![]() |
Aseara... Au fost ultimile doua episoade din Seinfeld... :o :(( :(( :o :(( It's over... Acum la ce o sa ne uitam noaptea tarziu? Nu mai e nici 70s Show, Nici Third Rock Form The Sun, nici Cosby... :((
|
Originally Posted by ogto:
|
Pai aseara a fost sfarsitul episodului 178... Si parca sunt 180..!!!
|
mie imi pare rau ca s-a terminat..si noi n-am vazut totul!!:) Acu sunt curioasa ce serial vor baga..Al Bundy a fost, Seinfeld tocmai s-a sfarsit, Friends e duminica parca..sau sambata, sa fie dadaca?!..e caqm slabutz
|
Originally Posted by Gaandalf:
Nu conteaza ca mai e un episod lung... Chiar si asa, se termina Seinfeld? What are we gonna do?!? :(( |
Originally Posted by uma.urma:
Cum adica si noi n-am vazut totul? Sa nu pierdeti Seinfeld-ul de luni! |
Friends-ul s-a mutat la Pro Cinema... De luni pana vineri @ 20:00 insa tampitii incep cu Seria a 8-a... Nu pot si ei sa inceapa de la seria 1 ? :hmm:
|
Originally Posted by BeNnY:
|
Mda... grozav, de-abia astept... daca as avea si Pro Cinema ar fi perfect :x |
Batman of the Future e in romana (dublat) :sick: . Idiotii dracu. Isi bat joc nu alta. |
|
TVR 2 mi-a facut o mare bucurie: difuzeaza Everybody Loves Raymond/Dragul de Raymond! :happy:
|
Am vazut Punk'D cu Mathew Perry shi evident omul nu e foarte mult diferit in viatza de zi cu zi fatza de serialul FRIENDS. he really is "Chandler". Am ras de m-am rupt.
Cel mai bun punk'd pe kre l-am vazut... al 2lea este cel cu The Rock! |
Uitati-va la serialul "La Bloc" . E cel mai tare serial, pt. oamenii "destepti" care sunt majoritari in Romania. Iti spala creierul cu atata prostie. Singurul lucru ce imi place acolo sunt fetele...Au craci...
|
JOEY - primele 4 epsioade... destul de slab, fara multe momente amuzante si mai ales...fara momente in care trebuie sa opresc ca sa rad (ca la Family Guy, Excel Saga, South Park, FRIENDS). MAybe it will get better...who knows?
|
Originally Posted by Nightwane:
O sa-mi fie dor de faze gen: "(monica & chandler kissing at 3 o'clock in the morning)What are you guys doing up so early ? Well! Joey ... this is what 9 o'clock in the morning looks like! Ok! Gonna brush up & catch that sunrise ..." 2 mins later - snorring on the toilet! :lol: |
"Band of brothers" e tot sit-com, nu?
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
|
Recomand sa vizionatzi episodul 13 din sezonul 8 la South Park ... este dementzial ... Cartman's Incredible Gift :love:
|
cu ce e ca am impresia ca l-am vazut,dar nu sunt sigur..... |
All times are GMT +2. The time now is 10:38. |