![]() |
Cel cu asiatica ("Wing") mi s-a parut cam 'plat'... "Super Best Friends" e mai vechi (oricum, David Blaine kicks ass!)... Ultimul episod e "Best Friends Forever" and you just gotta love it! (Basically, Kenny, you will be Keanu Reeves... :lol: :lol: :lol:)
|
mda... se pare c-au inceput sa-l omoare iarasi pe Kenny :D
|
A, credeam ca am scris de 903-ul. Pai mi s-a parut foarte prost. Gen ce dracu e cu sfarsitul ala. Speram ca atunci cand Stan (i-am invatat dupa o discutie aprinsa unde am aflat ca Kyle e ala cu caciula verde si Stan cu aia albastra) tinea discursuri ecleziastice un asiatic din-ala o sa-l impuste in cap sau ceva, dar nu sa se termine asa. Gluma-i gluma dar nu-i haioasa.
|
asta este una din problemele cu care se confrunta in ultima vreme serialul. O dau prea mult pe partea cu "morala zilei".
uneori au intr-adevar ceva de spus, dar parca inainte era spus mai voalat, mai putin direct. probabil e normal ca de la un anumit moment dat, serialul sa cunoasca un anumit declin... trebuie apreciat totusi faptul ca au rezistat 9 sezoana |
Am vazut 904. Da, mult mai bun decat 903, iar au dat-o pe discursuri ecleziastice dar Stan (sau Kyle, nu mai stiu) a tacut mai repede de data asta. Chestia cu "Keanu Reeves" foarte misto.
|
Originally Posted by radu83:
P.S.: "South Park" va avea cel putin 10 sezoane... E inca o serie de succes. |
stai putin... cel putin in ultimul episod (s9 ep4), totul a fost foarte actual.
toata batalia legala pentru introducerea tubului prin care este hranit kenny e o referinta mai mult decat evidenta la mania si disperarea care i-a cuprins pe americani in cazul Terry Schiavo (parca asta era numele, nu?). Au mai fost si apropouri legate de Constantine si PSP care tocmai face valuri prin state. sa vedem cum se descurca mai departe... ps: pt sezonul 10 au deja contract parca, deci sigur il apucam |
Originally Posted by radu83:
|
nu stiu care este parera voastra, dar pe mine pur si simplu ma dispera terrance & filip :sick:
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
Asta e si rolul lor... :lol: |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
|
In film, cel putin, au fost misto (chestia cu "Let's look for treasure!" era din film, right?).
|
Eu raman la 902 cu Cartman Vs hippies am ras cu lacrimi, la un moment dat ma durea stomacul si literalmente ma tavaleam pe jos... he's everyone's favourite...
si in asta cu Heaven Vs Hell la inceput... "Yes mother ... but we will outsmart everyone and be there @ 7 o'clock!" ... :lol: |
Originally Posted by BeNnY:
|
Ah, ok. Ma rog, foarte misto episodul ala.
|
sper ca noua serie va aduce ceva mai bun. Deocamdata (1-4) dupa parerea mea e total eclipsata de Woodland Critter Christmas. N-am mai ras asa la nici un film...cate tampenii au adunat in episodul ala.
|
Originally Posted by lhada:
Finalul a fost pe masura ... "everyone lived happily ever after exept for Kyle who died of AIDS 2 weeks later!" :lol: :lol: :lol: |
care era episodul ala cand vine varul lui kyle ? ca de acuma ma oftic eu ca nu imi aduc aminte
|
905 mi s-a parut cel mai bun din seria 9 de pana acum. Chestiile gen Rocky sunt foarte misto si parca n-a murit kenny! Oricum nu-l recunosteam fara chestia lui portocalie pe el.
|
Originally Posted by BeNnY:
|
All times are GMT +2. The time now is 04:17. |