![]() |
Originally Posted by ricutza:
Multumesc, esti o draguta... :oops: ... ca intotdeauna! Va multumesc la toti... si celor care m-au votat dar si celor care nu... Suntem o familie, right? Si ne mai amuzam si noi din cand in cand... Thanks inca o data! Sunteti geniali! |
Emi ai uitat sa multumesti Academiei, parintilor si tuturor celor care te-au sustinut in acesti ani :lol: :lol: :lol: :lol:
|
OK... Deci...
Multumesc Academiei CineMagia, parintilor si tuturor celor care m-au suportat in acesti ani... :lol: :lol: :lol: |
Originally Posted by emanuel:
Capo di tuti mafia yo inca astept ordinul de asasinare al Joliei cu nume de cod big foot! :evil: |
care-i urmatoru meci?
eu propun Ambra Blu vs. Tim Roth |
Originally Posted by Leonard:
|
si-a pus una pe situl lui la Credits (www.dogville.go.ro), dar vad ca acum zice ca e in constructie adresa respectiva.
|
Originally Posted by emanuel:
Well duuuuuuuuuh dude! ;) Shi thx de complimente...Keep it cool dude! :wink: |
Demona decide who`s next...
Demona, who`s next? |
Deci eu n-am mai numarat...e clar...emanuel e invingatorul acestui meci! Oscarul merge la el! :lol:
SURPRIZA!!! Urmatorul meci se da intre Leonard shi Leonardo DiCaprio. (*) Pentru cei care nu-l shtiu pe Leonard. E tipul` care sta in picioare,priveshte spre obiectiv shi are ochi roshii. Leornard la ora aia se juca de-a Underworld. Ignoratzi prezentele din jurul lui...gen...eu! :lol: |
Leonard al nostru!
Nu-l sufar pe Leonard al "lor". :D |
Leonardu' roman
|
Leonard - nostru
|
Cu vortul meu este 4 - 0 pentru Leonardu` mioritic. Ce ma enerveaza e linku` de la DiCaprio, ca inca nu functzioneshte cum vreau eu. Grrrr....
Leonard...you're doin` great dude... |
thx for support, Demona & co.
|
Quote:
draga ricutza, sper ca tu si ceilalti forumisti sa aveti destula grija de voi si sa aveti zile pana prin septembrie, cand imi mut temporar domiciliul la bucuresti, la facultatea de drept sau la stiinte economice... abia atunci cred ca exista sanse sa dam ochii nostri frumusei... :P :P o sa mai fiu prin bucuresti la examene in vara, dar nu stiu daca ar i o idee. eu abia astept sa va cunosc. pana atunci, ne duelam in vorbe... p.s.: votez cu leonard al nostru. o data ca e fan woody allen, o data ca nu pare sa fie muiere, si pt ca mi-e simpatic pur si simplu. :) |
Mah da rapid va miscatzi mai nou!Un vot si de la mine la emanuel-sper sa-i pot intoarce cat de curand felicitarile pentru distanta parcursa... 8) Oricum,omu' de baza al forumului. (*)
Si Leonard de la mine.F kourse,nu di caprio... to alex2:-nu conteaza de fapt cantitatea,conteaza calitatea.Care este. |
Da da...Emi + Leonard si de la mine. Chiar ca se misca repede lucrurile pe aici.
|
si eu votez cu Leonard al nostru! :D
|
Leonard si din partea mea! ;)
|
All times are GMT +2. The time now is 15:52. |