Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Noutati (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=237)
-   -   CineMagia Shopping (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83066)

raptor 31 Mar 2005 13:33

Originally Posted by Andrew Dude:

:w00t: Caut numaidecat: Star Wars Epidode I, II si LOTR: The Felloship shi The Two Towers. Cine le are sau poate face rost sa ma anuntze.
Pentru Raptor: Big Lebowski e varianta mare?
Pentru Jona: care LOTR il ai?
PS sa fie in stare oarecum acceptabila!
Peace! 8)

Lebowski e mic :( si hartia e putin cam subtire...

evenstar 04 Apr 2005 19:56

Lista mea se prezinta cam asa:
Marime oficiala:
- Satul
- Farenheit 9/11
- Piratii din Caraibe
- Charlie s Angels full throttle
- Masina timpului
- Lighioane cu 8 picioare
- Lucia si sexul
- Legea pamantului
- Patriotul
- La viteza maxima
- Iute si furios
- Recuperatorul
- Al 13 lea razboinic
- Asterix si Obelix - Misiunea Cleopatra

Dimensiune mica - in jur de 65/45 :
- Masuri disperate
- A 2 a sansa
- In spatele liniilor inamice
- Marele Lebowski
- Joc in doi
- Magnatul

Sunt deschisa schimburilor... @Jonna, mi s a pus pata pe posterul ala cu FOTR, iti dau pana la jumatate din imparatia mea de afise in schimbul lui :P

Gaandalf 05 Apr 2005 08:39

ce bine e sa ai si FOTR si TTT si ROTK shi ...
POSTER AUTENTIC CU GANDALF din ROTK ... :love:

filmul The Big Lebowski cine-l are ?

raptor 05 Apr 2005 08:44

.vine in curand la tv.

Andrew Dude 05 Apr 2005 11:04

Pt. Evenstar - m-ar interesa Farenheit 9/11, Legea pamantului, Patriotul, Al 13-lea razboinic, Masuri disperate, Marele Lebowski. Zi shi mie un pret sau daca preferi un schimb, zi-mi ce cautzi. Peace! 8)

nume 05 Apr 2005 16:15

Bah, eu il vreau p-ala din Reservoir Dogs. L-am vazut in marime naturala in Fire, la intalnirea cinemagica si m-a dat pe spate.

Andrew Dude 05 Apr 2005 19:38

:o UN AFISH "RESERVOIR DOGS""??!!?? WHAT THE F**K! Exista asa ceva in Romania? Wow. Dati o spargere fratzilor!!! Bucatica aia de arta vizuala americana marita sa stea pe peretele unui colectionar fanatic.
Din curiozitate, care varianta era (cea alba/rosu, cea portocalie), ce dimensiune avea, era portrait sau landscape, era varianta originala sau romaneasca, in ce stare era??? :w00t:
Fericiti cei ce-l vor vedea, sau atinge. Lucky motha fuckazz. Peace! 8)

evenstar 05 Apr 2005 20:36

Pt Andrew Dude. As putea sa vad o lista cu afisele tale ?

WraIth 05 Apr 2005 20:37

Originally Posted by Gaandalf:

POSTER AUTENTIC CU GANDALF din ROTK ... :love:

am cu Aragorn :P

nume 05 Apr 2005 22:32

Originally Posted by Andrew Dude:

:o UN AFISH "RESERVOIR DOGS""??!!?? WHAT THE F**K! Exista asa ceva in Romania? Wow. Dati o spargere fratzilor!!! Bucatica aia de arta vizuala americana marita sa stea pe peretele unui colectionar fanatic.
Din curiozitate, care varianta era (cea alba/rosu, cea portocalie), ce dimensiune avea, era portrait sau landscape, era varianta originala sau romaneasca, in ce stare era??? :w00t:
Fericiti cei ce-l vor vedea, sau atinge. Lucky motha f***. Peace! 8)

Uite asta era.
Pe langa asta mai erau unele din JB, Pulp Fiction, Fight Club, Nasul si o reclama misto : BEER ! HELPING UGLY PEOPLE HEAVING SEX SINCE 1825 !

radu83 05 Apr 2005 23:46

s-ar mai putea adauga si posterul de la Scarface, cel de la Nasul... in fine sint mai multe reprezentative...

Andrew Dude 11 Apr 2005 09:43

Afishe

Pentru cei interesati, astea sunt afisele care le scot la vanzare/schimb:

2 Fast 2 Furious
50 First Dates
American Pie - The Wedding
Bad Boys 2
Bruce Almighty
Bulletproof Monk
Charlie’s Angels - Full Throttle
City of Ghosts
Gothika
Identity
Intolerable Cruelty
Love Actually
National Security
Pirates of the Caribbean (stare nu prea buna)
S.W.A.T.
Scary Movie 3
Secret Window
Stuck on you
Terminator 3 - Rise of the Machines
The Pianist
The Punisher
The Recruit
The Time Machine
Timeline
Welcome to the Jungle

Toate sunt format mare si in stare destul de buna.
Peace! 8)

raptor 11 Apr 2005 10:03

Quote:

Pirates of the Caribbean (stare nu prea buna)

.ce intelegi prin stare nu prea buna?e taiat in doua si lipit?(pt ca m-ar interesa).

Andrew Dude 11 Apr 2005 11:19

Adica e putin cam uzat. Partea superioara e cam roasa dar jumatatea de jos arata bine. Not my fault.

raptor 11 Apr 2005 18:49

...deci nu ti-ar conveni la schimb un big lebowsky?(numai ca e pe coala mai subtire si marime medie-tipul ala de afise pe care il lipesc in nr. mai mare pe panourile din fata cinema-ului...starea e perfecta though....daca vrei mai am si altele,dar in general slabutenii...stil mumia 2, once upon a time...am si inca vreo 5 mai bune,dar astea sunt pt uz personal :)

Andrew Dude 11 Apr 2005 18:59

Spui ca mai ai? Zi-mi care. Din principiu mi-ar conveni un scimb. "Big Lebowski" e perfect, insa daca mai ai ceva ce-as vrea poate iti mai dau unul, ok? Peace! 8)

raptor 12 Apr 2005 13:07

.pai mai am the italian job, wild wild west, mission impossible 2 si vreo 3 comedioare dina stea usurele si foarte siropoase( :) le-am primit pachet,ce sa-i faci)

Andrew Dude 12 Apr 2005 14:08

OK, Wild Wild West si MI2 sunt dimensiuni mari? Le-as vrea si pe astea.

raptor 13 Apr 2005 09:09

.dap.

TLD 14 Apr 2005 13:46

Pt cei interesati de postere, am pt voi 2 postere in marime MARE [cat cele de la cinematografe]: Lord of the Rings: The Return of the king si Hell boy. Posterele sunt in stare buna, avand usoare urme de scoci [se vede foarte putin, nu bate la ochi] pe la colturi. Cei interesati prv me! Si apropo tipul nu vrea schimburi de postere, vrea doar bani asa ca veniti cu oferte in privat! ;)

All times are GMT +2. The time now is 18:19.