![]() |
very nice.
don't think i'll make it, though: not my cup of tea... |
made it yesterday - private party, i guess.
|
e numai bine ca s-a facut dragos carciumar. acum stiu si bietele aspirante pe unde sa atarne ca sa obtina un rol. ar trebui ca locul sa fie meserias. din nefericire e plin de pasari, ca-n hitchcock care ciugulesc orice bucatica de carne de regizor roman care se itnimpla sa fie p-acolo. si se intimpla pentru ca, nu-i asa, dragos e baiat popular si uite ce loc de joaca a facut el pentru toata lumea. regizorii e fericiti ca e fete, fetele e fericite ca sunt regizori, dragos e fericit ca e consumatie. si pentru ca si-a tras fata noua. pacat ca e naspeta aia de falsa rocarita care umbla inainte cu penibilul vocal de la voltaj.
dragos tata, sunt lucruri mult mai bune pe lume. cum ar fi actoria la care chiar te pricepi. zic eu. |
We' don' turn me yellow!
Tien' ne m' jaunisse pas! E' nu mä-ngälbeni! |
Originally Posted by preoteasa:
|
@preoteasa
preoteasa e geloasa? :shock:
|
To' ce sä poa'.
Genu' ästa de aparitie, hop din prima cu-o cârcotealä si n'ic al'ceva, miroase de la o postä a râcä personalä. S-a mai väzut. Una, unu', unii, cu pata pusä pe Dragos, si ia sä ne däm noi rotunzi p-acilea! Deocamdatä o mai las, din curiozitate - da' simt cä iar s-a luminat a moderare. Mâine, poimâine, s-apoi �*dio s-un praz verde! |
plec intr=o vacanta pe care o asteptam de mult timp!Am terminat azi filmarile la "dupa ea" si maine o tulesc din Bucuresti pt 2,3 saptamani dar cand ma intorc frame=ul poate deveni cu mare placere din partea mea un loc in care sa aiba loc diferite intalniri (sitcom,etc...)si asta cu discounturile de rigoare(iar asta jur ca este un lucru la care ne=am gandit deja).In legatura cu gainatii din curtea barului sau alte conditii de trai din interior...ce sa zic?Cine vrea Bamboo,Quando sau stiu eu ce alte locuri din astea in care eu nu am calcat niciodata nu are decat!Si care e problema ca e un loc in care intalnesti regizori,actori,scenografi sau muzicieni si ca poti stabili niste contacte si poti vorbi la o bere cu puiu sau muntean sau porumboiu sau electric brother sau vasluianu,papadopol,sau,sau?Despre restul comentariilor...nici nu are rost sa pomenesc.Asa ca poate pe la sfarsitul lunii ne vedem la mine!!!
|
Un mesaj ungätor pe sufletel! :)
(Si pe beregatz! :P ) Sä ne träiascä Jupân Dragos! :D |
Ne mutam cu "Masa Creatorilor" in Frame!! Yupy :)
|
gata, vom scapa de privirea acro-plictico-dusmanoasa a barma-babei de la terasa creatorilor ;)
|
intre timp (cf libertatea de ieri), dragos s-a casatorit cu 'naspeta' la care facea referire preoteasa (ce nick de kkt! :sick: ), asa ca postarea ei/lui poate fi considerata o pre-gafa babana :lol:
|
U-liu-liuuu!!! Hai cä-i tare!!! :w00t: :lol: :D
Se pare c-a venit timpu' ca vestala aia sä se räspopeascä si sä se mai ducä la bärbati - dac-o vor, normal! (Nu stiu de ce, da' tare-mi miroase a giulchizda rediviva!) Totusi, un atare eveniment se cade salutat cum se cuvine: Stone Home, Dragos! Cu nunta ne-ai fentat, da' cu botezu', nu mai scapi! :D |
preoteasa e un nume nu un nick. urmind aceeasi logica, alex leo serban este un nick de cacat iar folosirea excesiva a emoticonurilor dovedeste ca presupusa "inteligenta artistica" a minoritatilor sexuale este o calitate a categoriei dar nu si a fiecarui individ care face parte din ea.
in privinta naspetei nu a fost o gafa. a fost o parere. pe care nu mi-o schimb dupa ce dragos s-a casatorit pentru ca aceasta institutie nu te face mai bun si mai destept si nici nu faciliteaza vreun transfer de inteligenta intre parteneri. dar bineinteles ca asta e un forum de lingai care sar atunci cind cineva are o alta parere. |
in general, oamenii nu fac cele mai bune alegeri in viata, dar e dreptul lor sa incerce, nu crezi? eu ii urez lui Dragos Bucur sa-l tina euforia cit mai mult.. :)
|
Puii mei, am un propozition: nu presimt cäci persoana va dovedi prea multä sclipire în replici, ca sä merite un duel verbal. N-o sä se compare nici mäcar cu Dialogurile ALS-Numiene sau Maieutica Herbert-Ambrianä si variile lor permutäri, asa cä-mi ascut pe gresie custura moderationistä, cu gând sä revin la mentinerea curäteniei. Nu-mi dati de lucru la sters prea multe mesaje sau aranjarea alor voastre prin editare (cum ar trebui sä fac la Cherryblossom, dac-as sterge preotismul anterior, läsând apoi doar urärile de bine pentru Dragos din mesajul lui Cherry). Ignorati novicea de la Tanacu, iar dacä mai comite oarece împroscäturi, i le scot din peisaj färä pic de mustrare de cuget. (Pentru cä topicul ästa de "lingäi" era de fapt doar un dialog civilizat apropo de Dragos, nicidecum un "Omagiu", n-am sä moderez fragmentul incriminat; oricum preotica si-a dat cu tesla-n couilles super-demonstrativ. Da' a depäsit masa criticä a plictiselii, si cum toate au o limitä... Preo: pa, tu! Pa! |
@Pit Ce rau esti ! |
Da, si stii ce mä face sä fiu räu: combinatia între MITOCANIE, PROSTIE si RAUTATE. Nici una dintre ele nu-mi place, dar, de... nobody's perfect. Insä când toate trei îsi dau mâna... Sorry, pân-aici!
|
Multumesc pt urari,iar despre restul...repet,cu mare placere cand ma intorc.Si...da,si eu sper sa ma tina euforia toata viata
|
Bag eu de samä cä Dragos s-a dus în luna de miere... si nu s-a mai întors! Sä tot fie vreo aproape opt luni de-atunci! Incä una, si cine stie, poate se-ntorc doi Dragosi!
Sä mä duc în Frame si sä trag de el încoace? Ar fi o idee! |
All times are GMT +2. The time now is 14:07. |