![]() |
Originally Posted by Danny:
ati auzit-o pe proasta aia de trimisa a televiziunii romane ? "informations" :sleep: |
mai gaandalfe... o arzi super aiurea... tristii aia care au venit din tara? Ce-i cu tine tinere??? Aia se "numeste" suporteri sau non-suporteri care au venit sa vada un meci din cupa Uefa(ceea ce nu prea vezi pe la noi)... imi pare rau pt ei... si-mi pare rau de tine... pt ca-mi aduci aminte de un preten de-al meu, dinamovist, care, atunci cand nu juca echipa lui... isi baga pul a in restul microbistilor... nu de alta, dar miroase a invidie si gradinita.. prin mesajele tale anti-steaua
|
De ce nu-mi dai pace sa exagerez in voie ? Mi-e indiferent daca castiga sau nu steaua. Sincer sa fiu as fi vrut sa vad meciul in seara asta.
Recunoaste ca e grav cu navetistii ... si-au luat-o rau de tot. maine la SPORT astept live from GARA DE NORD ... vreau mutiny! :P |
Ola!
|
Ii batem !!!!
|
.la bambilici.
|
<fss> facu berea cand fu deschisa
forza steaua |
facu cola
|
hm... ce liniste pe forum.. toti masculii au sters-o la meci.. :P
|
hai k ne-am intors. plini de sudoare, namol si miros de tabac.
las' ca-i ardem la ei acasa. a jucat bine steaua. |
ce ocazie a avut dinita! vai de mine :w00t:
|
bagami-ash ca vroiam sa vad si eu un gol ... mi-a placut ca steaua a dominat ... dar
1. hamutovski a sarit direct in cap ... faza de bloopers .... 2. a iesit scandal pe stadion ... se putea altfel ? nu ... la ce sa te astepti de la o haita de tarani, hill billy boys si truckeri manelisti reincarcati ? 3. interviuri cu fanii ... unu avea tatuat emblema stelei pe spate si fata lui jiji berbecali ... si acelasi tatuaj in miniatura pe umar .... asha k ... fi-mi-ar scarba de steaua si de taranii ei de fani ... :sick: 4. Oare Dumnezeul asta al vostru nu exista ? Nu priveste asemenea distorsiuni scarboase ale lumii ? i'm still in shock ... :shock: 5. Dk astia sunt fanii cu care va tot laudatzi ... atuncea PASS! :sick: |
Un 0-0 frumos...din cate vad mai sus a fost bine ca nu am vazut meciu...
|
Originally Posted by Gaandalf:
|
i see ... dar fata lui jiji tatuata pe spate si pe mana?
that's sick! :sick: |
poate spera si omul ala la niste euroi aruncatzi in sictir de jiji pe ferestrele mertzanului, la vederea propriei figuri printre firele de par.
...or not |
Originally Posted by Longshot:
|
haide acuma steaua. score one for the home team. yeah :oops:
|
1-0 ha ha! :lol:
|
mai bine 1-0 :((
|
All times are GMT +2. The time now is 03:55. |