![]() |
Originally Posted by herbert:
Serghei?
Quote:
Daca nici Bacovia nu e emblematic pt toamna...,oricum e emblematic pt toamna mea.
Quote:
Gand la gand cu bucurie! ;)
Quote:
Ce baiat simpatic ai fi daca ai renunta la vanitatea asta copilareasca. Il asteptem si pe ALS cu un concurs pe teme cinematografice! :o |
Parca e din seria de bancuri cu o intrebare la radio Erevan. Poti sa rezisti fara apa si mancare vreo 3 zile, fara sex pana la o saptamana si fara carti pana mori de batranetze. Auzi, eu daca nu citesc si ma uit toata ziua intre picioarele lu’ una inseamna ca am un orizont ingust? ----------------------------------- Viitorul suna ocupat. |
Ce faaaaaaiiiiiiin, herbert.... man, you're sooo coooooooool... :lol:
dar te rog, cere-i si ricutzei adresa, si trimite-i si ei una dintre cele doua carti... nu m-am gandit numai eu la versurile lui Nichita Stanescu, eu doar am scris prima, si nu e corect... ok? yupiiiiiiiii...!!!!!!!!! |
Originally Posted by crydead:
:lol: he wouldn't know about it. |
tu insa, dragutza, citesti, pt k stai cu formularea acida/slinoasa pe buze. ar trebui sa faci o corectie de paradigma. lasa tomberonul, ridica alta umbrela. |
Originally Posted by Jay:
Iti recomand Dragos Bucurenci – RealK. adresa pe pm! |
@Serghei
da, Serghei, era vorba de tine. sorry pentru greseala. era noapte, muncisem mult, obosit si celelate atribute... multumesc pentru moralizare :P |
|
@Mala
e toamna Mala, verdele s-a parguit, vine frigu'... coboara din copac :P |
Unii din noi nu se coc niciodata ;)
|
@Mala
of, iar ti-ai pus portretul asta suprarealist-naiv. mi se increteste ... pielea de jale. ai mai scris vreo cronica de film, ceva? trimite sa citesc, ca sa stiu cum procedez cu tine :P |
Nobilule sherbet, m-ai prins, sunt obsedat dracu'. Si mai lasa-neeee cu tomberonul k ai mai folosit ideea si (imi) faci microfonie. Apropou de citit carti, stii ca eu si cu gigi becali filozofam de mici dupa capetele noastre. De ceva vreme ma cam tae o dilema. Ia zi, filozofic vorbind, prin cartile alea de le frunzaresti tu scrie de ce unele primate s-a facut oameni si altele a ramas maimutze? :? -------------------------------------------------------------------------- Roll in the Benz with me, you could watch some TV From the backseat of my V, I’m a P-I-M-P |
@crydead
pai problema e ca tu nu abandonezi tomberonul, dinspre mine - pot sa-ti zic si mirositoare romanita, dar, sa recunoastem, mintim publicu', ca se lasa asa o... duhoare cand intri tu pe aici. cum ar zice gigi becali din capul lui - schimbarea e la tine. ia spune, puisor, tu esti acela care-l barfesti pe Cartarescu pe forumuri? de ce-l chinui pe Mircea, ma, frustratule? sa stii ca te-am depistat si... lasa sa scrie in voie, optimist, ca poate aduce Nobelul in tarisoara. |
Nobilule herpes, aberezi big time si ma faci sa rad cu partile moi. Noozecist, zerozecist sau ce esti tu tot cu virgula da, adica nu esti deloc intreg nici la cap si nici la trup.
---------------------------------- Viitorul suna ocupat. |
De cand e asta un lucru rau? Tocmai ma gandeam la nickul tau..... plansetmoarte, plangi pana mori, mor de planset, plang in moarte, plansetul mortii, mortaciune de plans, plang pana la moarte, moarteplangaciosilor, mortiiplang, plangemoartea, mor de plans, plangand in moarte...am nimerit-o? |
De pe la 14 ani cand descoperi cum e cu Stropitorul stropit. 8) ---------------------------------- Viitorul suna ocupat. |
mai Jay, chiar ai umor... :lol: :lol: :lol: |
|
Pasarelele nu mor niciodata...ele se intorc in tarile calde.. bon voyage :((
|
pentru bibliofilii castigatori de concursuri poetice pe Cinemagia.
pun astazi-maine plicurile pe adresele indicate de voi. va rog sa-mi semnalati - scurt, pe pm - la primire. Sunt pe drum, intr-o deplasare spre Georgia - tara lui Saakasvili, cu care voi face un interviu. Sa nu va mire stampilele postei... sa vad cum si unde reusesc, ca din tara - tocmai mie sa mi se intample?! :lol: - n-am reusit. savurati toamna romaneasca, ca eu ma cufund in cea georgiana. ne "vedem" peste 10 zile, daca mi se face tare dor dau peste voi de la laptop... see jou |
All times are GMT +2. The time now is 00:46. |