![]() |
master Yoda, e micut, agil, puternic si intelept.....aaa si verde:-?:)
|
Mie imi place de C3P0 pentru ca merge incet, stie sa vorbeasca cu R2D2 si e din AUR
sper sa se faca sith in viitor! >:) >:) >:) |
Imi place Darth Vader - e inalt, bine facut, este dark :x un mascul foarte atractiv as zice. Dupa care urmeaza calitatile impresionante precum intelepciunea asimilata de-a lungul vremii, experienta de viata, a vazut multe si ar sti sa povesteasca foarte mult. Influenta si calmul.
|
Originally Posted by illotempore2002:
GIRLS AND BAD BOYS ... SAME OLD SAME OLD |
Exact :)
Dar Darh Vader nu e genul de bad boy tipic, genul bataus, samurai sau pugilist, e genul de Bad Boy periculos fara sa fie agresiv, prin influenta. Un fel de interlop stilat :P |
=))
Ma, tie-ti place de Nicu Gheara! |
Padme Amidala... hot sexy mamma.
Dar, la fel ca illo, si ea a fost fermecata de ticalosul de Vader. Si apoi a murit. Pacat. |
Originally Posted by Judex:
|
Nicu Gheara nu are voie sa fie arestat. :D
Da, e un tip care s-a stilat in timp. Insuportabil, dar stilat. Exact cum place pipitelor. Amidala? Amigdala. =)) |
pfuai.....
mi-e cam greu sa ma decid dar daca e am de ales intre 4....R2D2, C3PO, Jar Jar Binks sau Pizza The Hut...mmmm pardon Jabba the Hut >:) >:)
|
Qui-Gon.
A fost un Jedi intelept si a putut intelege lumea perfect si a avut niste simturi super>:) |
master Yoda ... pentru felul in care pluteste, pentru ca vorbeste in rime si fiindca este cel mai bun jedi:D
|
Originally Posted by cristpaul:
al doilea pt mine. Primul Anakin Skywalker . E cel mai tare, si cu asta am spus aproape tot. Este cel mai puternic dintre toti, insa handicapurile fizice ii ingreuneaza controlul asupra fortei. Nu isi poate controla impulsurile. Este arogant pentru ca isi poate permite acest lucru. Ambitia lui pt putere, pt titlu si recunoastere intrece celelalte sentimente. Traseul lui, viata lui e cea mai interesanta si palpitanta. |
Originally Posted by danonino:
|
....SW I II III SUCK ! Cadrele se impreuneaza intr-un mod jegos ... parca se duce toata continuitatea . Ultimele filme ... sau ... primele sunt cele mai bune iar ca personaj preferat as pune-o pe babatenia din KotOR II ... Leia parca .
|
Originally Posted by Medicate:
Kreia alias Darth Traya. S-a aflat foarte aproape de a reusi sa aduca echilibrul Fortei. |
Kreia asa ... Leia era sora-sa lui Luke ! Imi cer scuze de incurcatura !
|
Vorbiti discutii mai mult...
|
Imparatu' - fara el nu se misca nimic, el duce toata drama povestii SW in spinare.
Si e uimitor cat de bine intruchipeaza Raul: nu stiu in toata istoria cinematografiei personaj cu mimica mai draconica. (L-as mai mentiona aici doar pe Kinski in Dracula, cand bantuie de unul singur pe barnele din corabie.) |
All times are GMT +2. The time now is 08:15. |