Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Fanatic (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   Sit-comuri (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84515)

ogto 02 Jul 2004 10:01

Aseara... Au fost ultimile doua episoade din Seinfeld... :o :(( :(( :o :(( It's over... Acum la ce o sa ne uitam noaptea tarziu? Nu mai e nici 70s Show, Nici Third Rock Form The Sun, nici Cosby... :((

Gaandalf 02 Jul 2004 10:31

Originally Posted by ogto:

Aseara... Au fost ultimile doua episoade din Seinfeld... :o :(( :(( :o :(( It's over... Acum la ce o sa ne uitam noaptea tarziu? Nu mai e nici 70s Show, Nici Third Rock Form The Sun, nici Cosby... :((

nu cred... mai ramane shi procesul ala are 44 de minute episodul. La final de sezon se mai fac shi episoade dintr-astea lungi. ... aseara a fost Clip Show part 1 & 2

Jay 02 Jul 2004 11:33

Pai aseara a fost sfarsitul episodului 178... Si parca sunt 180..!!!

uma.urma 02 Jul 2004 13:27

mie imi pare rau ca s-a terminat..si noi n-am vazut totul!!:) Acu sunt curioasa ce serial vor baga..Al Bundy a fost, Seinfeld tocmai s-a sfarsit, Friends e duminica parca..sau sambata, sa fie dadaca?!..e caqm slabutz

ogto 02 Jul 2004 20:33

Originally Posted by Gaandalf:

Originally Posted by ogto:

nu cred... mai ramane shi procesul ala are 44 de minute episodul. La final de sezon se mai fac shi episoade dintr-astea lungi. ... aseara a fost Clip Show part 1 & 2

Nu conteaza ca mai e un episod lung... Chiar si asa, se termina Seinfeld? What are we gonna do?!? :((

BeNnY 02 Jul 2004 20:54

Originally Posted by uma.urma:

mie imi pare rau ca s-a terminat..si noi n-am vazut totul!!:) Acu sunt curioasa ce serial vor baga..Al Bundy a fost, Seinfeld tocmai s-a sfarsit, Friends e duminica parca..sau sambata, sa fie dadaca?!..e caqm slabutz

Cum adica si noi n-am vazut totul?

Sa nu pierdeti Seinfeld-ul de luni!

BeNnY 04 Aug 2004 12:35

Friends-ul s-a mutat la Pro Cinema... De luni pana vineri @ 20:00 insa tampitii incep cu Seria a 8-a... Nu pot si ei sa inceapa de la seria 1 ? :hmm:

Gaandalf 04 Aug 2004 12:48

Originally Posted by BeNnY:

Friends-ul s-a mutat la Pro Cinema... De luni pana vineri @ 20:00 insa tampitii incep cu Seria a 8-a... Nu pot si ei sa inceapa de la seria 1 ? :hmm:

Pai cam asha merg lucrurile la Pro Cinema. Ce au la dispozitzie. Cu Smallville nu s-au mai deranjat sa ia shi sezonul urmator. Te lasa in pom efectiv. Shi Dawson's Creek. Au bagat Batman Of the Future care e bunicel dar clar nu se compara cu predecesorul sau.

Pinky 04 Aug 2004 17:00

Mda... grozav, de-abia astept... daca as avea si Pro Cinema ar fi perfect :x

BeNnY 04 Aug 2004 17:49

Pai cam asha merg lucrurile la Pro Cinema. Ce au la dispozitzie. Cu Smallville nu s-au mai deranjat sa ia shi sezonul urmator. Te lasa in pom efectiv. Shi Dawson's Creek. Au bagat Batman Of the Future care e bunicel dar clar nu se compara cu predecesorul sau.

Batman of the Future e in romana (dublat) :sick: . Idiotii dracu. Isi bat joc nu alta.

Gaandalf 05 Aug 2004 06:40

Batman of the Future e in romana (dublat) :sick: . Idiotii dracu. Isi bat joc nu alta.

La ce te potzi ashtepta de la "rumeinian pipals" ... mi-a trecut de mult senzatzia de voma. I had 2 let it go!

Pinky 28 Sep 2004 13:51

TVR 2 mi-a facut o mare bucurie: difuzeaza Everybody Loves Raymond/Dragul de Raymond! :happy:

Gaandalf 07 Oct 2004 13:27

Am vazut Punk'D cu Mathew Perry shi evident omul nu e foarte mult diferit in viatza de zi cu zi fatza de serialul FRIENDS. he really is "Chandler". Am ras de m-am rupt.
Cel mai bun punk'd pe kre l-am vazut... al 2lea este cel cu The Rock!

jackpot 08 Oct 2004 14:11

Uitati-va la serialul "La Bloc" . E cel mai tare serial, pt. oamenii "destepti" care sunt majoritari in Romania. Iti spala creierul cu atata prostie. Singurul lucru ce imi place acolo sunt fetele...Au craci...

Nightwane 09 Oct 2004 14:59

JOEY - primele 4 epsioade... destul de slab, fara multe momente amuzante si mai ales...fara momente in care trebuie sa opresc ca sa rad (ca la Family Guy, Excel Saga, South Park, FRIENDS). MAybe it will get better...who knows?

Gaandalf 11 Oct 2004 12:15

Originally Posted by Nightwane:

JOEY - primele 4 epsioade... destul de slab, fara multe momente amuzante si mai ales...fara momente in care trebuie sa opresc ca sa rad (ca la Family Guy, Excel Saga, South Park, FRIENDS). MAybe it will get better...who knows?

De ce mi-a fost frica nu am scapat.
O sa-mi fie dor de faze gen:
"(monica & chandler kissing at 3 o'clock in the morning)What are you guys doing up so early ?
Well! Joey ... this is what 9 o'clock in the morning looks like!
Ok! Gonna brush up & catch that sunrise ..."
2 mins later - snorring on the toilet! :lol:

Sm�agol-Gollum 26 Oct 2004 20:58

"Band of brothers" e tot sit-com, nu?

Gaandalf 27 Oct 2004 10:49

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

"Band of brothers" e tot sit-com, nu?

da-i search pe imdb shi vezi dk chiar e sit-com sau serial serios despre razboi ...

Gaandalf 26 Dec 2004 10:48

Recomand sa vizionatzi episodul 13 din sezonul 8 la South Park ... este dementzial ... Cartman's Incredible Gift :love:

Sm�agol-Gollum 10 Jan 2005 21:42

Recomand sa vizionatzi episodul 13 din sezonul 8 la South Park ... este dementzial ... Cartman's Incredible Gift :love:

cu ce e ca am impresia ca l-am vazut,dar nu sunt sigur.....

All times are GMT +2. The time now is 10:38.