![]() |
so i can see you better, my precioussss... :)
@ghitzacartitza: a pleasure beeing you fellow coleague/forumist |
:)
ce ochisor dragutz ai:)
sar putin calul si spun - imi place benny (nu zic de ce :love: ), nume (k ii plac trandafirii;) ), cinemania si pitbull (k nu ma satur de asociatii diverse :love: ), ambra (k miroase bine :P ). si danny, leonard si cristi. |
gaandalf - constanta rules! ;)
|
Originally Posted by alex2:
alex 2 = infatuation |
(6)
nu zau? :shock:
|
Re: (6)
:oops: did i say sth wrong ? :? |
;)
nu, diar. m-ai lamurit:)
|
Re: ;)
|
mi-am adus aminte de acest topic, one of the best ever, si care nu s-a bucurat de prea multa atentie. asa ca hai si eu sa-l reinvii:
Gaandalf: calitate MARE: ii place Lost in translation :love: si pare sa aiba o doza relativ mare de romantism, ascunsa in spatele unor teribilisme, simpatice si ele, daca nu il iei in serios (which u shouldn't do)... ok, pe mine ma puteti sari, nu voiam decat sa aduc topicu' la lumina. |
Gaandalf realizezi ca ai tinut topicul asta blocat trei luni??? :lol: Noroc cu europe_east, mare doamna.
|
the best mal-aaaaaaaaah i've ever known! 8)
|
"La celãlalt capãt al spectrului îl avem pe Criticul-Antivedetã, atît de vanitos încît îºi scrie numele cu iniþiale mici ºi-atît de convins de perfecþiunea Gustului sãu încît L-ar impune prin lege".
a.l.s. despre a.l.s. 8) |
Ce bengos zugravesc.
|
Originally Posted by Ambra Blu:
asa-i. |
Originally Posted by Ambra Blu:
|
.say something nice about the person above you.
.al' de sus imi pune pita pe masa. e destu de nicel? Mulcumestutz-i, Doamne! .amin. |
raptor is a cool/smart/visual/alive MF.
the kid got style. |
...and he's also spiritual.
|
like full of spirits or what ? :D
|
very hard-working... amazing.
|
All times are GMT +2. The time now is 23:12. |