Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Mi-a venit toamna... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85127)

Serghei 15 Sep 2004 10:15

Originally Posted by herbert:

2. Sergiu ( a indicat poemul arghezian);

Serghei?

Quote:

castigatori partiali, pentru ca nimeni nu a dat doua sau mai multe exemple emblematice.

Daca nici Bacovia nu e emblematic pt toamna...,oricum e emblematic pt toamna mea.

Quote:

eu m-am gandit la (reproduc poemele intregi):

1. Tudor Arghezi – Niciodata toamna (publicat in volumul “Cuvinte potrivite”, 1927)

Gand la gand cu bucurie! ;)

Quote:

nu am fortat nota cu poeti mai “complicati” ca Gellu Naum, Mircea Ivanescu s.a, care-mi plac mie.

Ce baiat simpatic ai fi daca ai renunta la vanitatea asta copilareasca.

Il asteptem si pe ALS cu un concurs pe teme cinematografice! :o

crydead 15 Sep 2004 10:42

iata o exclamatie/interogatie a lui Eugen Ionesco: “Cum poate trai cineva fara sa citeasca!?”

Parca e din seria de bancuri cu o intrebare la radio Erevan. Poti sa rezisti fara apa si mancare vreo 3 zile, fara sex pana la o saptamana si fara carti pana mori de batranetze.
Auzi, eu daca nu citesc si ma uit toata ziua intre picioarele lu’ una inseamna ca am un orizont ingust?

-----------------------------------
Viitorul suna ocupat.

cherryblossom 15 Sep 2004 10:42

Ce faaaaaaiiiiiiin, herbert.... man, you're sooo coooooooool... :lol:

dar te rog, cere-i si ricutzei adresa, si trimite-i si ei una dintre cele doua carti... nu m-am gandit numai eu la versurile lui Nichita Stanescu, eu doar am scris prima, si nu e corect... ok?

yupiiiiiiiii...!!!!!!!!!

Ambra Blu 15 Sep 2004 12:06

Originally Posted by crydead:

Auzi, eu daca nu citesc si ma uit toata ziua intre picioarele lu’ una inseamna ca am un orizont ingust?
.

:lol:
he wouldn't know about it.

herbert 15 Sep 2004 12:58

s-ar putea sa fii un banal obsedat sexual. nu te invidiez - sa stai chiar tot timpul cu nasul acolo :sick: , brrr!
tu insa, dragutza, citesti, pt k stai cu formularea acida/slinoasa pe buze. ar trebui sa faci o corectie de paradigma. lasa tomberonul, ridica alta umbrela.

herbert 15 Sep 2004 13:09

Originally Posted by Jay:

Si din aceste nume, as vrea sa-mi recomanzi tu una, pentru ca nu prea stiu....

Iti recomand Dragos Bucurenci – RealK.
adresa pe pm!

herbert 15 Sep 2004 13:16

@Serghei
da, Serghei, era vorba de tine. sorry pentru greseala. era noapte, muncisem mult, obosit si celelate atribute...
multumesc pentru moralizare :P

Mala Portugal 15 Sep 2004 14:56

am vazut-o pe Mala inca falfaind si mi s-a facut verde inaintea ochilor :D domnilor moderatori, dati jos pasarica asta, sa vedem ce este: albatros, cucuvea, cioroita, privighetoare, vrabiuta gingasa, barza...

Marbert, marbert, n-ai tu ochi pentru pasarea mea verde :love: ....actually n-o sa mai aiba nimeni :huh:

herbert 15 Sep 2004 15:16

@Mala
e toamna Mala, verdele s-a parguit, vine frigu'...
coboara din copac :P

Mala Portugal 15 Sep 2004 15:20

Unii din noi nu se coc niciodata ;)

herbert 15 Sep 2004 15:28

@Mala
of, iar ti-ai pus portretul asta suprarealist-naiv.
mi se increteste ... pielea de jale.
ai mai scris vreo cronica de film, ceva? trimite sa citesc, ca sa stiu cum procedez cu tine :P

crydead 15 Sep 2004 22:25

s-ar putea sa fii un banal obsedat sexual. nu te invidiez - sa stai chiar tot timpul cu nasul acolo :sick: , brrr!
tu insa, dragutza, citesti, pt k stai cu formularea acida/slinoasa pe buze. ar trebui sa faci o corectie de paradigma. lasa tomberonul, ridica alta umbrela.

Nobilule sherbet, m-ai prins, sunt obsedat dracu'. Si mai lasa-neeee cu tomberonul k ai mai folosit ideea si (imi) faci microfonie.
Apropou de citit carti, stii ca eu si cu gigi becali filozofam de mici dupa capetele noastre. De ceva vreme ma cam tae o dilema. Ia zi, filozofic vorbind, prin cartile alea de le frunzaresti tu scrie de ce unele primate s-a facut oameni si altele a ramas maimutze? :?

--------------------------------------------------------------------------
Roll in the Benz with me, you could watch some TV
From the backseat of my V, I’m a P-I-M-P

herbert 15 Sep 2004 22:50

@crydead
pai problema e ca tu nu abandonezi tomberonul, dinspre mine - pot sa-ti zic si mirositoare romanita, dar, sa recunoastem, mintim publicu', ca se lasa asa o... duhoare cand intri tu pe aici. cum ar zice gigi becali din capul lui - schimbarea e la tine.
ia spune, puisor, tu esti acela care-l barfesti pe Cartarescu pe forumuri? de ce-l chinui pe Mircea, ma, frustratule? sa stii ca te-am depistat si... lasa sa scrie in voie, optimist, ca poate aduce Nobelul in tarisoara.

crydead 15 Sep 2004 23:18

Nobilule herpes, aberezi big time si ma faci sa rad cu partile moi. Noozecist, zerozecist sau ce esti tu tot cu virgula da, adica nu esti deloc intreg nici la cap si nici la trup.

----------------------------------
Viitorul suna ocupat.

Jay 15 Sep 2004 23:51

nu esti deloc intreg nici la cap si nici la trup.
.

De cand e asta un lucru rau?

Tocmai ma gandeam la nickul tau..... plansetmoarte, plangi pana mori, mor de planset, plang in moarte, plansetul mortii, mortaciune de plans, plang pana la moarte, moarteplangaciosilor, mortiiplang, plangemoartea, mor de plans, plangand in moarte...am nimerit-o?

crydead 16 Sep 2004 00:24

nu esti deloc intreg nici la cap si nici la trup.

De cand e asta un lucru rau?

De pe la 14 ani cand descoperi cum e cu Stropitorul stropit. 8)

----------------------------------
Viitorul suna ocupat.

cherryblossom 16 Sep 2004 08:13

plansetmoarte, plangi pana mori, mor de planset, plang in moarte, plansetul mortii, mortaciune de plans, plang pana la moarte, moarteplangaciosilor, mortiiplang, plangemoartea, mor de plans, plangand in moarte...am nimerit-o?

mai Jay, chiar ai umor... :lol: :lol: :lol:

Mala Portugal 16 Sep 2004 11:04

of, iar ti-ai pus portretul asta suprarealist-naiv.
mi se increteste ... pielea de jale.

Aseaaaa, sa-ti vina si tie toamna, usigas de pasari ce esti :x

Jay 16 Sep 2004 12:40

Pasarelele nu mor niciodata...ele se intorc in tarile calde.. bon voyage :((

herbert 16 Sep 2004 13:46

pentru bibliofilii castigatori de concursuri poetice pe Cinemagia.
pun astazi-maine plicurile pe adresele indicate de voi. va rog sa-mi semnalati - scurt, pe pm - la primire. Sunt pe drum, intr-o deplasare spre Georgia - tara lui Saakasvili, cu care voi face un interviu. Sa nu va mire stampilele postei... sa vad cum si unde reusesc, ca din tara - tocmai mie sa mi se intample?! :lol: - n-am reusit.
savurati toamna romaneasca, ca eu ma cufund in cea georgiana.
ne "vedem" peste 10 zile, daca mi se face tare dor dau peste voi de la laptop...
see jou

All times are GMT +2. The time now is 00:46.