Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Star-uri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=230)
-   -   Best Male Cinemagia vs Best Male Hollywood (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84035)

emanuel 06 Mar 2004 12:08

Originally Posted by ricutza:

evident ca votul meu merge la Emi...pt ca pune suflet in tot ceea ce face, pt ca are grija de noi si de cinemagia, pt ca iubeste enorm filmele, pt ca este foarte haios si dragut...si lista ar putea continua dar n-as vrea sa-l complexez de tot pe Edward! :D

Multumesc, esti o draguta... :oops: ... ca intotdeauna!

Va multumesc la toti... si celor care m-au votat dar si celor care nu...
Suntem o familie, right? Si ne mai amuzam si noi din cand in cand...

Thanks inca o data! Sunteti geniali!

BeNnY 06 Mar 2004 12:27

Emi ai uitat sa multumesti Academiei, parintilor si tuturor celor care te-au sustinut in acesti ani :lol: :lol: :lol: :lol:

emanuel 06 Mar 2004 12:31

OK... Deci...
Multumesc Academiei CineMagia, parintilor si tuturor celor care m-au suportat in acesti ani... :lol: :lol: :lol:

TLD 06 Mar 2004 13:56

Originally Posted by emanuel:

Suntem o familie, right? Si ne mai amuzam si noi din cand in cand...

Capo di tuti mafia yo inca astept ordinul de asasinare al Joliei cu nume de cod big foot! :evil:

Leonard 06 Mar 2004 14:29

care-i urmatoru meci?
eu propun Ambra Blu vs. Tim Roth

TLD 06 Mar 2004 14:31

Originally Posted by Leonard:

care-i urmatoru meci?
eu propun Ambra Blu vs. Tim Roth

Pai ideea e sa continuam cu poze pt fiecare.. si al ambra cam scartaim! :P

Leonard 06 Mar 2004 14:43

si-a pus una pe situl lui la Credits (www.dogville.go.ro), dar vad ca acum zice ca e in constructie adresa respectiva.

Demona 06 Mar 2004 15:32

Originally Posted by emanuel:

Yeah, i know...
A trecut deja atata timp?... nu-mi vine sa cred! Mai e loc pentru inca vreo 40-50 de ani, ce zici?... :D
...si era o figura de stil cu pierdutul mintilor...
Esti mai intreaga la minte decat altii care se cred "sanatosi" la "mansarda".
Am mai spus, the one and only... A.!
Inca o data thanks pentru onoare!

Well duuuuuuuuuh dude! ;) Shi thx de complimente...Keep it cool dude! :wink:

BeNnY 06 Mar 2004 15:38

Demona decide who`s next...

Demona, who`s next?

Demona 06 Mar 2004 15:51

Deci eu n-am mai numarat...e clar...emanuel e invingatorul acestui meci! Oscarul merge la el! :lol:

SURPRIZA!!!

Urmatorul meci se da intre Leonard shi Leonardo DiCaprio.

(*) Pentru cei care nu-l shtiu pe Leonard. E tipul` care sta in picioare,priveshte spre obiectiv shi are ochi roshii. Leornard la ora aia se juca de-a Underworld. Ignoratzi prezentele din jurul lui...gen...eu! :lol:

emanuel 06 Mar 2004 15:54

Leonard al nostru!

Nu-l sufar pe Leonard al "lor". :D

Nightwane 06 Mar 2004 16:04

Leonardu' roman

BeNnY 06 Mar 2004 16:05

Leonard - nostru

Demona 06 Mar 2004 16:35

Cu vortul meu este 4 - 0 pentru Leonardu` mioritic. Ce ma enerveaza e linku` de la DiCaprio, ca inca nu functzioneshte cum vreau eu. Grrrr....

Leonard...you're doin` great dude...

Leonard 06 Mar 2004 16:47

thx for support, Demona & co.

notorious 06 Mar 2004 22:27

Quote:

well, multa lume e din provincie si totusi am reusit sa ne intalnim...asa ca exista speranta notorious, ca vei ajunge si tu sa ne cunosti....

draga ricutza, sper ca tu si ceilalti forumisti sa aveti destula grija de voi si sa aveti zile pana prin septembrie, cand imi mut temporar domiciliul la bucuresti, la facultatea de drept sau la stiinte economice... abia atunci cred ca exista sanse sa dam ochii nostri frumusei... :P :P o sa mai fiu prin bucuresti la examene in vara, dar nu stiu daca ar i o idee. eu abia astept sa va cunosc. pana atunci, ne duelam in vorbe...

p.s.: votez cu leonard al nostru. o data ca e fan woody allen, o data ca nu pare sa fie muiere, si pt ca mi-e simpatic pur si simplu. :)

raptor 06 Mar 2004 22:31

Mah da rapid va miscatzi mai nou!Un vot si de la mine la emanuel-sper sa-i pot intoarce cat de curand felicitarile pentru distanta parcursa... 8) Oricum,omu' de baza al forumului. (*)
Si Leonard de la mine.F kourse,nu di caprio...

to alex2:-nu conteaza de fapt cantitatea,conteaza calitatea.Care este.

Danny 07 Mar 2004 00:53

Da da...Emi + Leonard si de la mine. Chiar ca se misca repede lucrurile pe aici.

ricutza 07 Mar 2004 01:47

si eu votez cu Leonard al nostru! :D

TLD 07 Mar 2004 03:06

Leonard si din partea mea! ;)

All times are GMT +2. The time now is 15:52.