![]() |
buna! sunt nou pe aici
In legatura cu acest topic o sa postez si eu un top personal cu filmele vazute in 2004: 21 grams The terminal Shrek2 50 first dates Fahrenheit 9/11 la egalitate cu: Bowling for columbine Chronicles Riddick |
extrem, salutam capsunarii din Madrid care au ales sa ramana acolo si de sarbatori
|
Originally Posted by Mala Portugal:
dar-ar ETA in cinefilul din voi |
Cine a zis ceva de cinefil? Vorbeam doar de un bun simt al privitului.
|
capsunarii nu privesc, ci vad sau, mai rau, se uita
|
Originally Posted by Nightwane:
:w00t: sunt gata sa pariez o suma substantiala ca e 'that stupid' 8) Adica, come on, a scris de blade 3!!! n-ar fi atat de rau, daca ar fi iesit pe ecrane... oriunde!!! |
BLADE TRINITY
Din fericire,
orice film poate fi vizionat(depinde daca stim cum sa-l vedem si de unde sa-l incarcam) nu are nici o legatura cu cinematografele din Europa.Am observat cat de mult ati subliniat ca ´imi permit´ sa sustin ca eu am reusit sa vad acele filme...ei bine am vazut foarte multe si am notat doar ce mi-a placut...bine ca nu am pus Alexander (Alexandru Cel Mare)...insa am vazut acum 3 zile Wake of Death...dar nimeni nu a comentat nimic....de ce?.....pentru ca nu stiati nimic in legatura cu el.Nu ma mai intorc in Romania...dupa ce voi aduna mai multe capsuni asa cum sustineti voi...voi pleca spre Statele Unite. Toate cele bune |
Originally Posted by ogto:
este amuzant cand vad cine (v)orbeste... |
draga extreme... daca tot pleci in sua, atunci e bine ca-ti plac filmele enumerate mai sus. vei fi un consumator pe placul americanilor, si te vei adapta de minune...
cred insa ca in marica capsunile nu-s asa de bune ca in spania, si ca o sa-ti fie ceva mai greu sa gasesti un job... de aia un sfat din partea mea... nu incerca sa te faci critic de film, pentru ca s-ar putea sa te intorci repede inapoi la noi... bafta mai departa, si mult succes la vizionare filmelor de care nu a auzit nimeni... |
Originally Posted by notorious:
Cand vezi cine orbeste? Ce sens ar putea avea "e amuzant cand vad cine orbeste"? |
Dogville
21 Grame Kill Bill Good Bye , Lenin! The Village Collateral House of Sand and Fog |
1. Eternal sunshine of the spotless mind
2. 21 gramms 3. Dogville 4. Lost in translation 5. Big fish 6. Mystic river 7. Apocalipse now – redux 8. Wonderland 9. Love actually 10. Colateral |
oops, kiar s-a dat cu spray pe-aici. damn you, herbert! :)
|
1. La Mala educacion
2. The Village 3. Dogviile 4. Les invasions barbares 5. Lost in Translation 6. 21 Grams 7. Eternal sunshine of the spotless mind 8. Collateral 9. Confessions of a Dangerous Mind 10. Cold mountain |
TOP CINEMAGIA 2004
Salutare tuturor. Cam slabut anul asta in filme bune...
Top 10 provizoriu: 1. Eternal Sunshine of the Spotless Mind 2. Reconstruction 3. 21 Grams 4. Big Fish 5. Mystic River 6. Love Me if You Dare/Jeux d'Enfants 7. Troy 8. Terminal 9. Love Actually 10. Passion of the Christ Sarbatori fericite tuturor. Si sa speram ca anul viitor va fi mai bogat. La cat mai multe filme bune! Si multa sanatate, ca-i mai buna decat toate. :love: U all !!! |
cand spuneati ca putem vedea rezultatele ?...
|
|
Pe 3 ianuarie, luni. |
1. BLADE 3
2. THE DAY ATER TOMORROW 3. WAKE OF DEATH 4. VAN HELSING 5. CRONICLES OF RIDDICK 6. NATIONAL TREASURE 7. RESIDENT EVIL 2 8. SPIDERMAN 2 9. ANACONDA 2 10. ALEIN VS PREDATOR Am vazut filmul si mi se pare ca-i meritata pozitia actuala.Sincer...dupa cum s-a terminat filmul urmeaza Blade 4 !!! |
1. 2046
2. Eternal Sunshine of the Spotyless mind 3. Dogville 4. Dreamers 5. Elephant restul nu shtiu... nu prea am vazut ceva pe 2003 2004 care sa imi capteze atentia |
All times are GMT +2. The time now is 22:25. |