![]() |
Ma enerveaza ca am luat 2 in teza :)
|
Originally Posted by BeNnY:
|
Te mai lasa ai tai pe net acuma? Sau nu le-ai spus de magareatza? Shi tot nu mi-ai zis cat itzi iese media acuma. |
Originally Posted by raptor:
Taci tuh! Nu descuraja baiatu`! :D |
Le-am spus... Au spus sa invat sau anuleaza contractu cu Astralu' ... ASA CA MA PUN CU BURTA PE CARTE!!! Media o sa-mi iasa vreo 5...
|
|
Originally Posted by TLD:
...Ha ha ha! :evil: Let me tell you a story. About how I begin my day... Azi am fost la prima shedintza de Anger Management. Copcki, trebuie sa mergetzi shi voi..nu de alta, e distractzie!!! Citez din spusele prea bunului meu psihiatru:"Intzeleg ca eshti o fire rebela, eu zic ca eshti doar dezorientata. Eshti inca tanara, viatza ta s-a schimbat brusc (LOL) shi inca nu intzelegi acest lucru. Incerci sa te razvrateshti impotriva cursului normal al lucruilor[...] A mai inshirat el some bull shit (Usaaaah...) Apoi au venit fraze de genu`: "Shtiu ca ma crezit inutil (duuuuuuuh!), dar sunt aici sa te ajut...! ("Ai papi!"...Oh Doc! You are my hero!) Data viitoare incerc ceva mai extrem... Hehehe! |
Originally Posted by Demona:
Ce? Saritura cu parasuta? Ca bungee jumping stiu ca ai facut deja... :D |
He-he...nice stuff....imi aduce aminte de tentativa mea de a merge la psiholog....traumatizanta pentru ambele parti... :lol: he-he... Si te mai duci? |
(*) emanuele, dap, facut shi aia. Da` am incercat shi parashutismu`. Shtii ce n-am incercat? Snowboardin` sau surfin`. Cred ca la vara aia invatz shi la iarna...traiasca zapada! ;)
(*) raptore, da` spune tu. Nu-s cretini oamenii aia? Cred ca se cred in filme gen Ally McBeal. Ma mai duc. Azi nu m-am dus cu tricoul "Anger Management". Da` data viitoare sigur ma duc cu el. Shi imi prind shi paru` in coditze shi o sa zambesc tot timpul. Apoi ii zic ca am reflectat la problemele ridicate de el...Uhmmm...pacat ca numa probleme...ridica...:roll:... Damn me! :lol: ;) |
tu pe bune ai fost la tipul ala?mai ai de gand sa mergi? :roll:
|
anger management is good , daca rezisti la rahaturile alea care tzi le indruga acolo fara sa te enervezi o sa treci peste orice fara sa te enervezi :P oricum mai shtiu aia direct ce problema ai decat sa mergi la un psiholog de 60 de ani frustrat sexual care te ia : "ah tinere incearca sa nu ma privesti ca si pe psihologul tau ci mai degraba ca cineva care a fost undeva unde t afli tuh" .. :) always to remember to go to your happy place , your cave and finr ur power animal.. Slide demona.. slide.. :D :wink:
|
Originally Posted by Genjuro:
Got ya! 8) |
mi`a placut chestia de pe Lyrics :) tu`mi ziceai ca ii tatal nostru backwards :D ..working huh ?:) and ma mir ca you didn`t got me earlier.. :P genjuro .. remember? who was with the idea? 8)
|
Originally Posted by Genjuro:
Yeah...I remember! ;) "...amintirile ma chinuiesc, amintirile ma rascolesc..." ;) |
there she goes again...
|
|
ca sa revenim la topicul care era inainte de acest,"anger management",URASC OAMENII CARE IMI SUPARA PRIETENII!!! as putea omora pentru prieteni adevarati...acest mesaj a fost postat,pentru ca sunt nervos din cauza ca cineva la care tin e cu moralul la pamant din cauza unei persoane.
|
Incerc ceva... don`t mind me
Originally Posted by Someone:
|
What the f*** was that bennito?!
|
All times are GMT +2. The time now is 14:55. |