![]() |
Originally Posted by Andrew Dude:
Lebowski e mic :( si hartia e putin cam subtire... |
Lista mea se prezinta cam asa:
Marime oficiala: - Satul - Farenheit 9/11 - Piratii din Caraibe - Charlie s Angels full throttle - Masina timpului - Lighioane cu 8 picioare - Lucia si sexul - Legea pamantului - Patriotul - La viteza maxima - Iute si furios - Recuperatorul - Al 13 lea razboinic - Asterix si Obelix - Misiunea Cleopatra Dimensiune mica - in jur de 65/45 : - Masuri disperate - A 2 a sansa - In spatele liniilor inamice - Marele Lebowski - Joc in doi - Magnatul Sunt deschisa schimburilor... @Jonna, mi s a pus pata pe posterul ala cu FOTR, iti dau pana la jumatate din imparatia mea de afise in schimbul lui :P |
ce bine e sa ai si FOTR si TTT si ROTK shi ...
POSTER AUTENTIC CU GANDALF din ROTK ... :love: filmul The Big Lebowski cine-l are ? |
.vine in curand la tv.
|
Pt. Evenstar - m-ar interesa Farenheit 9/11, Legea pamantului, Patriotul, Al 13-lea razboinic, Masuri disperate, Marele Lebowski. Zi shi mie un pret sau daca preferi un schimb, zi-mi ce cautzi. Peace! 8)
|
Bah, eu il vreau p-ala din Reservoir Dogs. L-am vazut in marime naturala in Fire, la intalnirea cinemagica si m-a dat pe spate.
|
:o UN AFISH "RESERVOIR DOGS""??!!?? WHAT THE F**K! Exista asa ceva in Romania? Wow. Dati o spargere fratzilor!!! Bucatica aia de arta vizuala americana marita sa stea pe peretele unui colectionar fanatic.
Din curiozitate, care varianta era (cea alba/rosu, cea portocalie), ce dimensiune avea, era portrait sau landscape, era varianta originala sau romaneasca, in ce stare era??? :w00t: Fericiti cei ce-l vor vedea, sau atinge. Lucky motha fuckazz. Peace! 8) |
Pt Andrew Dude. As putea sa vad o lista cu afisele tale ?
|
Originally Posted by Gaandalf:
am cu Aragorn :P |
Originally Posted by Andrew Dude:
Uite asta era. Pe langa asta mai erau unele din JB, Pulp Fiction, Fight Club, Nasul si o reclama misto : BEER ! HELPING UGLY PEOPLE HEAVING SEX SINCE 1825 ! |
s-ar mai putea adauga si posterul de la Scarface, cel de la Nasul... in fine sint mai multe reprezentative...
|
Afishe
Pentru cei interesati, astea sunt afisele care le scot la vanzare/schimb:
2 Fast 2 Furious 50 First Dates American Pie - The Wedding Bad Boys 2 Bruce Almighty Bulletproof Monk Charlie’s Angels - Full Throttle City of Ghosts Gothika Identity Intolerable Cruelty Love Actually National Security Pirates of the Caribbean (stare nu prea buna) S.W.A.T. Scary Movie 3 Secret Window Stuck on you Terminator 3 - Rise of the Machines The Pianist The Punisher The Recruit The Time Machine Timeline Welcome to the Jungle Toate sunt format mare si in stare destul de buna. Peace! 8) |
Quote:
.ce intelegi prin stare nu prea buna?e taiat in doua si lipit?(pt ca m-ar interesa). |
Adica e putin cam uzat. Partea superioara e cam roasa dar jumatatea de jos arata bine. Not my fault.
|
...deci nu ti-ar conveni la schimb un big lebowsky?(numai ca e pe coala mai subtire si marime medie-tipul ala de afise pe care il lipesc in nr. mai mare pe panourile din fata cinema-ului...starea e perfecta though....daca vrei mai am si altele,dar in general slabutenii...stil mumia 2, once upon a time...am si inca vreo 5 mai bune,dar astea sunt pt uz personal :)
|
Spui ca mai ai? Zi-mi care. Din principiu mi-ar conveni un scimb. "Big Lebowski" e perfect, insa daca mai ai ceva ce-as vrea poate iti mai dau unul, ok? Peace! 8)
|
.pai mai am the italian job, wild wild west, mission impossible 2 si vreo 3 comedioare dina stea usurele si foarte siropoase( :) le-am primit pachet,ce sa-i faci)
|
OK, Wild Wild West si MI2 sunt dimensiuni mari? Le-as vrea si pe astea.
|
.dap.
|
Pt cei interesati de postere, am pt voi 2 postere in marime MARE [cat cele de la cinematografe]: Lord of the Rings: The Return of the king si Hell boy. Posterele sunt in stare buna, avand usoare urme de scoci [se vede foarte putin, nu bate la ochi] pe la colturi. Cei interesati prv me! Si apropo tipul nu vrea schimburi de postere, vrea doar bani asa ca veniti cu oferte in privat! ;)
|
All times are GMT +2. The time now is 18:19. |