Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Hell-ador (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84108)

BeNnY 19 Mar 2004 16:41

Ma enerveaza ca am luat 2 in teza :)

raptor 19 Mar 2004 16:43

Originally Posted by BeNnY:

NAAAAAAASHPA......Vezi daca stai toata ziua pe Cinemagia? :wink:

Demona 21 Mar 2004 21:31

Te mai lasa ai tai pe net acuma? Sau nu le-ai spus de magareatza? Shi tot nu mi-ai zis cat itzi iese media acuma.

Demona 21 Mar 2004 21:33

Originally Posted by raptor:

NAAAAAAASHPA......Vezi daca stai toata ziua pe Cinemagia? :wink:

Taci tuh! Nu descuraja baiatu`! :D

BeNnY 21 Mar 2004 21:34

Le-am spus... Au spus sa invat sau anuleaza contractu cu Astralu' ... ASA CA MA PUN CU BURTA PE CARTE!!! Media o sa-mi iasa vreo 5...

TLD 21 Mar 2004 21:36

Le-am spus... Au spus sa invat sau anuleaza contractu cu Astralu' ... ASA CA MA PUN CU BURTA PE CARTE!!! Media o sa-mi iasa vreo 5...

Hai grabeste-te sa ma ajungi! Sau iti sisteaza astia cablu si te vad toata ziua prtin i-caffeuri dupa! :lol:

Demona 22 Mar 2004 10:40

Originally Posted by TLD:

Hai grabeste-te sa ma ajungi! Sau iti sisteaza astia cablu si te vad toata ziua prtin i-caffeuri dupa! :lol:

...Ha ha ha! :evil:

Let me tell you a story. About how I begin my day...

Azi am fost la prima shedintza de Anger Management. Copcki, trebuie sa mergetzi shi voi..nu de alta, e distractzie!!! Citez din spusele prea bunului meu psihiatru:"Intzeleg ca eshti o fire rebela, eu zic ca eshti doar dezorientata. Eshti inca tanara, viatza ta s-a schimbat brusc (LOL) shi inca nu intzelegi acest lucru. Incerci sa te razvrateshti impotriva cursului normal al lucruilor[...] A mai inshirat el some bull shit (Usaaaah...) Apoi au venit fraze de genu`: "Shtiu ca ma crezit inutil (duuuuuuuh!), dar sunt aici sa te ajut...! ("Ai papi!"...Oh Doc! You are my hero!)

Data viitoare incerc ceva mai extrem... Hehehe!

emanuel 22 Mar 2004 10:43

Originally Posted by Demona:

Ce? Saritura cu parasuta? Ca bungee jumping stiu ca ai facut deja... :D

raptor 22 Mar 2004 10:50

Originally Posted by TLD:

...Ha ha ha! :evil:

Let me tell you a story. About how I begin my day...

Azi am fost la prima shedintza de Anger Management. Copcki, trebuie sa mergetzi shi voi..nu de alta, e distractzie!!! Citez din spusele prea bunului meu psihiatru:"Intzeleg ca eshti o fire rebela, eu zic ca eshti doar dezorientata. Eshti inca tanara, viatza ta s-a schimbat brusc (LOL) shi inca nu intzelegi acest lucru. Incerci sa te razvrateshti impotriva cursului normal al lucruilor[...] A mai inshirat el some bull shit (Usaaaah...) Apoi au venit fraze de genu`: "Shtiu ca ma crezit inutil (duuuuuuuh!), dar sunt aici sa te ajut...! ("Ai papi!"...no shit dude...Really???)

He-he...nice stuff....imi aduce aminte de tentativa mea de a merge la psiholog....traumatizanta pentru ambele parti... :lol: he-he...
Si te mai duci?

Demona 22 Mar 2004 11:19

(*) emanuele, dap, facut shi aia. Da` am incercat shi parashutismu`. Shtii ce n-am incercat? Snowboardin` sau surfin`. Cred ca la vara aia invatz shi la iarna...traiasca zapada! ;)

(*) raptore, da` spune tu. Nu-s cretini oamenii aia? Cred ca se cred in filme gen Ally McBeal. Ma mai duc. Azi nu m-am dus cu tricoul "Anger Management". Da` data viitoare sigur ma duc cu el. Shi imi prind shi paru` in coditze shi o sa zambesc tot timpul. Apoi ii zic ca am reflectat la problemele ridicate de el...Uhmmm...pacat ca numa probleme...ridica...:roll:... Damn me! :lol: ;)

Freak_on_a_Leash 22 Mar 2004 20:27

tu pe bune ai fost la tipul ala?mai ai de gand sa mergi? :roll:

Genjuro 22 Mar 2004 20:58

anger management is good , daca rezisti la rahaturile alea care tzi le indruga acolo fara sa te enervezi o sa treci peste orice fara sa te enervezi :P oricum mai shtiu aia direct ce problema ai decat sa mergi la un psiholog de 60 de ani frustrat sexual care te ia : "ah tinere incearca sa nu ma privesti ca si pe psihologul tau ci mai degraba ca cineva care a fost undeva unde t afli tuh" .. :) always to remember to go to your happy place , your cave and finr ur power animal.. Slide demona.. slide.. :D :wink:

Demona 22 Mar 2004 21:28

Originally Posted by Genjuro:

anger management is good , daca rezisti la rahaturile alea care tzi le indruga acolo fara sa te enervezi o sa treci peste orice fara sa te enervezi :P oricum mai shtiu aia direct ce problema ai decat sa mergi la un psiholog de 60 de ani frustrat sexual care te ia : "ah tinere incearca sa nu ma privesti ca si pe psihologul tau ci mai degraba ca cineva care a fost undeva unde t afli tuh" .. :) always to remember to go to your happy place , your cave and finr ur power animal.. Slide demona.. slide.. :D :wink:

Got ya! 8)

Genjuro 22 Mar 2004 21:32

mi`a placut chestia de pe Lyrics :) tu`mi ziceai ca ii tatal nostru backwards :D ..working huh ?:) and ma mir ca you didn`t got me earlier.. :P genjuro .. remember? who was with the idea? 8)

Demona 22 Mar 2004 22:30

Originally Posted by Genjuro:

mi`a placut chestia de pe Lyrics :) tu`mi ziceai ca ii tatal nostru backwards :D ..working huh ?:) and ma mir ca you didn`t got me earlier.. :P genjuro .. remember? who was with the idea? 8)

Yeah...I remember! ;) "...amintirile ma chinuiesc, amintirile ma rascolesc..." ;)

Flow 23 Mar 2004 00:01

there she goes again...

raptor 23 Mar 2004 11:05

(*) emanuele, dap, facut shi aia. Da` am incercat shi parashutismu`. Shtii ce n-am incercat? Snowboardin` sau surfin`. Cred ca la vara aia invatz shi la iarna...traiasca zapada! ;)

(*) raptore, da` spune tu. Nu-s cretini oamenii aia? Cred ca se cred in filme gen Ally McBeal. Ma mai duc. Azi nu m-am dus cu tricoul "Anger Management". Da` data viitoare sigur ma duc cu el. Shi imi prind shi paru` in coditze shi o sa zambesc tot timpul. Apoi ii zic ca am reflectat la problemele ridicate de el...Uhmmm...pacat ca numa probleme...ridica...:roll:... Damn me! :lol: ;)

Incep sa cred ca e necesar sa mergi la psiholog ca sa te duca intr-un asa HAL de enervare,plictiseala si penibilitate incat sa uiti de problemele zilnice... :lol: Viata e o bud*,dar e nevoie de un psiholog ca sa o umple cu varf...Anyway,bafta la urmatoarele 'sesiuni terapeutice'...

Freak_on_a_Leash 23 Mar 2004 20:50

ca sa revenim la topicul care era inainte de acest,"anger management",URASC OAMENII CARE IMI SUPARA PRIETENII!!! as putea omora pentru prieteni adevarati...acest mesaj a fost postat,pentru ca sunt nervos din cauza ca cineva la care tin e cu moralul la pamant din cauza unei persoane.

BeNnY 23 Mar 2004 20:58

Incerc ceva... don`t mind me

Originally Posted by Someone:

Originally Posted by Someone else:

Originally Posted by Blah:

Originally Posted by Hmm:

Originally Posted by Halellujah:

Originally Posted by Ding Dong:

Originally Posted by I went locco:

Originally Posted by Just testin:

Originally Posted by Si acum ghicesc::

Originally Posted by E vorba de:

[quote:4a049a50f0="..."]Demona?

[/quote:4a049a50f0]

Demona 23 Mar 2004 21:11

What the f*** was that bennito?!

All times are GMT +2. The time now is 14:55.