![]() |
da. la un moment dat m-am gandit k poate m bag aiurea in seama, dar si eu ajung in bucuresti in 9,10 sau 11 august aproximativ (si) in functie de cand se hotaraste intalnirea! :P
|
.pai da, sa faceti pa dracu'n 4 sa puneti in uichendul respectiv, da? ca altfel nu poci veni.
|
Originally Posted by Supastar:
Oshcâtush, asta east-europeanä rämâne primplanisticä! |
:huh:
|
unde se intampla? ce?
|
sunt secsii!!!
|
Originally Posted by Pitbull:
|
you butt-munching sperm-dwarf :love:
|
ooooohhh..... you just say the sweetest things! :P
|
nigger, please!
|
Originally Posted by Supastar:
Apropo - întrucât se-anuntä un cinemeeting select si cu multä destinctie, la care sunt stäruitor invitate si persoane simandicoase cum ar fi A.L.S., Obvious si alte chipuri rarissime, propun sä se implice autoritatea emanuelianä si eventual sä-l facem în suptsolul de la Words' Cafe, care cu mult suces a mai servit unor astfel de prilejuri. Deci: EUROPE-EAAAST!!! :w00t: Zi. EMANUEEEL!!! :w00t: Zi si tu. |
simandiqueze eschti tue! 8)
|
Ah, mais oui! Je suis LE PLIU simandicqueouxxx - se pursa con fe une perècque si perfectte. :happy:
|
:huh: ???
anyhooz. europe a venit? are numarul de telefon al cuiva de pe aici? |
Päi de-asta am si dat strigare:
|
eu park intelesesem k p 8-9 apare... sau nu?>
oricum, ce putem face altceva decit sa asteptam... ea tre sa vina, nu noi sa plecam! :P |
@ europe_east: si mie mi-ar face placere sa te cunosc, deci vin si eu
|
europe e la plimbare prin tzara in prezent; iar cine o va cunoaste va descoperi o tipa funny, cu un pronuntat accent american, si verva, inca, romaneasca...
sper ca i-am placut mai mult decat debarcaderul din cismigiu :oops: ps: n., dvd-ul functioneaza; multam again pt tot. |
Originally Posted by marx:
pffffffff... ce jalnic poti sa fii, amice. :lol: |
notorel, esti lipsit de maniere, monser....
|
All times are GMT +2. The time now is 09:05. |