ce sä-i faci? Dacä nu e, nu e! ;)

Alex Leo Serban 13 May 2006 07:22

Daca nu esti adeptul nici unei religii singura solutie logica e sinuciderea pentru ca viata isi pierde sensul.

si ce nene, fara 'sens' nu poti trai?!? ia te uita ce entelectual elitist avem aicea... sens, auzi! k parca nu poti minca, bea & f.ute k asa vrea muschii tai!!

ce nu ne-a explicat inenarabilul domn pee jay junior, in topicu destinat 'filmelor anticrestine' (sorry to bring this up here, dar topicu ala a fost blocat, dar se potriveste oricum -baiatu pj are idei putine & fixe! ;) ) este unde dracu pune filmele: japoneze, chineze, iraniene, indiene etc etc.

i mean, ce vina au regizorii filmelor astora k nu s-au nascut crestini k sa faca filme accordingly?? mister...

PS se pare k 'codu' (= filmu) e prost; asa zice 're:publik' ult. nr... o revista deloc crestina! :lol:

peter jackson 13 May 2006 10:45

Un regizor japonez,indian sau musulman de buna credinta nu ar fi facut un film gen codul lui da vinci pentru ca ar fi respectat religia crestina

Cinemania 13 May 2006 11:28

Un regizor japonez,indian sau musulman de buna credinta nu ar fi facut un film gen codul lui da vinci pentru ca ar fi respectat religia crestina

iti propun o integrala Pasolini

peter jackson 13 May 2006 11:33

Ati vazut ce au facut musulmanii cand au fost publicate.caricaturile cu profetul Mahomed.Crestinii ar trebui sa faca ceva similar in privinta Codului lui Da Vinci.

Cinemania 13 May 2006 11:37

apropo de nickname-uri...tu esti anticrestinul desavarsit...de ce? pentru ca Peter Jackson a facut filme ca Bad Taste si Braindead...apropo de Pitbull si alte comentarii anapoda...oricat te-ai chinui nu vei putea niciodata sa-i faci concurenta lui IMM...ea e mult mai coerenta :D

peter jackson 13 May 2006 12:09

Nu il compara pe Peter Jackson cu Ron Howard.Codul lui Da Vinci este evident o insulta la adresa crestinilor.Eu sunt crestin.Oare ar trebui sa aplaud acest lucru.Iar in Lord Of the rings Frodo se sacrifica pentru omenire precum iisus Hristos.

Cinemania 13 May 2006 12:11

Nu il compara pe Peter Jackson cu Ron Howard.Codul lui Da Vinci este evident o insulta la adresa crestinilor.Eu sunt crestin.Oare ar trebui sa aplaud acest lucru.Iar in Lord Of the rings Frodo se sacrifica pentru omenire precum iisus Hristos.

da' cine l-a comparat pe Peter cu Ron? eu te-am comparat pe tine cu un anticrestin. M-am convins: esti un fel de Jiji

si este Iisus nu iisus..inacceptabil pt un crestin declarat

All times are GMT +2. The time now is 02:37.