![]() |
Lady S si Emanuel
PS raptore am ras de n-am mai putut cand am vazut "noul avatar"! Asa bolnav cum sunt am ras pana am inceput sa tusesc :D Super avatar! |
clar il aleg pe Emi ...
shi la fete mi-e greu sa votez cu doar una ... Alice e de la mine din Cta dar shi Lady Skar o am la suflet ptr Star Wars... :? deci aleg ... Emi shi Alice ... |
5-5 la fete, iar la baieti conduce Emanuel cu 7-1... Votati in continuare! ;)
|
Multumesc tuturor...
|
7-6 pentru Alice_Fluture si 7-2 pentru emanuel.deci eu am ales Alice_Fluture si Leonard.
|
Vote people, vote! :)
|
Din pacate n-o cunosc pe Lady_Skar, asa ca n-o pot compara cu Alice_Fluture. Alice rulz (deocamdata)! Are votul meu! Iar la baieti ... emanuel, normal!
|
wow,iar voturi.batalie mare.Demona,le faci tot mai dificile meciurile astea.pentru noi "outsiderii" e mai usor,dar pentru voi,care va cunoasteti intre voi...no comment.oricum voturile mele sunt,Alice_Fluture si Leonard.
deci scorul este momentan la baieti:8-3 pentru emanuel si la fete 9-6 pentru Alice_Fluture. :) |
Alice+Leonard.
|
9-6??? soon to be 10-6
Hmmmmmm! Time to bring in the cavlary! |
Frumoasa semnatura, n-am ce zice Lady S... ;) Votati in continuare.. situatia e aceeasi...
|
Originally Posted by TLD:
Publicitatea este sufletul comertului. :D 8) |
am zis ca ma abtin de la votat pe acest thread ..dar semnatura lui Lady_S m-a convins asha ca Lady_S& Leo
|
lady_s & emanuel
|
nu credeam ca o sa se ajunga in halul asta..... :o
|
OK, asta ca sa ma bag shi eu unde nu prea imi fierbe oala:
-pe emanuel il votez pentru felul cum rasp. la forum -pe Lady_s o votez pentru ca...na belea, nici nu stiu de ce...oricum am votat-o, asta e! 8) |
Originally Posted by mihai770:
ahhh, my animal magnetism. :D Ok... 10-9 SO CLOSE! |
Tin sa precizez ca in caz de egalitate conteaza votul meu, care s-a dus al Lady S... Destul de strans meciul... ;)
|
Alice_Fluture 10 - 9 Lady_Skar
Leonard 5 - 10 emanuel ...dude...this is tight shit! ;) |
desi am vazut de multa vreme cam ce se intampla pe aici,ca si multi alti forumisti astept meciul cu demona.dar acum daca tot postez o sa si votez.o votez pe Lady_skar,pentru ca mi se pare o fire foarte ironica si pare fata desteapta desi nici Alice_Fluture nu e mai prejos(frumos scris la scenaristica) si pe Leonard,pentru freza lui de punkist pe fundalul fotografiei cu toni,desi nu-i cunosc pe nici unul... :)
|
All times are GMT +2. The time now is 14:17. |