Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   lupta steaua, lupta steaua, ole, ole (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85916)

Gaandalf 10 Mar 2005 23:26

Originally Posted by Danny:

Originally Posted by Gaandalf:

la cum se prezenta terenul si vremea asteptam oameni la urgentza cu degeraturi ...

foote-m-as pe gura aia a ta spurcata gandalfe.
mai aveam putin si ma transformam in om de zapada.

ahahahahahahaha! uite ca am avut si trimis la fatza locului ... :lol:

ati auzit-o pe proasta aia de trimisa a televiziunii romane ? "informations" :sleep:

Jay 10 Mar 2005 23:32

mai gaandalfe... o arzi super aiurea... tristii aia care au venit din tara? Ce-i cu tine tinere??? Aia se "numeste" suporteri sau non-suporteri care au venit sa vada un meci din cupa Uefa(ceea ce nu prea vezi pe la noi)... imi pare rau pt ei... si-mi pare rau de tine... pt ca-mi aduci aminte de un preten de-al meu, dinamovist, care, atunci cand nu juca echipa lui... isi baga pul a in restul microbistilor... nu de alta, dar miroase a invidie si gradinita.. prin mesajele tale anti-steaua

Gaandalf 10 Mar 2005 23:43

De ce nu-mi dai pace sa exagerez in voie ? Mi-e indiferent daca castiga sau nu steaua. Sincer sa fiu as fi vrut sa vad meciul in seara asta.

Recunoaste ca e grav cu navetistii ... si-au luat-o rau de tot. maine la SPORT astept live from GARA DE NORD ... vreau mutiny! :P

keyzer soze 16 Mar 2005 16:25

Ola!

nume 16 Mar 2005 16:47

Ii batem !!!!

raptor 16 Mar 2005 16:48

.la bambilici.

Longshot 16 Mar 2005 18:40

<fss> facu berea cand fu deschisa

forza steaua

BeNnY 16 Mar 2005 19:01

facu cola

cherryblossom 16 Mar 2005 20:52

hm... ce liniste pe forum.. toti masculii au sters-o la meci.. :P

Longshot 16 Mar 2005 20:54

hai k ne-am intors. plini de sudoare, namol si miros de tabac.
las' ca-i ardem la ei acasa. a jucat bine steaua.

Sm�agol-Gollum 16 Mar 2005 21:18

ce ocazie a avut dinita! vai de mine :w00t:

Gaandalf 16 Mar 2005 21:24

bagami-ash ca vroiam sa vad si eu un gol ... mi-a placut ca steaua a dominat ... dar

1. hamutovski a sarit direct in cap ... faza de bloopers ....
2. a iesit scandal pe stadion ... se putea altfel ? nu ... la ce sa te astepti de la o haita de tarani, hill billy boys si truckeri manelisti reincarcati ?
3. interviuri cu fanii ... unu avea tatuat emblema stelei pe spate si fata lui jiji berbecali ... si acelasi tatuaj in miniatura pe umar ....
asha k ... fi-mi-ar scarba de steaua si de taranii ei de fani ...
:sick:
4. Oare Dumnezeul asta al vostru nu exista ? Nu priveste asemenea distorsiuni scarboase ale lumii ?
i'm still in shock ... :shock:
5. Dk astia sunt fanii cu care va tot laudatzi ... atuncea PASS!

M0n0 16 Mar 2005 21:26

Un 0-0 frumos...din cate vad mai sus a fost bine ca nu am vazut meciu...

nume 16 Mar 2005 22:17

Originally Posted by Gaandalf:

la ce sa te astepti de la o haita de tarani, hill billy boys si truckeri manelisti reincarcati ?

Cumetre, asa sunt toate galeriile nu numai cea a Stelei. Si ca tot umbli prin cluburi : intr-un loc pe care-l frecventam eu (am scris pe la "cine merge ?"), cand veneau "fotbalistii" (indiferent de echipele de provenienta), se lasa cu pisoare sparte si canapele taiate cu cutterul. Asa ca ce sa mai vorbim....

Gaandalf 17 Mar 2005 15:27

i see ... dar fata lui jiji tatuata pe spate si pe mana?
that's sick!

Longshot 17 Mar 2005 16:04

poate spera si omul ala la niste euroi aruncatzi in sictir de jiji pe ferestrele mertzanului, la vederea propriei figuri printre firele de par.
...or not

Gaandalf 17 Mar 2005 16:55

Originally Posted by Longshot:

poate spera si omul ala la niste euroi aruncatzi in sictir de jiji pe ferestrele mertzanului, la vederea propriei figuri printre firele de par.
...or not

most likely ...

Longshot 20 Mar 2005 19:44

haide acuma steaua. score one for the home team. yeah :oops:

Gaandalf 20 Mar 2005 20:09

1-0 ha ha! :lol:

apartamentu104 20 Mar 2005 20:27

mai bine 1-0 :((

All times are GMT +2. The time now is 03:55.