Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Frame: O noua provocare CineMagia! (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84054)

blitz43 15 Mar 2004 10:20

Originally Posted by Danny:

:lol: :lol: :lol:

Stai olecutza. Pai tu mai ai voie sa ai prietene? :o :wink:

Atâta timp cât EA nu stie ....
In plus, am si specificat ca era imaginara........
bey, tu vrei sa ma dau de Gaulle? :lol:
Ozzy buna!

Danny 16 Mar 2004 10:07

Pai ma, astea imaginare sunt mai periculoase decat cele reale.
Chiar tu ai spus ca te-a bagat sub masa. Data viitoare, cine stie, poate se baga ea sub masa! :o :lol:
Ar fi trebuit sa te uiti la "Mintea unui barbat insurat", sa vezi acolo ce probleme pot aparea.

emanuel 17 Mar 2004 13:26

Pentru mai multe detalii despre acest club inedit:
http://www.frame.ro/

Nu uitati ca va asteptam maine la ora 19,00!

Leonard 17 Mar 2004 13:57

si cu cardul cum ramane, ca n-avem?

emanuel 17 Mar 2004 14:03

Maine discutam... voi veniti...

blitz43 17 Mar 2004 14:28

tantiile alea de pe site-ul frame, alea cu ombilicurile goale, sunt si ele invitate?
Parerea mea!

BeNnY 17 Mar 2004 18:37

Foarte misto facut site-ul :)

Sa va uitati la Events :)

blitz43 18 Mar 2004 14:29

deci....
cine semneaza condica de prezenta diseara? :o

Leonard 18 Mar 2004 14:53

fara 'deci'!

blitz43 18 Mar 2004 15:19

Originally Posted by Leonard:

fara 'deci'!

deci.... tu chiar ai nevoie de un scaun?
in cap? :lol:

KORBEN 18 Mar 2004 16:42

deci....
sa inteleg ca nu o sa va inghesuiti prea tare
pacat
o sa se simta singure fetele cu ombeliku gol

Mircius 18 Mar 2004 21:34

Imi pare enorm de rau ca nu ati facut un anunt mai la vedere... abia acum am aflat de intalnire, si pe la ora 6 mai eram si pe la romana. POate data viitoare faceti si voi un anunt mai vizibil.....

BeNnY 18 Mar 2004 21:54

Eu acum ma intalnesc de la "Marea provocare" la care de fapt nici macar n-am ales Cocktailul :o

Insa a fost misto, ogto a castigat un DVD ( :o MTF!) am facut impreuna cu ogto 100 de poze... insa din pacate o sa le vedeti abia maine datorita unei "erori"...

ogto 18 Mar 2004 23:06

Da. A fost duper misto. Ma-m super distart! E super misto sa te intalnesti cu oameni din spatele avatar-urilor. :D Am castigat un DVD! E super tare faza. Oricum, thx you all for a great time... Sper sa mai fie. :D :D

Pink Panther 18 Mar 2004 23:52

Ei bine..
acuma.. ca a trecut deja ziua cu pricina - adica 18.03.2004, uite ca am ajuns acasa - si ca sa vedeti ca nu sunt o panterutza neserioasa, tzin sa ii aduc multumiri in primul rand lui emanuel - pentru ca vorbisem cu el cu 2 zile mai devreme sa-mi aduca si mie revista no.1 - si a fost baiat tare de treaba, si in al doilea rand, desi am stat mai retrasa, intr-un coltzishor, mi-a placut ideea ca va intalnitzi si ca discutatzi tot felul de chestii interesante despre filme,actori, regizori si tot tacamul! - mi-a facut placere sa va cunosc si .. keep in toutch !

Panterutza Roz (alias Pink Panther :D )

BeNnY 19 Mar 2004 09:31

Am ales 11 din cele 134 de poze facute de ogto si de mine la meeting :)

Le-am ales pe acestea pt ca am considerat ca sunt mai interesante (unele) decat celelalte... :roll:

(FOTOGRAFII STERSE DE CATRE MODERATOR)

Danny 19 Mar 2004 14:19

Placut in Frame. Placut si in Vama Veche km. 0 (unde blitz43, daniel, leonard si danny au continuat petrecerea si au ascultat niste muzica adevarata).
Cunoscut (mai mult sau mai putin) si 2 forumisti noi care au avut "curajul" sa vina la intalnire. Pink Panther, Korben, va mai asteptam si cu alta ocazie.
Totul ar fi fost perfect, asta daca blitz43 nu m-ar fi batut cu scorul general de 6-5 beri baute. Scorul pe reprize a fost 4-3 in Frame si 2-2 in VV. Sunt sigur insa ca daca am fi mers si in "Stuf VV" l-as fi batut. Mai ales ca dadea semne mari de slabiciune :lol: Asta ca sa nu zic ca abandonase ;)

blitz43 19 Mar 2004 15:35

Placut in Frame. Placut si in Vama Veche km. 0 (unde blitz43, daniel, leonard si danny au continuat petrecerea si au ascultat niste muzica adevarata).
Cunoscut (mai mult sau mai putin) si 2 forumisti noi care au avut "curajul" sa vina la intalnire. Pink Panther, Korben, va mai asteptam si cu alta ocazie.
Totul ar fi fost perfect, asta daca blitz43 nu m-ar fi batut cu scorul general de 6-5 beri baute. Scorul pe reprize a fost 4-3 in Frame si 2-2 in VV. Sunt sigur insa ca daca am fi mers si in "Stuf VV" l-as fi batut. Mai ales ca dadea semne mari de slabiciune :lol: Asta ca sa nu zic ca abandonase ;)

Bey, io am lasat-o mai moale ca nu mai aveam cu cine combate :lol: ; schimbasem si marca de bere :x (btw, tocmai de la tine nu ma asteptam sa-mi numeri berile, asemenea oualelor lui nastase!) si deja aveam o jena... in plus, in copilarie, io am fost si putin bolnav (deh, unii cica nici nu m-am vindecat! :cry: ).... bah, da' tu cum ai ajuns acasa? n-am inteles de ce n-ai luat si tu taxiul ala distrus, macar pâna la obor... Parerea mea!
daniel, cum ii zicea maestrul GICA? hai cu tu stiai repertoriul.... :lol:
In rest, tot respectul pentru locatie, oameni, Casablanca (btw, de ce era ecranul verde?), nea pozaru', dvd-ul pe care era sa-l câstige Ambra Blue 8) , Proooptiki, saorma aia baloasa, buda aia meseriasa din Vama Veche si restul...
(Uneori) viata bate filmul!

raptor 19 Mar 2004 15:54

Si banuiesc k la noi restul care sufera pe baricade nu v-atzi gandit in timp ce likidatzi berile alea...alcoolul...unealta satanei.... :lol:

Pink Panther 19 Mar 2004 16:58

Hehehe... intr-adevar - mai mult sau mai putin - panterutza e mai timidutza de felul ei - s-a bagat intr-un coltishor - dar a fost prezenta!

dar pt. cineva care a descoperit acest site - cinemagia acum vreo cateva zile.. io zic ca e ceva, nu?

v-am pupat! :P

All times are GMT +2. The time now is 01:56.