Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cinematografia romaneasca (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=229)
-   -   Scurt-metraje (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84606)

obvious 08 Apr 2005 13:20

cat de subtila ...

Denis_stelistu 12 Apr 2005 20:43

Mie nu-mi scurt-metrajele,nu inteleg nimic din ele.Suunt slabe toate,in firea mea.

obvious 07 May 2005 23:16

vazut Visul lui Liviu. Finally.desi asta se cam incadreaza la mediu-metraj.me rog.foarte misto.FOARTE misto.curat, imagine buna (traiasca panduru, jucat extraordinar (minus cocora la unele faze, dar oricum), bine legat, perfect sfarsitul.nimic exagerat, romanismele existau, dar era vorba de ceva specific, cat sa stii/recunosti..foarte bine la departamentul asta.m-a binedispus.
reverenta porumboiu.

nume 07 May 2005 23:57

Originally Posted by obvious:

reverenta porumboiu.

Ma irita expresiile astea bostaniste. No offense.

Alex Leo Serban 08 May 2005 00:05

vazut Visul lui Liviu. Finally.desi asta se cam incadreaza la mediu-metraj.me rog.foarte misto.FOARTE misto.curat, imagine buna (traiasca panduru, jucat extraordinar (minus cocora la unele faze, dar oricum), bine legat, perfect sfarsitul.nimic exagerat, romanismele existau, dar era vorba de ceva specific, cat sa stii/recunosti..foarte bine la departamentul asta.m-a binedispus.
reverenta porumboiu.

perfect SFIRSITUL??
la 'visul lui liviu'? :?
inseamna ca am vazut alt film...

herbert 08 May 2005 00:14

Originally Posted by Denis_stelistu:

Mie nu-mi scurt-metrajele,nu inteleg nimic din ele.Suunt slabe toate,in firea mea.

priveste-le si tu mai detasat, nu le lasa sa intre in firea ta...
cum explici, totusi, fenomenul ca tie nu-ti?

Ambra Blu 08 May 2005 00:36

Originally Posted by herbert:

Bine ca esti tu destept si ti-ai gasit emul intelectual.

herbert 08 May 2005 00:54

Originally Posted by Ambra Blu:

Bine ca esti tu destept si ti-ai gasit emul intelectual.

de ce te cabrezi, AB-ule, la ora asta?
n-ai grija, "jubilatiile" le implinesc in alta parte.
denis mi-e simpatic si discut cu el respectuos.
observ chiar o evolutie in judecatile sale.

Ambra Blu 08 May 2005 00:58

Iti raspund daca stii ce e ala capastru.

herbert 08 May 2005 01:05

banuiesc. e cumva prezervativul pe care ti-l tragi pe cap cand intri pe Cinemagia?

Ambra Blu 08 May 2005 01:57

banuiesc. e cumva prezervativul pe care ti-l tragi pe cap cand intri pe Cinemagia?[/quote]

Nu e. Esti prost. Capastru' intra in categoria cock ring-urilor, si e facut din fir de par de cal, sau din zgirci, dupa caz.

obvious 08 May 2005 02:23

nume, rezon.
tocmai mi-am dat seama cum suna.. :oops:
influente nefaste.imi retrag cuvintele: uiobmurop atnerever.

herbert 08 May 2005 02:35

tot tragandu-l de capastru pe Ambra, nici n-am observat ca am implinit 1000 de mesaje. e mult...

keyzer soze 08 May 2005 07:34

Originally Posted by Alex Leo Serban:

reverenta porumboiu.

perfect SFIRSITUL??
la 'visul lui liviu'? :?
inseamna ca am vazut alt film...

Da. Perfect finalul. Cu marea and so on... Caconceptie.
Eu i-as recomanda lui Porumboiu sa refilmeze scena aia cu fratele mort, de aceasta data cu un actor viu. Merita. Si isi permite. 60 de secunde, pula mea.

Alex Leo Serban 08 May 2005 08:40

ah, 'caconceptie' e ok, m-am linistit :lol:
altminteri, e - cum se spune - din alt film; si ce ma deranjeaza e ca vine asa, 'ca(o)concluzie' (KOconcluzie), adica: filmu se keama 'visu lu liviu', musai sa vdm si visu, nu?
nu.
nu neaparat ;)

'calatorie la oras' ramine - in 'conceptia' mea - superior lui 'liviu'...
dar, ma rog, pot sa-nteleg si de ce tine porumboiu atit la astalalt, si ce ati gasit voi, ceilalti (= same generation), in el: un raspuns emotional.

whatever.

nume 08 May 2005 09:02

Din ciclu' brun maroniu "Moshu' se destainuie copiilor, incercand sa faca pe desteptul, vorbind de sus" si ...

e cumva prezervativul pe care ti-l tragi pe cap cand intri pe Cinemagia?

...Moshu' roade osu' tare.

Ambra Blu 08 May 2005 11:23

dar, ma rog, pot sa-nteleg si de ce tine porumboiu atit la astalalt, si ce ati gasit voi, ceilalti (= same generation), in el: un raspuns emotional.

whatever.

Hai, senor, ce e 'Calatorie la oras'? Niste moldoveni naivi si prosti care isi cumpara computador si se lasa pierduti in reverii despre RV si aplicatii 3D. Mult prea local pentru gustul meu. Un fel de culture shock la clasa mica, cum isi asimileaza nist tirlani normele tehnice in fata introducerii in comunitatea lor a unui artefact care va zgudui lumea cea mica. Are un cadru misto, tho', cel cu hand held-ul care prinde artificiile, ca e asa cum e trendu' acu' in TVC's.

In alta ordine de idei, o sa vina din urma scurtul lui Ivo, ca am inteles ca si-a facut rost si de cota de pelicula care ii lipsea, isi termina si PSul. Joaca si Buchi in el pe post de taximetrist bucurestean stresat, care iese cu bita la client. F misto filmat si asta, se pisa lejer pe conventii si sare axu' grupa mare. Cred ca de aici l-am vazut doar eu si nu vreau sa va deflorez (de) placerea asta.

'Visul lui Liviu' e bun, alaturi de '17 minute intirziere' cel mai bun scurt romanesc as of yet. Pacat ca Porumboiu nu are inca curaju' sa push things forward. However, il stii pe Cornel si stii ce parere are el despre sfaturile legate de filmele lui.

obvious 08 May 2005 11:58

am vazut fimul lui Ivo asta nou la proiectia cu bostan..uhaa...oricum, il termina, nu? se anunta a fi ceva.vlad petri's doing.

Ambra Blu 08 May 2005 13:08

am vazut fimul lui Ivo asta nou la proiectia cu bostan..uhaa...oricum, il termina, nu? se anunta a fi ceva.vlad petri's doing.

asa e, acum mi-am amintit ca l-ai vazut si tu

Alex Leo Serban 08 May 2005 14:37

whatever.

Hai, senor, ce e 'Calatorie la oras'? Niste moldoveni naivi si prosti care isi cumpara computador si se lasa pierduti in reverii despre RV si aplicatii 3D. Mult prea local pentru gustul meu. Un fel de culture shock la clasa mica, cum isi asimileaza nist tirlani normele tehnice in fata introducerii in comunitatea lor a unui artefact care va zgudui lumea cea mica. Are un cadru misto, tho', cel cu hand held-ul care prinde artificiile, ca e asa cum e trendu' acu' in TVC's.

In alta ordine de idei, o sa vina din urma scurtul lui Ivo, ca am inteles ca si-a facut rost si de cota de pelicula care ii lipsea, isi termina si PSul. Joaca si Buchi in el pe post de taximetrist bucurestean stresat, care iese cu bita la client. F misto filmat si asta, se pisa lejer pe conventii si sare axu' grupa mare. Cred ca de aici l-am vazut doar eu si nu vreau sa va deflorez (de) placerea asta.

'Visul lui Liviu' e bun, alaturi de '17 minute intirziere' cel mai bun scurt romanesc as of yet. Pacat ca Porumboiu nu are inca curaju' sa push things forward. However, il stii pe Cornel si stii ce parere are el despre sfaturile legate de filmele lui.

hei amigo,
desi ma repet, o sa-ti mai spun o data ce NU-mi place la 'visul...' (si NU, nu ma impresioneaza ca e yr or yr generation's highlight! : e prea... generational pt gustul meu ;) ):
1. faptul ca e prea lung pt un scurt & prea scurt pt un lung;
2. ca n-are - tocmai! - o poveste 'universal valabila', sau macar universal haioasa (cum e 'calatoria...'): pe mine - sincer - kiar nu ma intereseaza story-ul din 'liviu' (baietii de cartier, trauma 'decreteilor', blabla...), ma uit la cum e filmata (bine), la cum e jucata (si mai bine) si daca spune bine ce vrea sa spuna (fifty-fifty); that's all, folks.

nici '17 minute...' nu mi se pare cel mai bun mitulescu ('trafic' is!): ce kkt cauta calu ala la sfir-shit?? misto filmat, buna toata constructia asta pe un suspans (rafinat) in care ai ambiguitate dar si surpriza - dar kestia cu calu vine dintr-un pasunism prost digerat, vomat pe pelicula :sick:

my favourite romanian short is still, by far, 'ajutoare umanitare': o scurta capodopera comica - fara fitze & fara artificii de prisos. e si singurul film romanesc, i may say - dupa 'experienta' atitor festivaluri - care e prizat de la prima vizionare & creaza adictie instant :P

All times are GMT +2. The time now is 08:49.