![]() |
Originally Posted by Demona:
ce marpha! chestia asta mi se pare super marpha! adik pun pariu ca totzi criticii or zice k cea mai nepotrivita pereche - Ea - a luat oscarul shi EL e tatuat din cap pana-n picioare ... Apparently she doesn't give a lying F@ck! |
Originally Posted by Gaandalf:
...True...true... |
Benny Benassy - Satisfaction. Nu e rau deloc videoclipul... :D
|
site interesant
|
nu dati click pe link-ul de mai sus :D trust me...oricum video-freak...e old news site-ul ala...
|
Daca tot ati transformat 'Vreau sa stiu' in 'Cafenea' imi dau si eu cu preferinta: Madonna - What it feels like for a girl
|
Dar la capitolul videoclipuri romanesti? Exista ceva preferinte?
|
Originally Posted by Mala Portugal:
|
Originally Posted by lynx:
Oiiiiiiiiiiiio! Sigur...ala videoclip beton cu "mi-e frica sa dorm singurica"...Bikini sau cum le cheama... :D |
Originally Posted by Mala Portugal:
....Shi e bai mare? |
Daca tot am ajuns la clipuprile Madonnei am o curiozitate. Stiu ca la American Life au existat mai multe versiuni. La noi a apartut cea cu steagurile, cea mai epurata banuiesc . Am mai vazut secvente dinr-o versiune cu mai multe minoritati (si majoritati parca) sexuale care pozau intr-o toaleta publica . Mai stie cineva si alte variante?
|
cele mai bune clipuri ale madonnei, dupa capul meu, sint: 'vogue', éxpress yourself', 'frozen' si 'nothing really matters'. ultimele nu mi-au placut...
|
"What it feels like for a girl" mi-a placut nu numai fiindca are legatura cu piesa (chestie din ce in ce mai rara la un videoclip -si nu inteleg de ce) dar mai mult, o completeaza. Madonna intreaba "do you know what it feels like for a girl in this world" si clipul raspunde ...confuza :-?
|
Madonna ..hmm
Cel mai tare videoclip al Madonnei mi se pare "Justify My Love" care , va zic cu siguranta a fost votat de multa lume unul din cele mai sexy videoclipuri din toate timpurile, si melodia e una foarte reusita (Lenny Kravitz stie ce scier :) )se completeaza perfect.
|
mie dintre clipurile Madonnei imi place cel mai mult Frozen...l-am revazut zilele astea si mi-a placut la fel de mult ca si prima data...nu cred c-am mai vazut un alt videoclip care sa ma impresioneze atat de mult...probabil ca asta e videoclipul meu preferat!
|
bravos mala
si io vreau sa vad varianta Hard" de la american life
akuma dak ma gandesc gagika a avut ( exceptand`o pe bjork din discutie pt e e in a league of her own) cele mai tari clipuri pt o tipa. ever 1 frozen 2 express yourself 3 hollywood 4 justify my love 4 erotika and so on |
videoclipurile Evanescence. in "Bring pe to life" si "My Immortal" parca e un inger, iar in "Going Under" un demon.super metamorfoza...
|
Da Bjork chiar merita sa stea undeva pe un nor deasupra tuturor cand vine vorba de clipuri.
Iar asta fiindca a reusit performanta sa-i adune in jurul ei pe ciudatii ciudatilor (in cel mai bun sens al cuvantului).Favoritul meu e It's Oh So Quiet a lui Spike Jonze (regizorul de la Being John Malkovich, Adaptation si inca o gasca de clipuri ) pentru atmosfera aceea calda si candida pe care n-am mai simtit-o de la “Vrajitorul din Oz”.Mi-a placut foarte mult si “I miss you” opera lui mega!!!-Spumco , iar fani animatiei stiu de la ce vine mega acela. Mai e apoi ‘All is Full Of Love’ a lui Cris Cunningham (individ pentru care amicii mei care se ocupa de web-design au un adevarat cult) , un clip care emana tone de feromoni.....si as tot vorbi si despre ‘Human Behaviour’ cel cu ursuletul de plus sinistru (damn ,pe unde o fi urtsuletul meu de plus?), si despre Violently Happy sau Big Time Sensuality si despre , si despre, si despre... |
Eu am revazut zilele trecute una din trupele favorite, "Foo Fighters". Videoclipul la "Learn to fly" este bestial, mai ales ca joaca shi Jack Black in el. Jackie da multe raite in videoclipurile celor de la Foo Fighters. In ultimul apare iar.
Dar videoclipurile propriei formatzii sunt iar hilare...Tenesious D...or somethin`... :) |
Pe mine m-a impresionat in mod placut Love Profusion - Madonna. Un videoclip superb pe o melodie chiar reusita. Desi sigur ca se mai putea mai mult lucra la unele secvente generate pe calculator.
|
All times are GMT +2. The time now is 16:53. |