![]() |
Originally Posted by Danny:
Atâta timp cât EA nu stie .... In plus, am si specificat ca era imaginara........ bey, tu vrei sa ma dau de Gaulle? :lol: Ozzy buna! |
Pai ma, astea imaginare sunt mai periculoase decat cele reale.
Chiar tu ai spus ca te-a bagat sub masa. Data viitoare, cine stie, poate se baga ea sub masa! :o :lol: Ar fi trebuit sa te uiti la "Mintea unui barbat insurat", sa vezi acolo ce probleme pot aparea. |
Pentru mai multe detalii despre acest club inedit:
http://www.frame.ro/ Nu uitati ca va asteptam maine la ora 19,00! |
si cu cardul cum ramane, ca n-avem?
|
Maine discutam... voi veniti...
|
tantiile alea de pe site-ul frame, alea cu ombilicurile goale, sunt si ele invitate?
Parerea mea! |
Foarte misto facut site-ul :)
Sa va uitati la Events :) |
deci....
cine semneaza condica de prezenta diseara? :o |
fara 'deci'!
|
Originally Posted by Leonard:
deci.... tu chiar ai nevoie de un scaun? in cap? :lol: |
deci....
sa inteleg ca nu o sa va inghesuiti prea tare pacat o sa se simta singure fetele cu ombeliku gol |
Imi pare enorm de rau ca nu ati facut un anunt mai la vedere... abia acum am aflat de intalnire, si pe la ora 6 mai eram si pe la romana. POate data viitoare faceti si voi un anunt mai vizibil.....
|
Eu acum ma intalnesc de la "Marea provocare" la care de fapt nici macar n-am ales Cocktailul :o
Insa a fost misto, ogto a castigat un DVD ( :o MTF!) am facut impreuna cu ogto 100 de poze... insa din pacate o sa le vedeti abia maine datorita unei "erori"... |
Da. A fost duper misto. Ma-m super distart! E super misto sa te intalnesti cu oameni din spatele avatar-urilor. :D Am castigat un DVD! E super tare faza. Oricum, thx you all for a great time... Sper sa mai fie. :D :D
|
Ei bine..
acuma.. ca a trecut deja ziua cu pricina - adica 18.03.2004, uite ca am ajuns acasa - si ca sa vedeti ca nu sunt o panterutza neserioasa, tzin sa ii aduc multumiri in primul rand lui emanuel - pentru ca vorbisem cu el cu 2 zile mai devreme sa-mi aduca si mie revista no.1 - si a fost baiat tare de treaba, si in al doilea rand, desi am stat mai retrasa, intr-un coltzishor, mi-a placut ideea ca va intalnitzi si ca discutatzi tot felul de chestii interesante despre filme,actori, regizori si tot tacamul! - mi-a facut placere sa va cunosc si .. keep in toutch ! Panterutza Roz (alias Pink Panther :D ) |
Am ales 11 din cele 134 de poze facute de ogto si de mine la meeting :)
Le-am ales pe acestea pt ca am considerat ca sunt mai interesante (unele) decat celelalte... :roll: (FOTOGRAFII STERSE DE CATRE MODERATOR) |
Placut in Frame. Placut si in Vama Veche km. 0 (unde blitz43, daniel, leonard si danny au continuat petrecerea si au ascultat niste muzica adevarata).
Cunoscut (mai mult sau mai putin) si 2 forumisti noi care au avut "curajul" sa vina la intalnire. Pink Panther, Korben, va mai asteptam si cu alta ocazie. Totul ar fi fost perfect, asta daca blitz43 nu m-ar fi batut cu scorul general de 6-5 beri baute. Scorul pe reprize a fost 4-3 in Frame si 2-2 in VV. Sunt sigur insa ca daca am fi mers si in "Stuf VV" l-as fi batut. Mai ales ca dadea semne mari de slabiciune :lol: Asta ca sa nu zic ca abandonase ;) |
Bey, io am lasat-o mai moale ca nu mai aveam cu cine combate :lol: ; schimbasem si marca de bere :x (btw, tocmai de la tine nu ma asteptam sa-mi numeri berile, asemenea oualelor lui nastase!) si deja aveam o jena... in plus, in copilarie, io am fost si putin bolnav (deh, unii cica nici nu m-am vindecat! :cry: ).... bah, da' tu cum ai ajuns acasa? n-am inteles de ce n-ai luat si tu taxiul ala distrus, macar pâna la obor... Parerea mea! daniel, cum ii zicea maestrul GICA? hai cu tu stiai repertoriul.... :lol: In rest, tot respectul pentru locatie, oameni, Casablanca (btw, de ce era ecranul verde?), nea pozaru', dvd-ul pe care era sa-l câstige Ambra Blue 8) , Proooptiki, saorma aia baloasa, buda aia meseriasa din Vama Veche si restul... (Uneori) viata bate filmul! |
Si banuiesc k la noi restul care sufera pe baricade nu v-atzi gandit in timp ce likidatzi berile alea...alcoolul...unealta satanei.... :lol:
|
Hehehe... intr-adevar - mai mult sau mai putin - panterutza e mai timidutza de felul ei - s-a bagat intr-un coltishor - dar a fost prezenta! dar pt. cineva care a descoperit acest site - cinemagia acum vreo cateva zile.. io zic ca e ceva, nu? v-am pupat! :P |
All times are GMT +2. The time now is 01:56. |