![]() |
m-am tot consultat cu mine!
si am hotarat ca voi plasa o interpretare a filmului Eraserhead al lui David Lynch. as fi facut-o acum, dar netu in care sunt nu are office, iar in modul in care mi-a deschis textul, datorita faptului ca avea diacritice si acestea au disparut, este destul de greu de lecturat (litere lipsa). asadar, dupa ce le voi inlocui, il voi pune aci. probabil la noapte sau maine dimineata. |
Originally Posted by gionloc:
|
probabil nu sunt numai eu user care asteapta un raspuns la 'problema' lansata de mine.
sa fie prea multa diplomatie? nu prea cred! era foarte simplu sa intervina unul dintre moderatori si sa imi zica: NU, sec, si gata... dar ramanem noi, romani- NU IMI PLACE CA AJUNG LA ASA CEVA- la traditionalul: "cum sa ne tratam 'clientii' cu c***l ?!?!"... |
Orice competitie mi se pare bine-venita...
|
Una peste alta...
eu ash zice k in primul rind ar merita in juriu marcu...parerea mea de neavizat e ca mi-a placut scrierea lui cel mai mult...apoi ar fi marx(DIN PACATE... :x )de departe cea mai interesanta treaba,si,indecis, pe locshorul 3, Ambra sau Mala P. |
Originally Posted by K's:
Cred ca responsabilii cinemagia au vorbit deja cu cei 3 si au o obligatie fata de ei. Totusi,daca cei 3 critici ar face un clasament pe puncte,userii cinemagia ar face ceva asemanator si s-ar face o medie ponderata intre cele doua punctaje am impaca si "capra" si "varza". |
Originally Posted by Serghei:
mersi pentru informatie. |
Mp=(a1*p1+a2*p2)/p1+p2 a1=punctaj critici; a2=punctaj useri; p1=pondere evaluare critici; p2=pondere evaluare useri; |
dragul meu, serghei, student la matematica, nu trebuie sa incepi cu glumite ieftine. stie si copchilu' de clasa a iv-a sa faca o medie ponderata.
iti multumeam pentru info, nimic mai mult. |
Chiar am crezut ca nu stii! Nu fac niciodata glume matematice! |
Originally Posted by marx:
sa stii ca lucrurile nu-s chiar asa de simple precum par!!! tocmai de aceea ma intreb de ce fac ceea ce vedeti ca am facut cand veti fi citit randurile astea! ahiurea |
Iata un rapuns oficial:
Castigatorii care vor pleca la TIFF nu se cunosc inca! Ei vor fi anuntati maine in cadrul conferintei de presa care va avea loc la ora 11. Cei trei castigatori vor fi anuntati si pe site vineri. |
Eu dau un premiu martirului care reuseste sa citeasca articolul lui gionloc!
|
io nu ma bag la citit posturi prea lungi decat daca citesc 2 propozitii care`mi starnesc interesu
si cum la ginolock nu a fost cazu... nu pot concura pt asa ceva |
Originally Posted by emanuel:
Un pronostic: 1.marx 2.gionloc(ca sa nu se plictiseasca marx) 3.ovidiu bufnila(motivele sunt evidente) |
Facem o bursa mica-mica?Trajem noi cinemagistii un poll asa,neoficial,inainte de festivitatea de premiere?
|
da...asta vroiam si eu, dar nimeni nu ma sustinuse. zic sa dam drumul la poll, nu?
|
Mai avem timp?
|
Originally Posted by emanuel:
|
Nu e vorba de "faxul redactiei".
Noi asteptam la randul nostru anuntarea castigatorilor... Cei de la TIFF decid cine pleaca... |
All times are GMT +2. The time now is 21:38. |