![]() |
@ghitza
Adica elemente "cool" fara legatura cu realitatea. |
Originally Posted by GhitzaCartitza:
|
Originally Posted by Gaandalf:
|
Episodul 2. Mult mai bun. Tras de par ca orice serial american "and proud of it". Tinde sa devina o telenovela de succes.
|
e misto, dar destul de subtirel. nu stiu de ce se schimba asa des cadrele. Nu pot actorii sau o fi dorinta de a face un videoclip. sa nu provoace crize de epilepsie.
|
Nush daca ai observat dar genu asta de schimb ar cadrului este des intalnit intr-un thriller sau suspans sau alt film politist...oricum mie chiar imi place si nu e deloc ametiotor sau ceva de genu asta...e dorinta regizorului ca doar el face serialul...
|
Episodul 2 = gunoi.
|
Originally Posted by nume:
|
Abia acum am vazut episodul 1. Ahahahahahaha...mie mi s-a parut tare funny filmul...Cabral mi se pare fortzat, in schimb Bucur e chiar bun...mi-a placut si in Furia :) da, intr-adevar, faza cu Ciupanezu care se urca si el in masina sa vorbeasca de la egal la egal cu Englezu' (parca :? ) e tare...dar cel mai mult am ras la faza cu cei patru: Marcu, Tom, Jerry si Miky :lol: :lol: :lol: vai, am ras de m-am prapadit :D faza de la sfarsit cu dacia jumulita iar mi se pare fortzata :hmm: imi place procurorul ala stilat...e clar ca el e capul rautatilor, ca el e seful lui Ciupanezu...in pana mea, nu e nici un mister...personajul tzipa a bad boy versat :hmm: aa, cica citeam pe site (baietibuni.ro) ca , vezi-doamne, Balan e ala cu succes la femei..aiurea asha intzepat cum e, prea plin de el, prea perfect( tall, dark and handsome + are si gun) nu are nici un farmec...pe de alta parte, Boboc mi se pare mai "cuceritor" :P tocmai pt ca nu e fals :D
|
rimeaza ca si cabral = penal |
Un jeg de episod. :lol: Mi-a placut blonda.Calinescu ingrijorator pt prima oara cand il vad. 8) |
eu ma opresc la epizodul 2. de-aici incolo il las pe Denis_stelistul sa urmareasca atent movie-ul. voi intelege perfect - ce-cum-cand- cine-pe- cine- citind comentariile sale... |
Mi se pare mie sau melodia celor de la BUG MAFIA- Strazile, face 60 din serial?
|
Bai ,dupa o 20 de minute ,m-am plictisit sa ma uit la el.Mai bine ma uit la DreamCatcher decat episodul asta slab.
|
Printre 45 de minute de reclame am vazut si vreo 30 de minute de episodul 3 baieti buni. Penibil.
|
Sunt curios...
Voi chiar nu aveti ce face duminica seara de stati si va uitati la cretinitatea asta??? ... am vazut cam 15 minute si m-am enrvat prea tare... pana si dragos habar nu are ce se intampla pe acolo... cabral? comme on... poate vroiau o telenovela politista... propun un concurs interactiv.... sa gasim ceva de facut pentru copiii astia ca sa nu mai faca audienta la rahatisme din astea.... premiul este surpriza si pe bune... asa ca roll on... |
Eu am vrut sa arat bunavointa si bunatate sufleteasca si sa le mai dau o sansa. Not anymore.
|
Un nou episod,o noua plictiseala.Bai,am vazut 15 min. sa vad cum incepe,dar la fel,NASPA.Am schimbat imediat.Ce sa vad,cum se antreneaza Cabral.Sa ma lase in pace.
|
Cel mai bun episod de pana acum! Se vede ca s-a schimbat regizorul. Am scapat de schimbarile bruste de cadru. In sfarsit am vazut si de ce l-au luat pe Cabral in serial. Pt. scenele de lupta. S-a vazut ca are pregatire, mai ales la bataia din ring de la inceput.
|
Cel mai prost episod de pana acum. Sunt masochist
|
All times are GMT +2. The time now is 17:55. |