![]() |
Originally Posted by nume:
ca si cum ratingurile inseamna ceva :shock: ma rog, daca vrei emisiuni cu rating - ai de ales intre 'stupize, stupize' si 'ciao darwin' :D enjoy! |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
|
da ce, noi ne comparam cu francezii??
ca sa faci emisiuni gen 'bulion de cultura' (btw: inainte de asta a fost 'apostophes', iar dupa - adica acum - 'double je', emisiune la care si eu am fost invitat vara trecuta :P) iti trebuie cultura la greu - nu firfirele, ca la noi... cultura k lumea - si un public pe masura. aud? |
|
promo "FOTOGRAME"
miine, la ora stiuta: cu Andrei Codrescu (very funny!), radu afrim & ada milea. (am mai inregistrat fo 4-5 - cu alecu solomon, cecilia stefanescu & tudor giurgiu: next week -, dorina chiriac, vlad massaci & andu dumitrescu; mihai mihalcea, eduard gabia, ion dumitrescu & rolando matsangos; adrian mihalache & ion manolescu; si - in fine - un 'face a face' exceptional cu alex. tocilescu, care stiu ca se va difuza pe 21 mai; restul filmarilor le vom face la tiff...) |
Andrei Codrescu, RESPECT...
|
wow. Codrescu! de ce, Leo, n-ai invitat-o si pe Carmen Firan? are o poezie si o proza destul de fotografica. aveai doi americani in studio... |
Cand faci o emisiune si cu mihaela radulescu? Fata e o eminenta cenusie in materie de cinema. Cica a vazut si Blowup. Ati putea avea niste discutii foarte interesante si pline de miez pe marginea acestui film. In felul asta ai repara si emisiune de la radio, pe care n-am avut onoarea s-o ascultam din motive pur tehnice (ala de la sunet era beat :(( ).
|
PROMO NUMBER FIVE :P
a vazut cineva 'fotogramele' de simbata? alea cu alecu solomon, tudor giurgiu & cecilia stefanescu? ca mi-a zis mama la tel ca a iesit f misto :lol: daca nu, se mai dau miercuri la 10 a.m. as usual. |
Vazut si plictisit tare de tot.
Oricum, eram plictisit de inainte, altfel nu stateam sambata seara la tvr. |
& why would u like to share yr boredom with us?? :((
jeez, it's like in some sort of 'bored anonymous' or smth... :? |
Originally Posted by keyzer soze:
-Unde lucrezi mah ? -La TVR ! :lol: :lol: :lol: Am ras la faza asta. Sambata seara - tvr . |
PROMO NUMBER SIX
miine, pe tvr cultural de la h 21, in 'fotograme' - sueta cu alex. tocilescu |
2.) http://ham.elcom.pub.ro/~yo3fhm/youare.swf 3). http://www.jurnalul.ro/modules.php?o...e&sid= 363703 |
Revista noua?
Am dat intamplator peste prezentarea revistei Cinema cu DVD, care cica ar fi aparut din ianuarie. "revista ampla de indrumare a telespectatorilor in cinematografie", adica probabil o alta maculatura inutila, but u'll never know. Cica e si varianta in ungureste care, culmea, costa de 3 ori mai putin :shock: Tot la newcomers, dar pe coordonate underground-elitiste, va anunt si noua revista 'Omagiu' - Vlad Nanca, Als, Vakulovski, Mircea Cantor, etc. Arata bine, dar probabil va muri repede ca si precedenta si mult mai titrata Octogon. |
http://www.adevarulonline.ro/index.j...icle_id=131383
:sleep: ...si raspunsul http://www.adevarulonline.ro/index.j...le_id=131 385 :sleep: :sleep: :sleep: |
Nu, n-am discipoli. Pentru ca drumul ales de mine este foarte greu, cel mai greu din toata cinematografia. Nimeni nu se apuca sa faca un film istoric precum Nicolaescu. (Serge) :lol: :lol: :lol:
|
(se aud curcile razand in zare).
le serge strikes back.he's armed and dangerous.oh, excuse me, rectific: He's endangered and has arms. |
Originally Posted by obvious:
Da.De data asta din pozitia Lotus http://www.jurnalul.ro/modules.php?o...rder=0&thold=0 ...everybody be cool this is a parody! 8) |
Un articol pe care mi l-a trimis un prieten, "De ce iubim barbatii", scris de Georgiana Alexandru, aparut in Dilema, replica la faimosul "De ce iubim femeile". Mie mi-a placut.
Pentru ca nu fac cura de slabire atunci cnd fac burta dupa 30 de ani; pentru ca incep sa ceara drepturi egale cu femeile; pentru ca se fistcesc cind cineva gafeaza si ii intreaba, de fata cu consoarta, ce mai face vreo iubita pasagera prin viata lor; pentru ca urasc sa mearga la medic; pentru ca suporta mofturile si umilintele servite de femei in pragul unor crize de nervi; pentru ca se simt abandonati daca pleci din pat noaptea fiindca nu poti sa dormi; pentru ca se sperie de femeile care pling, dar se insoara cu ele; pentru ca urasc supermarket-urile; pentru ca se aprind dupa colegele sau subalternele cu picioare lungi izvorte din fuste scurte; pentru ca din nobile simtaminte de vina marturisesc nevestei ca au fost in "cartierul rosu"; pentru ca se tem sa ne spuna ca ne iubesc; pentru ca isi invaluie slabiciunile in cuvinte, birouri ori masini pompoase; pentru ca sint in stare sa fure, sa ucida, sa conduca pentru a se simti puternici in fata unei femei; pentru ca stiu sa taca mai pasionant dect orice femeie; pentru ca le vine greu sa mearga sa-si cumpere haine singuri; pentru ca nu stiu sa spuna nici nu, nici da; pentru ca se insoara cu printese legendare, care apoi se transforma in scorpii reale; pentru ca stiu sa citeasca o harta; pentru ca pot sa schimbe neoane in case cu tavan inalt; pentru ca stiu povesti si citate din clasici; pentru ca stiu ca si eu le sint simpatica lor. |
All times are GMT +2. The time now is 01:46. |