![]() |
Originally Posted by crydead:
Era camera digitala. Mai mult nu stiu. :wink: |
Aha, inteleg...
Ce vroiam sa te intreb... pana sa shtergi tu poza de unde ai postat-o, eu am apucat sa o salvez... sa fie. Vrei sa o pun eu la loc? ------------------------ Viitorul suna ocupat. |
Originally Posted by Lady_Skar:
S-o duci la o revizie tehnica. Cred ca e stricata. Lateste foarte mult imaginile... |
hai mai....ce rau esti!
Lady_Skar nu-l baga in seama! |
Originally Posted by THE VOID:
neau dat iz sam funi shit :lol: :lol: :lol: |
iz gut deat ar iu smart, gandalfe....
|
Quote:
sa bag pe cine in seama? :wink: |
Quote:
Sa inteleg ca ai studiat-o ceva timp, nu? Stii ceva Crydead, mai bine las-o, n-o mai pune. Nu vreau sa faca parte din ritualurile perverse ale anumitor persoane. :roll: |
Bene. O pastrez pentru ritualurile mele :P |
Originally Posted by Leonard Pyron:
nu ai pus bine cuvintele in fraza ... chiar daca ai fi incercat sa-l copiezi pe Yoda... "i know english shit - Intelligence Level = 15 years" :lol: :lol: corect : iz guD deat IU AR smart, gandalfe ...(nu "ar iu") Yoda: gud iz deat iu ar smart, gandalfe ... |
Prea tarziu. Si eu mi-am salvat-o in calculator. Si acum ma chinui s-o dezbrac cu ajutoul Photoshop-ului... |
La al catelea layer ai ajuns?
------------------------ Viitorul suna ocupat. |
How about one piece of me in the flesh? :lol:
Postez aici acest anuntz, just in case cineva este curios, vrea si poate :D sa ne intilnim neoficial. :wink: Luni, 26 ianuarie voi veni in Bucuresti. Putem sa ne intilnim seara la concertul din CLUB A sau cu vreo ora-doua mai devreme. |
Nu mai spune. Si cu ce vii la Bucuresti? Cu sania trasa de caini chiuwawa? :P
|
If I have to... :oops:
|
Originally Posted by Leonard Pyron:
Oh boy... chestia trista e (dupa ce ai spus tu) este ca nu stiu daca sa fiu flatata sau FRAPATA de ce se intampla cu poza mea! You guys should start thinking with your other head. |
Daca te hotarashti sa fii frapata gasim pe careva sa te flambeze. --------------------------- Viitorul suna ocupat. |
Originally Posted by Alice_Fluture:
ah! pey plecam amandoi k pe 26 tre sa fiu shi io' in Buc la intalnirea cu forumishtii! kewl! :D |
Quote:
muahaha...with your other hand,te pomeneshty.... |
De unde si vorba Talk 2 the hand!
|
All times are GMT +2. The time now is 14:11. |