![]() |
9,5/10 pt Schindler's List....nu stiu de ce, dar sfarsitul nu prea mi-a placut. Adica e destul de impresionant, dar parca nu pica cum trebuie. In rest e de nota 10
|
Le fabuleaux destin d'Amelie Poulain ... care mi s-a parut un film excelent... cu toate ca scartzaie pe alocuri...
9/10 |
The Opposite of Sex
Un film ok, entertaining, suprinzator si ciudat uneori dar ok. Mai mult in genul film de vara. Cel putin e bine ca n-a avut pretentia sa fie altceva... Cam enervant totusi, la inceput, limbajul obscen in abundenta, Christina Ricci zice blowjob de 20 de ori in 10 minute. mihai770 pe unde scartaie Amelie? |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
shi mie mi-a placut enorm de mult filmul,dar totushi...........cum reda "Pianistul" shi cum reda el faptele......adik eu nu ashi face comparatie, but what do i know... |
sambata, pe pro cinema a fost "an american in paris"....destul de bun filmul cu gene kelly doar ca dupa ce vezi "singing in the rain" ii scade considerabil valoarea...cam 8.5 pe o scara de la 1 la 10.....si "bonnie& clyde"..un film de nota 10....actiune 100%, dragoste, comedie....si un final surprinzator (daca nu shtii dinainte povestea).....desi parerile sunt impartite datorita finalului dramatic
|
I, Robot 4.5
Short fillms of David Lynch 8.5 (era tanar , de aia nu ia 9.9 :P ) Lost Highway 9.9 (Ca e D. Lynch) Fahrenheit 9/11 9.11 |
The Wedding Singer, cu Adam Sandler si Drew Barrymore... huh, ce dor imi era de un film asa romantic ;)
|
8) daca tot se face si un fel de ce-am vazut si ce-ati pierdut e resident evil,ieri pe romania 1.n-ati pierdut nimic.iar pe mine m-a deziluzionat si pa-pa mila jovovich in avatar.
|
44 minutes ... film bazat dupa caz real cu romanul care in 1997 impreuna cu un american au spart o banca shi timp de 44 de minute au terorizat L.A. -ul shi au transformat strazile din L.A in front de razboi.
Un mexican stand-off de toata frumusetzea: Cops = Beretta 9 mm VS Bad Guys = extended ammo, armour piercing, WAR AK 47s. |
Ong Bak
Am vazut Ong Bak, un film tailandez care are mare succes in Occident. E un fel de varianta tailandeza la City of God. Bun. Bine lucrat, cu o poveste cam slabuta, insa luptele sunt extrem de spectaculoase si de bine regizate.
|
Originally Posted by raptor:
Jenant film. N-am rezistat decit o ora. Si cind te gindesti ca ne vor ataca si cu un sequel... ahhhh, makes me puke... :sick: |
Love actually - 6/10 cam plictisitor...
Honey - un alt film cu si despre negrii shi mai e shi nasol pe deasupra 4/10 filmu 8/10 muzica |
Teaching Mrs. Tingle cu Katie Holmes & Barry Watson : A fost aseara pe TVR 1... dar am pierdut sfarsitul :( . Stie cineva cum se termina?
|
Paris, Texas (Wim Wenders) 8,5
|
Lucio y el sexo.... ah... mi-e greu sa ma pronunt....
|
Lucia nu Lucio :P
|
Mda... :D :D
|
Originally Posted by Pinky:
|
"13 going on 30".....8.5/10
|
13 going on 30 6.5/10 :sleep:
|
All times are GMT +2. The time now is 09:02. |